Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gözlerimiz yollarda kaldı nerdesin bakalım evhanda seni beklliodu...kaydirigubbakcemile

ay canım ya akşam yemeği için kızartma yapmıştım köfte filan yemeği yedikten sonra bütün ev burnuma iğrenç kokmaya başladı çok kötü oldum attım kendimi dişarı arkadaşlar sahildeydi onların yanına kaçtım bütün camları açtım çıktım offf ya iğrençti

evhana anlat derdini cnm benim bu akşam sıkıldı baya yarın doktora gitcek dua istio cnm kesyi ve bebişi göremek için...:hulya:

evhana anlat derdini cnm benim bu akşam sıkıldı baya yarın doktora gitcek dua istio cnm kesyi ve bebişi göremek için...:hulya:

oy canım ya hala açık ama cvp vermiyo sanırım küstü bana handan tatlım valla tlf olsa arayıp haber verecektim ben daha önce böyle berbat bişey yaşamamıştım çok kötüydü aklıma geldikçe içim kalkıyo.. inşallah yarın keseyide bebişide görürde geçer bu stresi çarşambada ben aynısnı yaşıycam hakkımıza hayırlısı. sen nasılsın canım

[sıze="2"]
aakşam gelcem dedin çok bekledim tv bozuldu yatak odasında izlicektim sora sen gelcem akşam deyince gitmedim burda kaldım böyleeeeee çok üzüldüm keşke haber verseydin neyse canım şimdi iyisindir inşallh sizede iyi geceler [/sıze]

iyi gibiyim tatlım valla bilgisayarı açacak durumda değildim öyle böyle değil beynim döndü ya bu kadar kötü bi koku almamıştım hiç küsme bana ben senin tel numaranıda alamda bu gibi durumlarda ararım ay ya kıyamam stresemi girdin sen opuyorumnanaktan

CANIM BUARADA ÇOK SAOL BENİ BUAKŞAM YALNIZ BIRAKMADIN HEP YANIMDA OLDU BENDE SANA ÇOK DUA EDİCEM BİRAN ÖNCE HAMİLE KALMAN İÇİN :CüvCüv:

CANIM BUARADA ÇOK SAOL BENİ BUAKŞAM YALNIZ BIRAKMADIN HEP YANIMDA OLDU BENDE SANA ÇOK DUA EDİCEM BİRAN ÖNCE HAMİLE KALMAN İÇİN :CüvCüv:

ama ama ben seni isteyrek yanlız bırakmadım kiiiiiii mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

amanda aman nazda yaprmış kıyamam ben sana ne yapsın hamiş oda kokuyu kaldıramamış güzelimmm...opuyorumnanaktan

didemcim sana da dua edecem cnm çarşamba için...

ama ama ben seni isteyrek yanlız bırakmadım kiiiiiii mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

neyse tatlım sorun değil ben yalnızlığa alışkınım zaten ben çıkıyorum eşim geldi erkenden maça bakcakmış netten bende banyo yapıcam ok kısmetse yarın görüşürüz tekrar iyi geceler kızlar

amanda aman nazda yaprmış kıyamam ben sana ne yapsın hamiş oda kokuyu kaldıramamış güzelimmm...opuyorumnanaktan

didemcim sana da dua edecem cnm çarşamba için...

ay tatlım bende hepinize dua ediyorum en kısa zamanda bebişlerinizi hissdin içinizde diye. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi geceler canım tatlı rüyalar iyi bak bebişede kendinede opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…