Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu katılabilir miyim 7 haftalık hamileyim, sitede yeniyim, topiğin adı bana çok uygundu, hemen geldim.

hosgeldin nese..hayırlı olsun bebegın.Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin.
ilk cocugun mu olacak.ne kadarlık evlisiniz.kac yasındasın anlatsana..

evhaan doktor sadece karnından mı baktı senin.rahim kalınlıgını karından mı ölçüyor.

yok canım hep vajinadan bakıyo zaten bugün değerler 1200 dedir dedi gözükmez dedi ve gözükmedide cumartesi rahim duvar kalınlığı 7mm di bugünn 11mm çıktı dr iyi dedi öyle işte

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. Daha doğrusu katılabilir miyim 7 haftalık hamileyim, sitede yeniyim, topiğin adı bana çok uygundu, hemen geldim.
canım hoşgeldin aramıza öncelikle tebrik ederim canım sen keseyi gördünmü yada ne zaman gördün merak ettim bide kendini tanıtırmısın bizeeeee

ne oldu kuzum yaa

ne bileyim canım yaaaa canım sıkılıyo işteeçokkkkkkkkkkkkkkk bugün böyleyimm işte

aramıza hoşgeldin canımm belirtilerin neler ne zaman öğrendin hamiş olduğunu ne kadarlık evlisin ne zamandır bebiş istiyordun ne kadar sürede kavuştun bebeişine
ayyy çok sordum kusura bakma canımcım

hosgeldin nese..hayırlı olsun bebegın.Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsin.
ilk cocugun mu olacak.ne kadarlık evlisiniz.kac yasındasın anlatsana..

hoşbulduk, 11 aylık evliyim, ilk bebeğim olacak, öğretmenim, İstanbulda yaşıyorum. Öyle işte... çok heyecanlıyım anne olacaım için..

merhaba ben de yeniyim,selam herkese, ne sıcak bir ortamı var buranın :) , 3 yılı geçti evliyim çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ben de

hoşbulduk, 11 aylık evliyim, ilk bebeğim olacak, öğretmenim, İstanbulda yaşıyorum. Öyle işte... çok heyecanlıyım anne olacaım için..

hazır istanbuldaymışsın tatlım hangi hastaneye gidiyosun avrp yakasındamısın ay bayıltmadık dimi seni sabahtan beri bu karılar sustu konuşmuyo bende buldum seni bombardımana tutuyom

4haftalıkken öğrendim hamile olduğumu evde test yaparak, zaten istiyodum ve bekliyodum. sonra hemen doktora gtiim o gün. Doktor keseyi gördüğünü söyledi hatta fotograf falan çekip verdi bana. Fakat bir hafta sonra tekrar gittim sürekli gitmek istediğim doktoru belirlediğimi düşünerek. neyse 5 haftalıkken gittiğimde diğer doktor keseyi göremedi. vajinal muayene yaptı ve öyle gördü. yarın tekrar randevum var. şimdilik bi şikayetim yok herşey yolunda gibi. bakalım yarın daha iyi belli olur.

senin son adet tarihin ne zamandı neseshn..bende bes haftalıkken gitiim doktora ama goremedi keseyi.sadce karnımdan baktı gerci.bende yarın gidecegim insallah görürüz artık

Anadolu yakasındayım. ilk gün evime yakın diye yürüyerek afiyet hastanesine gittim Fazilet hanıma. sonra bir hafta sonra göztepe medical park Handan hanıma gittim. yarın da çakmak erdem hastanesinde Adalet hanıma gidip artık Handan hanım yada Adalet hanım arasında karar vericem arkadaşlar. bu ikisinden birini tanıyan var mı?

senin son adet tarihin ne zamandı neseshn..bende bes haftalıkken gitiim doktora ama goremedi keseyi.sadce karnımdan baktı gerci.bende yarın gidecegim insallah görürüz artık

son adet tarihim 28 haziran. adet tarihime göre olması gerekenden daha küçük gördü benimkini de. düşündüğümüzden geç döllenme olmuş sanırım dedi doktor.inşallah görürsün canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…