geçmiş olsun canım fıtık mı var sende
kızlar ben kan talili vermeye gidiyom dr gelmeden iki kere baktır dedi
ondan yani bugün bide pazartesi yükselip yükselmediğine bakacağız 1 saate gelirim
galiba bende bu ay gene bişey yok hamile değilim sanırım dün şu parmak testini yaptım elime bişey deydi bide bu ay sanki yumurtam çatlamadı yumurta akı gibi akıntım hemen hemen hiç gelmedi mafoldumben
Yok canım fıtık değil normelde regl 4 5 gün kala ağrımaya başlıyordu bu ay pazar gününden beri çok ağrıyor belim
hamile oaln arkadaşlar hamile olduğunuz ay elinize yumurta akı gibi akıntı gelmişmiydi
ha mehtapcım bide arar ara kasıklara ağrı saplanıyor
reyyan ne yapcan bunları...aklinialirimsmile
anladımm ben sen bizi çatlatmaya çalışıyonn. güzelimm nie sabah yapmadınnnnnnnnn testttttttttttklava: belirtilerin varda hııııııı.
yarınımı beklicez şimdi.alsanaalsanasmile
Göz bebeği ve çapraz kirpik hariç hepsini geçen ay ben yaşadım
bide ben adetin 17. günü dr gitmiştim bişey olsaydı görürdü değilmi kızlar yoksa o zaman belli olmazmı ki
bunları alcaaaaam cicileri giyip birilerini fazla gaza getireceeeeem...bebiş yapcaaaaammmmmmmm, kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benim derdimde bebiş oldu haaa,kocişim duymasın sen onun için mi alıyon bunları der bana sonra ama çok güzeller yaaaaaaaaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile alırı aklını valla kocişin görür sonraaa
canım sen zaten kimyasal gebelik geçirdin o yüzden vardı belirtilerin inşallah seninde güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
gerçe bütün bu belirtiler 2 ay önce evhanda vardı fakat proklaktini yüksek çıkmıştı
reyyan canım ateşini ölçseneeeeeeeeeeeeeeeee
eşin akşam kaçta gelcek cnm daha doğrusu test eline akşam kaçta geçecek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?