Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

ya cnm sıkma canını anlamıştır handan seni oda hamile seni ondan iyi kim anlayabilir ki üzülme yarın ola hayır ola...:hulya:

varmı belirti cnm...

Yok be canım ne belirtisi keşke olsa ama... Yada bebek yoksa belirti de olmasın ya geçen ay yumurtlama günümde göbeğim çıkmıştı ondan dolayı hamilelik belirtisi diye seviniyordum ki öyleymiş ama bu ay yok göbeğim olmadığına üzülecegim hiç aklıma gelmezdi

inşllah güzel hberlerini alırız cnm hep beraber seviniriz esracım...
bende kaçıom kızlar kib hayırlı geceler...

kızlaaar,sahura kalktım,ama nasıl,karnım nasıl ağrıyor bi bilseniz yaa,adet ağrısı bu biliyorum,hani geçen gün de olmuştu ya,öyle yine.hamileler gündüz bana bi cevap yazın,hamileliği öğrendikten sonra adet gününüz geldiğinde adet belirtileri gördünüz mü..yani ben hevesleneyim mi sizce, bugün olmazsam test yapacam LÜTFEN Bİ CEVAP YAZIN KIZLAR

Evet canım günleri geldiğinde normel regl ağrısı yaşadılar arkadaşlarda inşallah hamissindir canım sabah regl olmazsan test yapsana kız merak ettim şimdi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…