yok ya canım sıkılıyo tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bilmiyom neden neşem yok bugünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :sinifsinif:
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu katılabilir miyim7 haftalık hamileyim, sitede yeniyim, topiğin adı bana çok uygundu, hemen geldim.
çok teşekkür ederim dscopur hepimize inşallah :))
evhaan doktor sadece karnından mı baktı senin.rahim kalınlıgını karından mı ölçüyor.
canım hoşgeldin aramıza öncelikle tebrik ederim canım sen keseyi gördünmü yada ne zaman gördün merak ettim bide kendini tanıtırmısın bizeeeeeMerhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu katılabilir miyim7 haftalık hamileyim, sitede yeniyim, topiğin adı bana çok uygundu, hemen geldim.
ne oldu kuzum yaa
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu katılabilir miyim7 haftalık hamileyim, sitede yeniyim, topiğin adı bana çok uygundu, hemen geldim.
hosgeldin nese..hayırlı olsun bebegın.Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin.
ilk cocugun mu olacak.ne kadarlık evlisiniz.kac yasındasın anlatsana..
hoşbulduk, 11 aylık evliyim, ilk bebeğim olacak, öğretmenim, İstanbulda yaşıyorum. Öyle işte... çok heyecanlıyım anne olacaım için..
hoşbulduk, 11 aylık evliyim, ilk bebeğim olacak, öğretmenim, İstanbulda yaşıyorum. Öyle işte... çok heyecanlıyım anne olacaım için..
merhaba ben de yeniyim,selam herkese, ne sıcak bir ortamı var buranın :) , 3 yılı geçti evliyim çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ben de
merhaba ben de yeniyim,selam herkese, ne sıcak bir ortamı var buranın :) , 3 yılı geçti evliyim çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ben de
4haftalıkken öğrendim hamile olduğumu evde test yaparak, zaten istiyodum ve bekliyodum. sonra hemen doktora gtiim o gün. Doktor keseyi gördüğünü söyledi hatta fotograf falan çekip verdi bana. Fakat bir hafta sonra tekrar gittim sürekli gitmek istediğim doktoru belirlediğimi düşünerek. neyse 5 haftalıkken gittiğimde diğer doktor keseyi göremedi. vajinal muayene yaptı ve öyle gördü. yarın tekrar randevum var. şimdilik bi şikayetim yok herşey yolunda gibi. bakalım yarın daha iyi belli olur.
senin son adet tarihin ne zamandı neseshn..bende bes haftalıkken gitiim doktora ama goremedi keseyi.sadce karnımdan baktı gerci.bende yarın gidecegim insallah görürüz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?