Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kocişinden rica ettim ben geçtim pc ye eee ne var ne yok
ebrar bu gün cumartesi eve pc mi aldınız canımmm

oo kızlar hep buradaa .masallah.cumartesi değil mi ya bugun.
kızlar doktordan geldim kesemi gördüm şükür.bi sıkıntımız yok şükür darısı tüm isteyenlere..

kızlar doktordan geldim kesemi gördüm şükür.bi sıkıntımız yok şükür darısı tüm isteyenlere..

ayyyyyy canım çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa içinde bebiş kese ne güzel darısı bizim başımıza bu hafta içi

doktor sölesede cnmm eşim çalışıyo ayarlamam lazımm işden zor izin alıyom iğne vurdurmaya gündüz gidemem ondan telaşım. anlattımya cnm dr. 3 gün diyo benim koca 3 gece üst üste evde değilki sıkıntı orda.

ooo maşallah kese göründüha ne güzell hayırlı olsun cnmm gözün aydın.

ebrarcımmmm iğneyi vuruldukdan snra ertesi günmü çatlıyomuşş aynı günmü bilonmu
sıktım seni sorularla dimi

ben sana küsümmmmmm..alsanaalsanasmilemafoldumben:umursamaz: dün seni sevesim geldi içimden yazdım akşam cvp vermeden gittin küsümmmmmmmmmmm :umursamaz:

gülüm küsme ben geçmişi okumadım ve akşam hiç açmadım kuşum benimmmm küsme bana aşk olsun görsem hemen cevap yazmazmıyım şekerimmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…