Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

yok canım ya sadece hafif kasık ağrısı var bugün bende fazla bişe hissetmiyorum canım
:lepi:[/I][/B][/COLOR]

demekki cnm seninde büyüyolar. iyi ağrı olması benim geçen günkü o şiddetli ağrı kalmadı sadece batarlar giriyo ve adet olcak gibi şişlik gerginlik vr cnmm

yok canım ya sadece hafif kasık ağrısı var bugün bende fazla bişe hissetmiyorum canım

Rayyann canım çok tebrik ederim seni bak demedimmi içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor diye :lepi:
evvet cnaım birçok kiişi senin gibi düşündü zaten,elhamdülillahhhh
dün baktım da göbeğimden aşağı inan kahverengi çizgi çok belliymiş yaa hiç farketmemişim
canım mecburdumm ilaç içmem lasımdı
riske atamazdım
ama olmadı işte yaa
gecenin bi yarısı çok üzülüdk yaa

canımcım üzülme ne olur,emin ol rabbim en güzel ve uygun zamanda koyuveriyor bebeğini oraya..sabır ve telimiyet ne olur

amin kuzum amin allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

haklısın canımm yaa Allah hayırlısını versinnn demek bu ay hamile kalmam hayırlı değilmişşş:gitme:

sağolasın canım benimm,inşaallah etmem mi hiç,kimbilir kimlerin duasıydı bu mutluluk,öğrencilerimden bile dua istedim hep yaz başındn beri,tabi ne olduğunu belirtmeden
bilinmez....
kııııızzz bize ihanet haaa,başka topikler haaaa
bu arada bende mi inşaallah nisan annesi olacam yaaa

kız reyann akşam senin takdiği uyguladım süslendim giyindim makyaj yaptımm geceeee sonu kaçamadımm olanlardanbilmiyorumkismile

demekki cnm seninde büyüyolar. iyi ağrı olması benim geçen günkü o şiddetli ağrı kalmadı sadece batarlar giriyo ve adet olcak gibi şişlik gerginlik vr cnmm

inşallah büyüyordur canım
ya işte benimde öyle sanki böyle yeni adet olacakmışım gibi sancı yapıyor
hayırlısı olsun ne diyelim bakalım ben salı sen çarşamba doktordayız inşallah güzel sonuçlar alırız
sen çalışmalara başladınmı? ben bi yandanda yinede çalışma yapıyorum ne olur ne olmaz diye kaydirigubbakcemile3

evt cnmm bende çalışıyomm regli yeni bitti ilk maç akşamdı inşallah tutar bakalım .
perşembe sonuçları konuşcaz.bakarsın çatlayıverir çalışalım tutar belki dimi cnmm

:roflol: :roflol: :roflol:
oh ohh maç güzelmiydi bariii

1-1 di cnmm final maçı eylül 22 de belli olur sonucu gebelik varsa sonuç iyi olcak.:roflol::roflol:

ihanet yok ihanet yok kızlar evnana ulaşamıyorum nerde bu ya

teşekkürler mehtapcımmmm
benimkine farklı bişey yazarmısın talım sana zahmet olmazsa,değişik bişey olsun istiyorummm

teşekkürler mehtapcımmmm
benimkine farklı bişey yazarmısın talım sana zahmet olmazsa,değişik bişey olsun istiyorummm

oy oy yesinler havanııııı hamiş kalmışda yazı beyenmiyoo...
a.s. Şeniz ay sonu müjdemiz duamızın kabulü olan reyanım tebrik ederim :nazar::ecrin_bebek:

[

canımcım üzülme ne olur,emin ol rabbim en güzel ve uygun zamanda koyuveriyor bebeğini oraya..sabır ve telimiyet ne olur[/QUOTE

inşşş canımmmmm inşşş

gül güll sen tabi atlattınız koydunuz göbüşe bebeği rahatsınız.. sıra bizdeee falla hiç kaçarı yok dinliceniz bizim maçları çalışmaları.lmaz:lülülülülülü

dinleriz gülüm dinleriz ne demek biz çalışmayı geçtik tüm atraksyonlar yasak artık kocayla salonda köşe takımının bi ucunda o bi ucunda ben yatıyoz kardeş kardeş :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…