Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok kuzum avrp yakasındayım ben burda medicana ya gidiyorum

aaa bende erdeme gidiyorum hatta adalet hanıma ..masallah cok hos bi kadın cok sıcak kanlı.epeyde ilgileniyor.ama cok kalabalık oluyor tek sıkıntı o.tek adalet hanım değil tum doktorlar cok kalabalık beklerken benim moralim bozuluyor cok.ama olsun napalım ..fazilet hanımda cok ii bir doktormus ama afiyet hastanesi cok teşekküllü deilmiş o yuzden tercih etmedim.medical parkda hic düşünmedim acıkcası.kafanı karıstırmıs olmıım erdemde bırde ayse katrancı var.oda cok ii bir hanım.

kızlar değerim belli olduuuuuuuuu çarşamba 620 idi bugün 1492 çıkmış çok şüküürrr içim rahatladı

burada Antalyadan çok arkdş olmasına sevindim çünkü doktor tavsiye etmelerine ihtiyacım var, 1,5 yıldır korunmuyoruz çocuk sahibi olamıyorum , adetlerim 2 ayda bir, en son haziranın son haftası adet gördüm

çok sevindim adalet hanıma gidiyo olmana bende yarın gidicem. randevu aldım ama yinede beklermiyiz acaba?bende fazilet hanımı çok beğendim ama hastaneden dolayı tercih etmedim onu.

benimde evim eçok yakın çamlıca medicana var yürüyerek bile gidebilirim okadar yakın aslında iyi bi hastane ama doktor tavsiyesi olmayınca kendim karar verip gidemiyorum.offf çok kararsızım doktor konusunda

ben avcılar medicana ya gidiyorum diğer hastaneler göre biraz tuzlu ama çok ii bi doktorum var o yüzden vazgeçemiyorum çamlıcayı hiç bilmiyorum ama

ben de çok rahatladım ay ya bi tahlilde benmi yaptırsam canım çekti :jeyyar:

canım benim ya seni çok sevdim inan sevincimi bi tek sen palaştın çok saol kuzum sende olmade yaptır pazartesi yada salı gitmeden dr na en son değeri görmek istiyolar geneldeee

canım benim ya seni çok sevdim inan sevincimi bi tek sen palaştın çok saol kuzum sende olmade yaptır pazartesi yada salı gitmeden dr na en son değeri görmek istiyolar geneldeee

ay akşam kutlayalım ben börek sarıym bi yandanda dedikodu yapalım

evhan 2 günde bir iki katına öıkıyodu dimi benimki 6400 mü olcak çarşamba günü aha bende burda takılıyom kız nasıl hesaplanıyo bu ayın 20 de 198 di değerim

doktora adet gecikmelerim için gittiğimde hiç bi sorun gözlenmedi, tetkikler ultrason vs vs hep normal, sürekli farlutal ile adet görüyorum, bu sefer inat ettim farlutalı da içmiyorum , haziran 29 son adetim , öyle şiştim ki alyansımı çıkartmak zorunda kaldım parmağımı kesicek şişlikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…