ayyy dur yaaa,hayır olsun bakalım,moralim bozuldu şidi neyse hayırlısı diyelimCanım geçen ayda ben senin gibiydim regl 5 gün kala ağrım başladim sabah kalkınca oldum sandım ama olmamıştım beyaz süt gibi akinti artı sarı akintim da vardı birde geçen ay yumurtlama günümde göbeğim şişti ve inmedi ondan dolayı kendimi hamile gibi hissediyordum ama bu ay yok sanırım göbeğimde şişlik yok ayrıca geçen ay benim göğüs uçlarında büyüdü
canım eşine söyle yanıyorum söndüreyimmi tabi tabi çıktı ateşim indireyimmi bak bu sözlerin lafta kalırsa
senin o tabini tabini yerimmmm ayyyy çok uydu bu şarkı size ayoooolllll
yok canım atarmıyım bilg.monütörünün önünde duruyo
esracım senin düşük yaptığın kesinleşti. merak etme kısa zamanda yeniden hamiş kalırsın. belirtiler hamilelik belirtileri cnm sendeki. ama düşükden snra 2-3 ay içinde kalırsın hemen ertesi ay zor gibi cnm allah verir inşallah.
hadi canım inşallah güzel haberlerini alırız senindeyaa ne bileyim sanki hamileyim gibi hissediyorum kendimi,normalde adet zamanım akıntı kesilir bugünlerde dscopurun anlattığı gibi süt kesiği misali akıntı oluyo,göğüs uçlaarım koyu gibi geliyo,yada bana mı öyle geliyor bilmem.ağrım da var.hadi hayırlısı
didemcim, 18 yaşından küşükler yoktur herhalde aramızada ya kaydirigubbakcemile3
daha bunlar ne kiii,neler konuşulur burda hee,evhan mehtap iyi bilir
ne güsel annen bakmasıı. benim kaynanam bakar gerçi kayınpeder biz onlara bakarız baksın çocuğuna 1 sene emekli olunca gider bakarız çalışır gelin demiş. nasip bizimde ama ikiz olursa kesin gelicekler buraya. benimde çalışmam lazım cnm mecbur ama allah bilir en iyisini.
yakın olsak ikiz gibi olurlardı aynı yaş. almanya hangi şehrinde cnm.
keşek inşaalalh öyledir be canımReyyan canım benim içime doğdu galiba bence sen hamilesin
yok cnmm çok nadir bakarım cüzdanımda duruyo. soğukkanlıyım biraz alıştım yani. o ahirette annesine şefeatçi olcak.
Canım benim inşallah ya kaç gündür kendinde değilim üzülmücem diyorum ama olmuyor ışte ne yapım bugün eşimle dertleştik de oda bana üzülme en azından bebeğimiz olabiliyor diyo ama olmuyor olmuyor
canlar bende çıkayım artık yavaş yavaş,bugün biraz hazır yiyecez,hazır mantı istedim eşimden,hallediverecem işte mantıyla iftarı
kıyamam reyanım bu sıcaktaa... falla yeni takıldı bizimde klima çalışmalara başlamadan kaynanam acıdı halimize alıverdi. karşılığında bebk bekliyo heheee.. zor ya sıcakda.
afiytt bal şeker olsun cnmmm.
iyi iftarlar.:1hug:
öyle valla yaaa....ne çekiyom ben bi bilseniz,cip cip koçişle zzevki de pek alamıyom hee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kıyamam reyanım bu sıcaktaa... falla yeni takıldı bizimde klima çalışmalara başlamadan kaynanam acıdı halimize alıverdi. karşılığında bebk bekliyo heheee.. zor ya sıcakda.
kızlar sıcak falan drmden tam gaz
Kızlar iki gündür göğüslerim çok şişti ve açıyor ya bundan 5 ay önce hiç böyle olmuyordu eşimle beraber olduğumuz aydan beri böyle oluyor neden acaba
cnm yumurtaların çalıştığını gösteriyo die biliyom.. adete yakın şişip büyüyosa ovaller iyi demekmiş.hormonlar çalışıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?