Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

selam kızlar nabersiniz
yeni haberler varmı ben geçmişi okumaya üşeniyorum vallaha

GÜL canım senden bi yorum rica ediyorum allah hayırlara çıkartsın çok ilginç bi rüya gördüm
bi kız çocuğu sarışın 2yaşlarında falan annesi babası ölmüş ve bize evlatlık olarak geliyordu bizde tabiki seve seve sahiplenip bakıyoruz
sonra rüyamda birden kendimi o çocukla ve eşimle tabiki böyle büyük bi evde kocaman bahçesi var görüyorum
meğer çocuğun annesi babası zenginmiş onlardan çocuğa kalmış o ev dağ başında bahçesini hep otlar çalılar almış gitmiş bende plan yapıyorum burayı satıp deniz kenarından daha güzel bi yer buluruz çocuğada daha rahat olur diyorum böyle bahçede çocukla uçurtma falan uçuruyoruz oynuyoruz sürekli

Gül canım bilgim yok ama senin için netten bakıyım hemen.

Dscopur yeni açtığım konuya baktın mı canım?

allah hayırlara çıkarsın cnmm. sen bir sıkıntı geçircen 2 kişi vesile olcak ama sonunda feraha çıkıcan cnmm. kız çocuğu kızgın haber demek. ama yeşilliklerde görmende huzura erceğin demek ayrıca iman güçlüğü demek.
bugün discde böle sıkıntılı görmüş hayrola kızlar başınızda bi hallermi var. allah hayr etsin cnm

Gül canım bilgim yok ama senin için netten bakıyım hemen.

ben araştırıyom ama bulamadım.
mehtapcım okudunmu bende yumurtlama oldu sanki yaa merakdan ölcem ç.baya kadar.

Gül canım klomenden sonra çatlatma iğnesi olmayackmısın klomen yumurta oluşumu içinmiş çatlatma için değil ama iyice bakıcam canım sen zaten doğal yoldan hamile klıyordun canım bence çatlamış olabilri.

Mehtap hoşgeldin canım nasılsın?

bende araştırdım cnmm. çatlatma vurulmadanda çatlıyormuş o akıntı geldikden snra 2-3 gün içinde çatlıyormuş ozaman dün geldi çarşambaya çatlaması lazım dr. gittiğimde. iğneye gerek kalmıycak ozmaan . cnm zaten benim ovaller normaldede büyüyodu ilaçla çabucak büyüdü demekki. bi kızında 8.ci günü akıntı gelmiş dr. u 2-3 gün içinde çatlıycak demiş. aynı ben gibi. inşşşş doğrudur.

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım sağol yorumun için aman sıkıntı ve iki kişi deyince benim aklıma bitek babam ve kardeşim geliyor eşimi sevmedikleri için onada alıştım artık

ay dur hemen okuyayım bi merak ettim sıkıntını

Mehtap hoşgeldin canım nasılsın?
sağol canım iyiyim ne olsun bugün bende klomenden dolayı sol kasığımda hafif çekilmeler hissediyorum inşallah iyiye işarettir
sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

ay kimse kalmamış yaaa nerdesiniz bacılarrr ceylinim nerdesin balımm
mehtapcımm sendede ağrılar başlamışş iyiye işaret sol taraf çalışıyo demekki. ay benimde herhalde dr. gitmeden çatlıycak şeffat akıntı geldi dün.
merak içindeyim yaa

ay Gül canım inşallah çatlıyordur sıvı ona işaret vallaha hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız senden ya ateş ölçseydin takipten anlardın çatlayıp çatlamadığını neyse sen çalışmaya devam et ne olur ne olmaz inşallah çarşamba güzel haberler alırısın

Gül mehtap inşaallah hemen hamile kalırsınız hadi hayırlısı.

Mehtap canım benimde hamilelik iyi hamdolsun,seninde tedavin sonuçlanır bir an önce inşaallah.

inşallah yaaa. değerlendiriyoz tabi bu günleri tutar inşallah.
ateş ölçmeyi istedim ya derece yok evde unutuyom hep almayı kaldı yanii.

Gül mehtap inşaallah hemen hamile kalırsınız hadi hayırlısı.

duanı eksik etme bizden cnmm.ben iğne vurulsam daha iyi olurdu hemen tutma ihtimali vardı böyle tutarmı bilmem.

Gül içini ferah tut canım bence tutar sende hamileler kervanına katılırsın inşaallah.

Kızlar ben artık çıkayım dinlenicem hoşçakalın.

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ağzınnn bal yesinnnnn bebişini sağsalim kucağına alırsın inş.........
allah razı olsun dualarınız için..

gülüm geldim şekerimm patron geldi deee canımmmm şimdide bulaşığım var yıkayıp gelecem canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…