Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Evet canım günleri geldiğinde normel regl ağrısı yaşadılar arkadaşlarda inşallah hamissindir canım sabah regl olmazsan test yapsana kız merak ettim şimdi bak

ayy kimse yk diye çıktım bende,esracım inşaallah yaa.üç gündür adet ağrısı çekiyorum bugün iyice azdı,normalde günüm bugün ve yarın olmsı gerekir.normalde de adet olacağım gün ağrım olur daha önceden başlamazdı ağrılar.bu sefer bi garip oldu ya hadi hayırlısı bakalım.bekleyelim görelim.ama ben sanki bişeyler hissediyorrum biliymusun,inşaallah yanılmam.gece göbüşüme gülen bebek resmi çizdim,eşimin nasıl hoşuna gitti yaa kaydirigubbakcemile3
yok anacım test falan yapmam bugün sonra moralim bozuluyr,dua edin bana hayırlısıyla bugünü bi atlatayım yarın yaparım inşaallah :Saruboceq:

günaydın kıslarrrr nabersini.. ben ağrılar içindeyim aşkam sağ kasığım ne ağrıdı sanki içinde çalışıyolar toplar var gibiydi şimdide komple ağrıyo. çarşambaya kadar böle ağrıycakmıya.. kendiliğinden çatlarmıki bu büyüyen yumoşlar çarşambaya kadar. sorular takıldı kafama

canım normalde bu gün dr a gidecektimm eşim izinlli olacaktı patron sordu 1 gün daha idare eder misin diye başka arkadaşı eşi ile izin yapsın diye tamam dedi
benim dr a gidceğimi unutmuş o yüzden kızmıştımm valla nazar değdi adama

gülcüm kendiliğinden tabi ki çatlar onu da nasıl anlarsın biliyor musun ilişki sırasında kasıkların ağrırsa ki benim öyle oluyordu o zaman çatlıyor işte

günaydın elma şekerleri nasılsınız bakalım

günaydın cnmmm ceylincimm barışmışınız iyi hadii nazar değdi böle heryerde anlatıyon adam sarıldı diye..
kepeklim sen nasılsınn. bebiş iyimi.
ay kaçgündür rüyamda hep bana hamilesin diyolar dünde bitane bebeğim vardı bi adam saldırıyodu bize.. 2-3 gündür hep korkutuyolar.

gülcüm kendiliğinden tabi ki çatlar onu da nasıl anlarsın biliyor musun ilişki sırasında kasıkların ağrırsa ki benim öyle oluyordu o zaman çatlıyor işte

anahhh biz çalışalım ozaman dimii belkide doktora gidesiye çatlıycak. ilacı kullanırken çatlarmı cnmm daha içiyom ben.

günaydın gününüz önce sağlıklı sıhhatli
huzurlu ve mutlu
özel ve güzel
aşk ve sevgi li
şanslı ve bereketli
müjdeli haberlerler dolu geçsinnnnnnnnnnnnnnn
tabi benimdeeeeeeeeee

gülüm ne bileyimm yhaaa dün konuştuk biraz bebişle ilgili falan tedaviye başlamak istiyorum diye aşkım acele etme dedi ama sonra o zaman ilacı bırak ne zaman olursa olsun dediii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…