Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ayyy dur yaaa,hayır olsun bakalım,moralim bozuldu şidi neyse hayırlısı diyelim

HEHHEHHEEEEEY ALEMSİN SEND EYAA,BUGÜN SÜPERİZ HEE,orucumu onunla mı açsam ne aklinialirimsmile yani çok yandığım için şu aralar ama o daha çok yakıyo be canııım,ter içinde kalıyoz çalışmadan sonra kaydirigubbakcemile3,vantilatör altında çalışma yapıyoz yine yetmiyo kaydirigubbakcemile3

Canım benim inşallah ya kaç gündür kendinde değilim üzülmücem diyorum ama olmuyor ışte ne yapım bugün eşimle dertleştik de oda bana üzülme en azından bebeğimiz olabiliyor diyo ama olmuyor olmuyor

ben çıkıyorum kızlar hepinize hayırlı iftarlar öpüldünüz

hadi canım inşallah güzel haberlerini alırız seninde
ay evet hele ben kociş hakkında ne kadar konuşup güldürmüştüm hepinizi kaydirigubbakcemile3

ya benimde kaynanam bakarım yap diyordu ama daha görümcemin büyük çocuklarına bakamıyor küçücük bebeğe nasıl bakacak zaten bacağı şişiyor hep yatıyor kızıyoruz az hareket et geçer diyoruz yok diyor

bizim olduğumuz yer Nürnberg canım Münihe 200km falan pek tanınmış bi yer değildir

kıyamam reyanım bu sıcaktaa... falla yeni takıldı bizimde klima çalışmalara başlamadan kaynanam acıdı halimize alıverdi. karşılığında bebk bekliyo heheee.. zor ya sıcakda.

Reyyan canım benim içime doğdu galiba bence sen hamilesin
keşek inşaalalh öyledir be canım
yok cnmm çok nadir bakarım cüzdanımda duruyo. soğukkanlıyım biraz alıştım yani. o ahirette annesine şefeatçi olcak.

inşaallah canım moralini ona bozma....rabbim hayırlı bi bebiş vericektir elbett inşaallah

cnmm moralini bozdukca kısırlık oranı yükseltcen kısırlığın en büyük nedeni stresmiş.. bunu unutma. doru slüyo eşin hamile kalabiliyon bidaha olur acele etme. cnm takma bu kadar üzme kendini oluruna bırak.

canlar bende çıkayım artık yavaş yavaş,bugün biraz hazır yiyecez,hazır mantı istedim eşimden,hallediverecem işte mantıyla iftarı

mehtapcım ben franfurka gitmiştimm 2 ay kaldımm çok sıkıcıydı orlar.
iyi yaptın buraya yerleşip boşver elin gevurunu. yazık kaynananın kendine hayrı yok emanet edilmez ona. annen daha iyi bakar. benimde kendi annem hasta kaynanam daha iyi bakar.

hadi iyi akşamlar sanada cnm.özletme kendini

kıyamam reyanım bu sıcaktaa... falla yeni takıldı bizimde klima çalışmalara başlamadan kaynanam acıdı halimize alıverdi. karşılığında bebk bekliyo heheee.. zor ya sıcakda.

öyle valla yaaa....ne çekiyom ben bi bilseniz,cip cip koçişle zzevki de pek alamıyom hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

HEHHEHHEEEEEY ALEMSİN SEND EYAA,BUGÜN SÜPERİZ HEE,orucumu onunla mı açsam ne aklinialirimsmile yani çok yandığım için şu aralar ama o daha çok yakıyo be canııım,ter içinde kalıyoz çalışmadan sonra kaydirigubbakcemile3,vantilatör altında çalışma yapıyoz yine yetmiyo kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

ayyyyyyy çok alemsin yaaaaaboşver klima bile yetmez o aşk ateşini söndürmeye unutmaa

kızlar sıcak falan drmden tam gaz

kızlar sıcak falan drmden tam gaz

adam kadersiz napsın cnmmm klima geldiği gün geciken reglinin gelceği tuttu. nerdeeee çalışma fln yokk. klima boşuna çalışıyo hehee...adam diş biliyodu klima takılsın gör bak die yasak kalktı klima geldi regli geldi. garibimmmm

Kızlar iki gündür göğüslerim çok şişti ve açıyor ya bundan 5 ay önce hiç böyle olmuyordu eşimle beraber olduğumuz aydan beri böyle oluyor neden acaba

Kızlar iki gündür göğüslerim çok şişti ve açıyor ya bundan 5 ay önce hiç böyle olmuyordu eşimle beraber olduğumuz aydan beri böyle oluyor neden acaba

cnm yumurtaların çalıştığını gösteriyo die biliyom.. adete yakın şişip büyüyosa ovaller iyi demekmiş.hormonlar çalışıyo

cnm yumurtaların çalıştığını gösteriyo die biliyom.. adete yakın şişip büyüyosa ovaller iyi demekmiş.hormonlar çalışıyo

Canım benim yumurtlama günlerimde şişiyor ve regl olunca birinci yada ikinci günü iniyor normelde 80 beden giyiniyorüm büyüyünce taşıyor

gülüm nerdesin canımm
canım çok sıkkın yhaaaa yarın eşim izinli değil ve ben yarın dr a gidemiyorumm sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…