Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

gülüm hoşbuldum klomenin şöyle bi etkisi var canım
hamilelikle ilgili tüm belirtileri klomen kullanırken yaşıyorsun canım
gögüs ağrısı bulantı baş dönmesi ve daha bi çok etkisi var ve dediğim gibi
hepsi gebelik belirtisiyle aynı

cnmm daha ilaç bitmedii çatlamadı yumoşlarrr ve sadece sağ göğsüm acıyo ağrıyo ucu flnn. olurmu yinede. ilaç bitmeden daha.

oluyor gülcüm kullanırkende oluyor

tmm cnm saoll bilgin için bende kanserden fln şüpelendim. ben erken belirti vermeye başladımm ayy tutacak herhalde benim buay.
ha bide şunu sorcam çatlatma iğnesi verirse doktora gittiğim gün eşim gececi olcak ta ertesi akşam görüşcez. nasıl ayarlim iğneyi vurulmak için cnm.iğneyi sabah vurdursam akşama çalışırız ertesi gün eşim işde çalışamayız. nasıl yapim akıl ver

Kızlar şu an yemek yapmam lazım ama dayanamadım,bi bakim dedim size.bi de gülcüğüme bişey sorcaktım.soğan buharıyla ilgili.

afiyet olsun cnmmm. verdiğin lik açılmıyo ne bu

ay canım güzel resim vardı onu görün dedim beceremedim sanırım yani boşverinnnn

ben hergün sana böyle bi yemek filan bişey söyleyip canını istetiymde yemek ye

ayyyyyy evet ya canım sen arada bana böyle yemeklerden bahset yoksa evde yemek pişmicek canım istemediği için sayende yemek yedim yaaaaaaaaa

gülüm çatlatma iğnesinden 36 saat sonra mutlaka ilişki öneriliyor
ama benim doktorum çatlatmadan sonra 3 gün ilişki dedi bende ilk iğne yaptığımda
yaptıktan sonra ve ertesi gün ilişki olmuştu yani 36 saat sonra bişey olmadı ama
yine de tutmuştu o zaman sende ona göre ayarla gülüm

söylerim tatlım merak etme sen

anladım cnmm ben sabah vurdursam akşama eşim evde çalışırız. ertesi sabah da uyandırır çalıştırırım. ama akşamıda bidaha evde yok taaa ertesi akşama kadar olurmu yaa.
bak çarşamba dr. gitcem ogün eşim işde. perşembe sabah vurulsam perşembe akşamı evde. cuma akşamıyok.c.tesi akşamı evde. gündüz evde ama ben yokum akşamdan akşama olcak buiş. sen söle nasıl ayarlim

gülll ayy kafamı kaıştırdın kız kafamçokkarıştı
canım zaten doktor söyler sana ne zaman yapacağını benim doktor ayarlıyordu walla şu zaman yap 3 gün beraber olun diyordu hele bi sakin ol gülüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…