Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Canım ben neti açık bırakıp epilasyona geçmiştim bitti şimdi geldim bence sen HAMILESIN bilmiyorum ama içindeki o his bana öyle diyor

esra evhan mehtap elf ayyyyyyyy sıkıntı bastı beni yaaaa.....niye kimsenin sesi soluğu çıkmıyooooooooooooooooo puffffffff

vallaha canım banada hamilesin gibi geliyor yada içimden öyle geçtiği için
sen biraz daha belirti varmı araştır mesela şunlar oluyor bi çok kadında
göz bebekleri büyüyor
kiprikler çaprazlaşıyor
göbeğinin alt tarafı sanki büyümüş gibi
sık idrara çıkma
sarı akıntı
göbeğin altında çizgi

ha bu arada gül cümmmm eşm rüya görmüş gece anlttı ama unutmuş,sadece hayal meyal bebek seviyordum sanki kucağımda dedi
yap bi güzel yorum da neşelensin gönlümüz yerimseniben

Gülllllllllllllll nerdesinnnn,çıktın mı

cnmm geldimm güselim rüyada bebek iyidir ama cinsiyeti önemli kızmı erkekmiydi acaba.. hayrolsun cnmm
banada kaçgündür rüyamda hamilesin diolar.ama karnım fln yok biri geliyo hamilesi dio tanımıyom. çok korkutuyolar buarada. cebelleşiyom 3 gündür rüyamda.

Göz bebeği ve çapraz kirpik hariç hepsini geçen ay ben yaşadım

ya bi selam verdik alan yok aşkolsun size
ay aşkolsun canım benim derdime düştüler biraz da ondan kusura bakma nasılsın

inşaalah öyledir.şimdi baktım da hakkaten biraz büyük geldi bana gözbebeklerim,kirpikler de yanlara kaymış gibi, göbeğimdeki çizgi ise çizgimi bilmiyom çizgiyle karışık tüyler var gibi geldi bana,eskiden hani zayıf göbksiz durmak içn göbeğimi içime falan çekerdim rahatca şimdi açd aolsam tok da olsam çekemiyoruuuuum
idrar normal gibi,akntı da süt kesiği gibi geliyo ara ara

galiba bende bu ay gene bişey yok hamile değilim sanırım dün şu parmak testini yaptım elime bişey deydi bide bu ay sanki yumurtam çatlamadı yumurta akı gibi akıntım hemen hemen hiç gelmedi mafoldumben

kızlar ben kan talili vermeye gidiyom dr gelmeden iki kere baktır dedi
ondan yani bugün bide pazartesi yükselip yükselmediğine bakacağız 1 saate gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…