merhaba ben de yeniyim,selam herkese, ne sıcak bir ortamı var buranın :) , 3 yılı geçti evliyim çocuk sahibi olmaya çalışıyorum ben de
evhan kendine gel böyle olcaksan akşam girmem ben internete
Anadolu yakasındayım. ilk gün evime yakın diye yürüyerek afiyet hastanesine gittim Fazilet hanıma. sonra bir hafta sonra göztepe medical park Handan hanıma gittim. yarın da çakmak erdem hastanesinde Adalet hanıma gidip artık Handan hanım yada Adalet hanım arasında karar vericem arkadaşlar. bu ikisinden birini tanıyan var mı?
Anadolu yakasındayım. ilk gün evime yakın diye yürüyerek afiyet hastanesine gittim Fazilet hanıma. sonra bir hafta sonra göztepe medical park Handan hanıma gittim. yarın da çakmak erdem hastanesinde Adalet hanıma gidip artık Handan hanım yada Adalet hanım arasında karar vericem arkadaşlar. bu ikisinden birini tanıyan var mı?
tamam canım bak moralimde düzeldiiiiiiiiii
yok kuzum avrp yakasındayım ben burda medicana ya gidiyorum
aaa bende erdeme gidiyorum hatta adalet hanıma ..masallah cok hos bi kadın cok sıcak kanlı.epeyde ilgileniyor.ama cok kalabalık oluyor tek sıkıntı o.tek adalet hanım değil tum doktorlar cok kalabalık beklerken benim moralim bozuluyor cok.ama olsun napalım ..fazilet hanımda cok ii bir doktormus ama afiyet hastanesi cok teşekküllü deilmiş o yuzden tercih etmedim.medical parkda hic düşünmedim acıkcası.kafanı karıstırmıs olmıım erdemde bırde ayse katrancı var.oda cok ii bir hanım.
benimde evim eçok yakın çamlıca medicana var yürüyerek bile gidebilirim okadar yakın aslında iyi bi hastane ama doktor tavsiyesi olmayınca kendim karar verip gidemiyorum.offf çok kararsızım doktor konusunda
burada Antalyadan çok arkdş olmasına sevindim çünkü doktor tavsiye etmelerine ihtiyacım var, 1,5 yıldır korunmuyoruz çocuk sahibi olamıyorum , adetlerim 2 ayda bir, en son haziranın son haftası adet gördüm
kızlar değerim belli olduuuuuuuuu çarşamba 620 idi bugün 1492 çıkmış çok şüküürrr içim rahatladı
ben de çok rahatladım ay ya bi tahlilde benmi yaptırsam canım çekti :jeyyar:
ben de çok rahatladım ay ya bi tahlilde benmi yaptırsam canım çekti :jeyyar:
bu bahsettiğiniz ne değerleri acaba :) anlamadım merak ettim
canım benim ya seni çok sevdim inan sevincimi bi tek sen palaştın çok saol kuzum sende olmade yaptır pazartesi yada salı gitmeden dr na en son değeri görmek istiyolar geneldeee
kandaki bhgc hormonu yani gebelik testi bebiş büyüdükçe daha çok hormon salgılıyo dolayısıyla değerler yükseliyo
ay akşam kutlayalım ben börek sarıym bi yandanda dedikodu yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?