kızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm zemuszemus
reyancımmm rüyanla ilgili ve rüyamla ilgili bişi yazdım önceki sayfada kaldı oku istersen cnm. seksi çamaşırları düşünmekden görmedin yazılanı
o da doğru yaa,bana vermesin bari sabah versin,neyse akşam düşünürümvalla cnm içinden ne zman ozman yap tabiki ama test eline geçtinde yarına kadar bekleyebilrimisin bilmiyorum
oh oh maşaalahhh kaçıncı seneyi devirdiniz kız .rabbim beraberce nice huzurlu seneler nasib etsinkızlar bugün benim evlilik yıl dönümüm zemuszemus
reyancımmm rüyanla ilgili ve rüyamla ilgili bişi yazdım önceki sayfada kaldı oku istersen cnm. seksi çamaşırları düşünmekden görmedin yazılanı
teşekür ederim kızlar 9 sene bitti hiç bişey düşünmüyorum akşama iftara davetliyiz zaten
gülüm yha gözlük ipi yapıyorum canım konuşacak bişey bulamıyorum canım yha sizi takip ediyorum ne yapayım tatlım zaten dr gidemedim diye kızgınım
eşim transferde şoför ile tartışmış şimdi kimse için iyilik yapmayacam benimde işim var diyecem diyor akıllandın mı dedim heye diyor
merhaba kizlar,
nasilsiniz?
dün regl günümdü, gelmedi, iki test yaptim.. negativ. cok heyecanliyim artik hergün test yaparim
ne bilim, beklemek cok zor
oh oh maşllah cnm nazar değmesinn...
anladım cnmm.patron geldi artıkım benden haber alamassınız. öptüm hepinizi..yok gülüm nerde şirketinn beleşe yapıyorumm tatlımm
göbegim koooooocamannnn oldu, gögüslerim sis ve aciyo, kasik batmasi var, arti kendimi hamile hissediyorum, niye cikmiyooooo cift cizgi
cok istiyorum kendimmi yarattim bütün bunlari?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?