ayyyyyyy ağzın bal yesin kankiiiiiiiiiiiim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
olumunekankayizsmile
ay evet yaaaaaa ilahi sen
ayyyyevet yaaaaa neyse rahatladım ohhhhh saldım çayıra mevlam kayıraaaaaaaaaaaaaaaaa
:dance: :dance: :dance:
adetin yarınmı cnmm inşallah yanılmazda hamilesindir. sabah test yap istersen.
ayyyyy inşallah canım benim yaaaa inşallah hamilesindir de yarın bi halay çekeriz halay çekmeyi özledik vallahiayy inşaallah yanılmıyorumdur,yarın da gelmezse öyle yapayım,dün adet olcam sandım yaa,tam adet ağrılarıydı resmen,bugün azaldı biraz...
RABBİMMM NE OLUR LUTFEDİVER ŞU ACİZ KULUNA DA HAYIRLI BİR EVLATT
sal sal bacım. seninde ağzın bal yesin kuzummmmmmm
ayy inşaallah yanılmıyorumdur,yarın da gelmezse öyle yapayım,dün adet olcam sandım yaa,tam adet ağrılarıydı resmen,bugün azaldı biraz...
ayyyyy inşallah canım benim yaaaa inşallah hamilesindir de yarın bi halay çekeriz halay çekmeyi özledik vallahi
ooohhhh saldım bacım saldım diyorum ya saldım çayıra mevlam kayıraaaaaa kaydirigubbakcemile3
ayyyyy inşallah canım benim yaaaa inşallah hamilesindir de yarın bi halay çekeriz halay çekmeyi özledik vallahi
ooohhhh saldım bacım saldım diyorum ya saldım çayıra mevlam kayıraaaaaa kaydirigubbakcemile3
ayy inşaallah yanılmıyorumdur,yarın da gelmezse öyle yapayım,dün adet olcam sandım yaa,tam adet ağrılarıydı resmen,bugün azaldı biraz...
inşallah tatlım alırız yarın hayırlı haberlerini
test kartuşunu attınmı sen tatlım benimki hala duruyo aynanın önünde delikafadulden
inşallllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhh cnmmmm. cümlemize. ne garip demii sevmediğimiz bir böceği hemen öldürüyoz. ne kolay ama can veremiyoz. ne kadar istesekde nasıl hamile kalamıyoz.. işde rabbbimin mucizelerii .yırtınsakda delirsekde o vermedikce olmuyor.
benimde düşen oğlumun 14 haftalıkken usg si var saklıyom kafa eller omurilik herşeyi vardı bakıyodu. atmıyom saklıyom.
UFF DURDUK
YERE ateş basıyor beni yaa
klimada yok evde,vantilatör hiç durmadığı halde vücut ısım çok fena çıktı haaa,yanıyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
test kartuşunu attınmı sen tatlım benimki hala duruyo aynanın önünde delikafadulden
ama canım bakıpta moralini bozma ona
muhabbetinize doyum olmuyor ama artık evime gidiyom
akşam burda olursanız görüşürüz ben burda olucam beklerimmmmm
muhabbetinize doyum olmuyor ama artık evime gidiyom
akşam burda olursanız görüşürüz ben burda olucam beklerimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?