Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sal sal bacım. seninde ağzın bal yesin kuzummmmmmm

adetin yarınmı cnmm inşallah yanılmazda hamilesindir. sabah test yap istersen.

ayy inşaallah yanılmıyorumdur,yarın da gelmezse öyle yapayım,dün adet olcam sandım yaa,tam adet ağrılarıydı resmen,bugün azaldı biraz...

RABBİMMM NE OLUR LUTFEDİVER ŞU ACİZ KULUNA DA HAYIRLI BİR EVLATT

ayyyyy inşallah canım benim yaaaa inşallah hamilesindir de yarın bi halay çekeriz halay çekmeyi özledik vallahi

sal sal bacım. seninde ağzın bal yesin kuzummmmmmm

ooohhhh saldım bacım saldım diyorum ya saldım çayıra mevlam kayıraaaaaa kaydirigubbakcemile3

UFF DURDUK
YERE ateş basıyor beni yaa
klimada yok evde,vantilatör hiç durmadığı halde vücut ısım çok fena çıktı haaa,yanıyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inşallah tatlım alırız yarın hayırlı haberlerini

test kartuşunu attınmı sen tatlım benimki hala duruyo aynanın önünde delikafadulden

inşallllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhh cnmmmm. cümlemize. ne garip demii sevmediğimiz bir böceği hemen öldürüyoz. ne kolay ama can veremiyoz. ne kadar istesekde nasıl hamile kalamıyoz.. işde rabbbimin mucizelerii .yırtınsakda delirsekde o vermedikce olmuyor.

çok doğru konuşmuşun canım,
herşey oonun elinde,biz neyiz ki neye kadiriz hiç bişeye,o istemedi mi yaprak bile yerinden kıpırdamaz

Canım geçen ayda ben senin gibiydim regl 5 gün kala ağrım başladim sabah kalkınca oldum sandım ama olmamıştım beyaz süt gibi akinti artı sarı akintim da vardı birde geçen ay yumurtlama günümde göbeğim şişti ve inmedi ondan dolayı kendimi hamile gibi hissediyordum ama bu ay yok sanırım göbeğimde şişlik yok ayrıca geçen ay benim göğüs uçlarında büyüdü

UFF DURDUK
YERE ateş basıyor beni yaa
klimada yok evde,vantilatör hiç durmadığı halde vücut ısım çok fena çıktı haaa,yanıyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım eşine söyle yanıyorum söndüreyimmi tabi tabi çıktı ateşim indireyimmi bak bu sözlerin lafta kalırsa
senin o tabini tabini yerimmmm ayyyy çok uydu bu şarkı size ayoooolllll

test kartuşunu attınmı sen tatlım benimki hala duruyo aynanın önünde delikafadulden

yok canım atarmıyım bilg.monütörünün önünde duruyo

esracım senin düşük yaptığın kesinleşti. merak etme kısa zamanda yeniden hamiş kalırsın. belirtiler hamilelik belirtileri cnm sendeki. ama düşükden snra 2-3 ay içinde kalırsın hemen ertesi ay zor gibi cnm allah verir inşallah.

muhabbetinize doyum olmuyor ama artık evime gidiyom
akşam burda olursanız görüşürüz ben burda olucam beklerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…