Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

galiba bende bu ay gene bişey yok hamile değilim sanırım dün şu parmak testini yaptım elime bişey deydi bide bu ay sanki yumurtam çatlamadı yumurta akı gibi akıntım hemen hemen hiç gelmedi mafoldumben

belli olmaz cnm ya evhanı hatırla oda sertlik var demiş di ama ertesi gün hamile kaldını öğrendi....

reyancım çook güsel mişşş de ben iri yarıyım genelde bulamıyom kendie göre. ama süper modeller

ceylinim yine yoksun şekerim nerdesin 2 gündür neşen yok senin.
kermre cim allahdan umudunu hiç kesme hiç belli olmaz belkide hamilesindir.
esracım devamlı oturmakdan ağrıyo beller bendede var az geziniyom ben geçsin die

valla bilmiyom artık geçen dr gittiğimde yumurtan büyümüş demişti bugun yarın çatlar demişti ama o akıntı gelmedi işte ondan dedim benim yumurta çatlamıyor galiba diye

reyyan ne yapcan bunları...aklinialirimsmile

bunları alcaaaaam cicileri giyip birilerini fazla gaza getireceeeeem...bebiş yapcaaaaammmmmmmm, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

benim derdimde bebiş oldu haaa,kocişim duymasın sen onun için mi alıyon bunları der bana sonra ama çok güzeller yaaaaaaaaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile alırı aklını valla kocişin görür sonraaa

Göz bebeği ve çapraz kirpik hariç hepsini geçen ay ben yaşadım

canım sen zaten kimyasal gebelik geçirdin o yüzden vardı belirtilerin inşallah seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
gerçe bütün bu belirtiler 2 ay önce evhanda vardı fakat proklaktini yüksek çıkmıştı

reyyan canım ateşini ölçseneeeeeeeeeeeeeeeee

bide ben adetin 17. günü dr gitmiştim bişey olsaydı görürdü değilmi kızlar yoksa o zaman belli olmazmı ki

cnm nasıl görsünlerrr evhan 5 haftalık gebe onun bile görünmedi bişii. sen çok takma varsa adet günü belli olur.

allah seni napsın kıssss. adamı yoldan çıkarıyon demii. çocuk derdinee.

şimdimiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…