Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım şükret bak hiç sağlıklı gebelik geçiren yok bu ara duyduklarında çok düşük yapanlar var bak senin allaha şükür gayet iyi gebelik geçiriyorsun tahtaya vur

Dualarim seninle canım sende benim için dua etde bende bebeğime kavusuyum

ediyorum canım benim ediyorum hepiniz için rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın diye merak etme

iyi yaptın cnm neden daha öönce sölemedin dktora gideceğini...

ya ne bileyim size nispet ediyomuşum gibi anlatmak istemedim ilk başta ondan

Canım şükret bak hiç sağlıklı gebelik geçiren yok bu ara duyduklarında çok düşük yapanlar var bak senin allaha şükür gayet iyi gebelik geçiriyorsun tahtaya vur
ayyy vurdum canım vurdum benimde bi ara lekelenme olmuştu bende çok korkmuştum inşallah devamıda iyi geçerde sağ sağlim alırım bebişimi kucağıma

delimisin cnm ya ne nisbeti saçmalama lütfen burda beraber sevinip beraber üzülüoz güzelim sakın böle şeyler aklından geçirme sakınnn...klava:

Canım inşallah bebeğine sağ sağlım kavuşucam aksini düşünme bile
Olurmu canım ne nisbeti yok canım tabiki duygu ve düşüncelerimizi paylaşmak için burdayız biz

delimisin cnm ya ne nisbeti saçmalama lütfen burda beraber sevinip beraber üzülüoz güzelim sakın böle şeyler aklından geçirme sakınnn...klava:

ya ne bileyim canım öyle düşündüm işte hiç iyi değilim ben ya çok duygusalım buaralar

kızlar ben çıkıyorum benim kociş gelir birazdan daha banyo yapıcam malum yarın sabah dr a gidicem ondan yarın gelir gelmez gelişmeleri yazarım kuzularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…