Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

canım tüylenme falan var mı canımm normal olamaz 2 ayda adet olmak bence başka dr a daha git derimm benimde düzensizdi bende pko çıktı canım

allah allah ya tatlım bende bunlardan fazla anlamıyorum ama inşallah en kısa zamanda düzelirsin be canım

evhan 2 günde bir iki katına öıkıyodu dimi benimki 6400 mü olcak çarşamba günü aha bende burda takılıyom kız nasıl hesaplanıyo bu ayın 20 de 198 di değerim

evet canım ya 6000 küsür olacak belkide 7000 olması lazım ayyy hemen hemen değerlerimiz de aynı gidiyoooooo olacak rabbimin izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee

handancım çok sevindim canımmm

çok saol canım benim darısı senin başına inşallah

ay evet diyomya birlikte doğuracaz diye

ayyyevet yaaaaa ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrr

ayyy canım buarada yüzümde devamlı sivilce çıkmaya başladı benim ya dünden beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benden mi bulaştı kızz benimde çıkıyo valla akşam iyibi temizlik yapıcam yüzüme filan bakım yapalım karşılıklı

tüylenme sorunum yok, herhangibir kistim de yok, ama ergenlikten beri adetlerim seyrek, genelde 40 -45 günde bir adet görüyorum ve az kanamam oluyor, max 4 gün ve az. sanırım benim bünyem bu şekilde, böyle olunca da tabii yumurtlama günü de bilemiyorum, çok iyi bir doktor bulmam şart artık

benden mi bulaştı kızz benimde çıkıyo valla akşam iyibi temizlik yapıcam yüzüme filan bakım yapalım karşılıklı

ayyyyyy evet ya yüzümde 2 tane kocaman sivilce pörtlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sinir oldum neyse herşey bebiş içinn bencede yapalım bişeyler yoksa kocalar bizi değil bebişi sevecekler daha çokkkkkkkkkkkkkk akannehir akannehir akannehir

aramıza hoşgeldin canım aynı dert bendede oldu d.k. hapını kestikten sonra 2 ay boyunca adet olamadım ama doktorun sana ilaç tedavisi vermesi lazım böyle farlutalla nereye kadar belki sendede yumurta gelişmiyor
bak bana en sonunda klomen verdi doktorum salı günü tekrar gidicem bakacak yumurtalara

SELAMM
handancımmm bak kendini üzdüğünle kaldınn boşuna evham ettin cnmm ne güsel değerin yükselmişş yakındır bebişini görmen cnmm çook sevindimm

canım normalde ben garnierin temizleme ürünlerini kullanıyorum çok memnunum akşam sıcak bi duş alıp yüzümü iyice temizliycem onlarla inşallah işe yarar bnimde anlımda pörtledi bi tane

önümüzdeki hafta tekrar doktora gideceğim bakalım sonuç ne olacak, biraz da sanırım ben ihmal ettim, ihmale gelmez aslında

ceylincimmm naberr
kızlar karnım çook şiştiyaaa. hem ağrı hem şişşşşş adet olcak gibi şişdi..ebrarcımmm klomende olurmu böle şeyler cevabını bekliyom cnmm

mehtapcım valla şafak sayar gibi oldum benn doktora gidiş günümü.. heyecan basmaya başlıyo hiç böle olcamı düşünmezdim. sen benden önce öğrencen durumunu. öööö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…