mehtapppppppppppppp klomen arkadaşımmmmmm kader arkadaşımmmmmmmmmmm nolcak halimizz çatlıcakmı çatlamıycakmı heeeeeeeeeeee
inşallah sorun olmaz cnmm bebeğin senle kalır. progesteron keser lekeyi. çoğu kişiye faydası oluyo. merak etme stresde kanamayı artırır. stres yapma.. dinlen bol bol.
bacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr boş boş vakitte geçmiyo yaaaaaaa şansıma tüküreyimmmmmm hep böle işler denk geliyoo.offffffffffffffffffffffffffffffffffff
cnmm burda yazdığıma bakmaaa can sıkıntısından geliyo aklımaaa evde hiççç düşünmüyom bileee eşimleykende aklıma bile gelmiyooo.herşey doğal evde yani. canım sıkılıyo burda iş yok yalnızım ondan yani..ay alemsin gül vallaha ben o kadar düşünmüyorum takmıyorum en iyisi böyle
hamilemiyim değilmiyim yumurta oluştumu çatladımı tuttumu aman vallaha stresten başka bişe değil o yüzden hiç aklına getirmemek
bakalım yarın sabah gidecem doktora ne görecek???
gecen seferde progestan içmiştm ama düşmüştü ynetedrgnm gerçi rahat olmaya çalşıorum ama çok yemek yemeye başladm sigrayıda brakınca drek iştahım açıldı deli gibi geziniyorum değişik bir ruh hali içeriisndeym sizin anlıyacağınız nyse hayırlıısı herşeyin
bacım hayırdır ne oldu kiiiiii canım benimmmmmmmmmmmmmne denk geldi yineeeeeeee
reyhancım tşk ederiz canımmm çok saol şekerimmmmmmmmmm
çalıştığım yerleryaaa böle iş güç yokk son 2 senedir böle işler denk geliyo bende sıkılıyom boş boş durmakdan.
reyanım bende yüksek tansiyon varrr cnmm susuz kaldımı çıkıyo çıktımıda beni hastanelik ediyo ondan tutamadım cnm.allah afetsin artık.
oruc hamilelerede farz mi? yani kimi asriyo kimi sürekli acikiyo ve simdi 16-17saat oruc tutuluyo bebege zararli olmaz mi? merak ettim
oruc hamilelerede farz mi? yani kimi asriyo kimi sürekli acikiyo ve simdi 16-17saat oruc tutuluyo bebege zararli olmaz mi? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?