tamam canım benim yapalım iyi varsın iyiki yanımdasın inşallah senide güzel haberlerini alıcaz kuzum
doktora adet gecikmelerim için gittiğimde hiç bi sorun gözlenmedi, tetkikler ultrason vs vs hep normal, sürekli farlutal ile adet görüyorum, bu sefer inat ettim farlutalı da içmiyorum , haziran 29 son adetim , öyle şiştim ki alyansımı çıkartmak zorunda kaldım parmağımı kesicek şişlikten
doktora adet gecikmelerim için gittiğimde hiç bi sorun gözlenmedi, tetkikler ultrason vs vs hep normal, sürekli farlutal ile adet görüyorum, bu sefer inat ettim farlutalı da içmiyorum , haziran 29 son adetim , öyle şiştim ki alyansımı çıkartmak zorunda kaldım parmağımı kesicek şişlikten
evhan 2 günde bir iki katına öıkıyodu dimi benimki 6400 mü olcak çarşamba günü aha bende burda takılıyom kız nasıl hesaplanıyo bu ayın 20 de 198 di değerim
kızlarrrr akşam burda kutlama var ben börek sararak teşrif edicem hepinizi bekleriz kaydirigubbakcemile
evet canım ya 6000 küsür olacak belkide 7000 olması lazım ayyy hemen hemen değerlerimiz de aynı gidiyoooooo olacak rabbimin izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
deldimmmmmm..
hayrola kız neyi kutluyoruzzzz
handancım çok sevindim canımmm
ay evet diyomya birlikte doğuracaz diye
çok saol canım benim darısı senin başına inşallah
ayyyevet yaaaaa ne güzel olurrrrrrrrrrrrrrrr
ayyy canım buarada yüzümde devamlı sivilce çıkmaya başladı benim ya dünden beriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benden mi bulaştı kızz benimde çıkıyo valla akşam iyibi temizlik yapıcam yüzüme filan bakım yapalım karşılıklı
burada Antalyadan çok arkdş olmasına sevindim çünkü doktor tavsiye etmelerine ihtiyacım var, 1,5 yıldır korunmuyoruz çocuk sahibi olamıyorum , adetlerim 2 ayda bir, en son haziranın son haftası adet gördüm
ayyyyyy evet ya yüzümde 2 tane kocaman sivilce pörtlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sinir oldum neyse herşey bebiş içinn bencede yapalım bişeyler yoksa kocalar bizi değil bebişi sevecekler daha çokkkkkkkkkkkkkk akannehir akannehir akannehir
aramıza hoşgeldin canım aynı dert bendede oldu d.k. hapını kestikten sonra 2 ay boyunca adet olamadım ama doktorun sana ilaç tedavisi vermesi lazım böyle farlutalla nereye kadar belki sendede yumurta gelişmiyor
bak bana en sonunda klomen verdi doktorum salı günü tekrar gidicem bakacak yumurtalara
gülcüğüm hoşgeldin
toplandık yine bütün kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?