slm kızlar...
oo kızlar hep buradaa .masallah.cumartesi değil mi ya bugun.
kızlar doktordan geldim kesemi gördüm şükür.bi sıkıntımız yok şükür darısı tüm isteyenlere..
kızlar doktordan geldim kesemi gördüm şükür.bi sıkıntımız yok şükür darısı tüm isteyenlere..
ayyyyyy canım çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaa içinde bebiş kese ne güzel darısı bizim başımıza bu hafta içi
saol canım benim en kısa zamanda sende görürsün için rahat eder.
saolasın ceylinciim
doktor sölesede cnmm eşim çalışıyo ayarlamam lazımm işden zor izin alıyom iğne vurdurmaya gündüz gidemem ondan telaşım. anlattımya cnm dr. 3 gün diyo benim koca 3 gece üst üste evde değilki sıkıntı orda.gülll ayy kafamı kaıştırdın kız kafamçokkarıştı
canım zaten doktor söyler sana ne zaman yapacağını benim doktor ayarlıyordu walla şu zaman yap 3 gün beraber olun diyordu hele bi sakin ol gülüm yaa
ooo maşallah kese göründüha ne güzell hayırlı olsun cnmmoo kızlar hep buradaa .masallah.cumartesi değil mi ya bugun.
ooo hoşgeldin kepeklim çok şükür keseni görmüşsün canım
inş.en kısa zamanda kalp sesini duyarsın
kepeklim çok sevindim canımm allahım kucağına almayı nasip etsin
anladım ebrarcımmm
ben sana küsümmmmmm..alsanaalsanasmilemafoldumben:umursamaz: dün seni sevesim geldi içimden yazdım akşam cvp vermeden gittin küsümmmmmmmmmmm :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?