Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

kızlar selam kan sonuçlarımı yazıcam demiştm 65 çıktı daha çok küçük 3 haftalık fln hamleym brz tedrgn geciriorm bgnleri kalkmamaya çalşıorum nyse çok öptüm hepinzi

kızlar selam kan sonuçlarımı yazıcam demiştm 65 çıktı daha çok küçük 3 haftalık fln hamleym brz tedrgn geciriorm bgnleri kalkmamaya çalşıorum nyse çok öptüm hepinzi

gözün aydın cnmm düşük tehlikenmi var ondnmı tedirginsin. reglinin kaçıncı günü bu değer. evhanın da düşükdü ama şükürr yükselmeye başladıı.1500 lerde şimdi. seninde yükselir inş..

ben geldim GÜL ÜÜÜÜÜÜM,nasılsııın,
ymr-el cim ya sen nerd eyaptırdın testi ,ben çatlıyorum cumadan beri tatil diye,arabamız da olmayınca gidemiyoruz,bu arada ben sen kadar dikkatli değilim canım yaa,korktum şimdi.

ymr el canım tedirgin ollma canım benimm çok sevindim adına rabbim kucağına almayı nasip etsinn canımm darısı bizlerin başına

cnmm naberr sen evde bidaha yaptınmı test. koyulaştımı çizgi görürdük.
ben iyim cnm sen nasılsın nasıl hamişlik.

güül cüüüm ben bid e neye üzülüyorum biliyormusun,daha yeni diyete başlıyordum,baskül falan almıştım,kilom bu 2 3 ayda fırladı birden,çok da yemedim ama,boyumun orantısını çooktaaan geçti sorma yaa,nolcak şimdi benim halimmmm eyvahedigeldismile

reyhan gül nasılsınız canlarım

sıkıntıdan patlıyom cnmm sen napıyon

reyhancımm allah mutluluğunu daim etsin cnmm . inşallah sonu iyi bier. adet fln yok zaten kesin gebesin ama ne kadarlık dimii.. yarın öğrencen nasılsa stres yapıp üzme bebişini.
benim eşimde hamile kalsam ne yapar bilmomm. şimdiden üstüme titriyo.garibimm.

reyhancım bende iyiyim canım sen bilirsin şekerim bu tutmadığımız oruçların yerine ne kadar para vermemiz gerekiyor

yine dikkat etcenm cnmm öleee ne buldun yemicenn duba olursun falla istersen diyetisyene git sağlıklı beslenmeyi gösterir. mankenler nasıll doğumdan snra bile tığ gibiler. doktor kontrolünde yiyolar anacım biz gibi deil.. bende dr. kontrolüne gircemm kilo almamam lazım.

mehtapppppppppppppp klomen arkadaşımmmmmm kader arkadaşımmmmmmmmmmm nolcak halimizz çatlıcakmı çatlamıycakmı heeeeeeeeeeee

esasında değerim normal çnkü adetime 4 gün kala çıktı o değer hala adet gününm geçmedi ama tedrgnliğim kahwerengi lekelerim çok geldi belim innaılmaz ağrıo karnım fln wajinal jel qwerdi doktorum progesteron tutunması için ben testimi özelde yaptrnmştm cnm ondan tatil günü aldm sonucu bende bekleyemem die haftaya doktora gdicem sigarayı braktm kızlar warya çok fenayımmm

inşaallah canım inşaallah yaa...adet yok hatta akıntıv bile var.
reyhancım bende iyiyim canım sen bilirsin şekerim bu tutmadığımız oruçların yerine ne kadar para vermemiz gerekiyor
hemen yazıyorum bu alıntı uzun oldu
valla haklısın cnaım yaa,çok da yemedim ama ne olur bilmem halim.diyetisyene falan gitsem iyi olacak,hamileyken bide dikkat etmek lazım,eteklerim falan eskisi gibi olmuyor yaa

inşallah sorun olmaz cnmm bebeğin senle kalır. progesteron keser lekeyi. çoğu kişiye faydası oluyo. merak etme stresde kanamayı artırır. stres yapma.. dinlen bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…