gözlerimiz yollarda kaldı nerdesin bakalım evhanda seni beklliodu...kaydirigubbakcemile
herkese iyi geceler tatlı rüyalar ALLAHA EMANET OLUN KIZLAR
herkese iyi geceler tatlı rüyalar ALLAHA EMANET OLUN KIZLAR
evhana anlat derdini cnm benim bu akşam sıkıldı baya yarın doktora gitcek dua istio cnm kesyi ve bebişi göremek için...:hulya:
ay canım ya akşam yemeği için kızartma yapmıştım köfte filan yemeği yedikten sonra bütün ev burnuma iğrenç kokmaya başladı çok kötü oldum attım kendimi dişarı arkadaşlar sahildeydi onların yanına kaçtım bütün camları açtım çıktım offf ya iğrençti
[sıze="2"]
aakşam gelcem dedin çok bekledim tv bozuldu yatak odasında izlicektim sora sen gelcem akşam deyince gitmedim burda kaldım böyleeeeee çok üzüldüm keşke haber verseydin neyse canım şimdi iyisindir inşallh sizede iyi geceler [/sıze]
evhana anlat derdini cnm benim bu akşam sıkıldı baya yarın doktora gitcek dua istio cnm kesyi ve bebişi göremek için...:hulya:
CANIM BUARADA ÇOK SAOL BENİ BUAKŞAM YALNIZ BIRAKMADIN HEP YANIMDA OLDU BENDE SANA ÇOK DUA EDİCEM BİRAN ÖNCE HAMİLE KALMAN İÇİN :CüvCüv:
üzüldüm cnm benim bu ay ne durumdasın peki...
ama ama ben seni isteyrek yanlız bırakmadım kiiiiiii mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
amanda aman nazda yaprmış kıyamam ben sana ne yapsın hamiş oda kokuyu kaldıramamış güzelimmm...opuyorumnanaktan
didemcim sana da dua edecem cnm çarşamba için...
neyse tatlım sorun değil ben yalnızlığa alışkınım zaten ben çıkıyorum eşim geldi erkenden maça bakcakmış netten bende banyo yapıcam ok kısmetse yarın görüşürüz tekrar iyi geceler kızlar
Bu ayda çalışmalara devam ama umudum yok yani bu ay olmaz eylülde sıkı çalışmalar ile inşallah bebeğim gelir
didemcim handana çiçek yollada gönlünü al cnm öp yanklarından ....opuyorumnanaktan
Bu ayda çalışmalara devam ama umudum yok yani bu ay olmaz eylülde sıkı çalışmalar ile inşallah bebeğim gelir
inşllah ne zman adetin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?