yok canım ya sadece hafif kasık ağrısı var bugün bende fazla bişe hissetmiyorum canım
:lepi:[/I][/B][/COLOR]
evvet cnaım birçok kiişi senin gibi düşündü zaten,elhamdülillahhhhyok canım ya sadece hafif kasık ağrısı var bugün bende fazla bişe hissetmiyorum canım
Rayyann canım çok tebrik ederim seni bak demedimmi içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor diye :lepi:
canım mecburdumm ilaç içmem lasımdı
riske atamazdım
ama olmadı işte yaa
gecenin bi yarısı çok üzülüdk yaa
ayyy kzıalr yaa sizinle paylaşmak ne güzel burda,heyecanıma heyecan sevincime seviç katıyorsunuz valla.
HAYKIRMAKKKKK İSTİYORUMMMM DAĞLARA TAŞLARAAAA ANNELİĞİMİ AYYYYY AYYYY ......
HERKES DUYSUNNNNNNNNNNNNNNN
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
ANNNE OLACAĞIM İNŞAALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH
RABBİM KİMSELERE ARATMASIN
kız valla nisan annelerinde yazmıyom aç bak istersen
mannak cım allah hayırlısını versin üzülmee.
reyanımmm oy ne güzell allah daim etsin cnm bu mutluluğunu inşallah kucağınada alırsın bebişini. resmi gördüm ben bu kör gözle bile gördüm çizgiyi hamilesin cnmm.
nolur banada dua etcnmm ismimi vereerek amaa müslümanın müslümana ettiği dua daha makbulmüş.
evhan gelieyo disc. gidiyo disc. geliyo evhan gidiyoo sizi zillilerr nisan annelerinde sırayla yazıyolar.
mannak cım allah hayırlısını versin üzülmee.
reyanımmm oy ne güzell allah daim etsin cnm bu mutluluğunu inşallah kucağınada alırsın bebişini. resmi gördüm ben bu kör gözle bile gördüm çizgiyi hamilesin cnmm.
nolur banada dua etcnmm ismimi vereerek amaa müslümanın müslümana ettiği dua daha makbulmüş.
evhan gelieyo disc. gidiyo disc. geliyo evhan gidiyoo sizi zillilerr nisan annelerinde sırayla yazıyolar.
amin kuzum amin allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
demekki cnm seninde büyüyolar. iyi ağrı olması benim geçen günkü o şiddetli ağrı kalmadı sadece batarlar giriyo ve adet olcak gibi şişlik gerginlik vr cnmm
kız reyann akşam senin takdiği uyguladım süslendim giyindim makyaj yaptımm geceeeesonu kaçamadımm olanlardanbilmiyorumkismile
kız reyann akşam senin takdiği uyguladım süslendim giyindim makyaj yaptımm geceeeesonu kaçamadımm olanlardanbilmiyorumkismile
evt cnmm bende çalışıyomm regli yeni bitti ilk maç akşamdı inşallah tutar bakalım .inşallah büyüyordur canım
ya işte benimde öyle sanki böyle yeni adet olacakmışım gibi sancı yapıyor
hayırlısı olsun ne diyelim bakalım ben salı sen çarşamba doktordayız inşallah güzel sonuçlar alırız
sen çalışmalara başladınmı? ben bi yandanda yinede çalışma yapıyorum ne olur ne olmaz diye kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
oh ohh maç güzelmiydi bariii
sağolasın canım benimm,inşaallah etmem mi hiç,kimbilir kimlerin duasıydı bu mutluluk,öğrencilerimden bile dua istedim hep yaz başındn beri,tabi ne olduğunu belirtmeden
bilinmez....
kııııızzz bize ihanet haaa,başka topikler haaaa
bu arada bende mi inşaallah nisan annesi olacam yaaa
:roflol: :roflol: :roflol:
teşekkürler mehtapcımmmm
benimkine farklı bişey yazarmısın talım sana zahmet olmazsa,değişik bişey olsun istiyorummm
gül güll sen tabi atlattınız koydunuz göbüşe bebeği rahatsınız.. sıra bizdeee falla hiç kaçarı yok dinliceniz bizim maçları çalışmaları.lmaz:lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?