selam kızlar nabersiniz
yeni haberler varmı ben geçmişi okumaya üşeniyorum vallaha
GÜL canım senden bi yorum rica ediyorum allah hayırlara çıkartsın çok ilginç bi rüya gördüm
bi kız çocuğu sarışın 2yaşlarında falan annesi babası ölmüş ve bize evlatlık olarak geliyordu bizde tabiki seve seve sahiplenip bakıyoruz
sonra rüyamda birden kendimi o çocukla ve eşimle tabiki böyle büyük bi evde kocaman bahçesi var görüyorum
meğer çocuğun annesi babası zenginmiş onlardan çocuğa kalmış o ev dağ başında bahçesini hep otlar çalılar almış gitmiş bende plan yapıyorum burayı satıp deniz kenarından daha güzel bi yer buluruz çocuğada daha rahat olur diyorum böyle bahçede çocukla uçurtma falan uçuruyoruz oynuyoruz sürekli
Gül canım bilgim yok ama senin için netten bakıyım hemen.
dscopur yeni açtığım konuya baktın mı canım?
bende araştırdım cnmm. çatlatma vurulmadanda çatlıyormuş o akıntı geldikden snra 2-3 gün içinde çatlıyormuş ozaman dün geldi çarşambaya çatlaması lazım dr. gittiğimde. iğneye gerek kalmıycak ozmaan . cnm zaten benim ovaller normaldede büyüyodu ilaçla çabucak büyüdü demekki. bi kızında 8.ci günü akıntı gelmiş dr. u 2-3 gün içinde çatlıycak demiş. aynı ben gibi. inşşşş doğrudur.
canım sağol yorumun için aman sıkıntı ve iki kişi deyince benim aklıma bitek babam ve kardeşim geliyor eşimi sevmedikleri için onada alıştım artıkallah hayırlara çıkarsın cnmm. sen bir sıkıntı geçircen 2 kişi vesile olcak ama sonunda feraha çıkıcan cnmm. kız çocuğu kızgın haber demek. ama yeşilliklerde görmende huzura erceğin demek ayrıca iman güçlüğü demek.
bugün discde böle sıkıntılı görmüş hayrola kızlar başınızda bi hallermi var. allah hayr etsin cnm
ben araştırıyom ama bulamadım.
mehtapcım okudunmu bende yumurtlama oldu sanki yaa merakdan ölcem ç.baya kadar.
sağol canım iyiyim ne olsun bugün bende klomenden dolayı sol kasığımda hafif çekilmeler hissediyorum inşallah iyiye işarettirMehtap hoşgeldin canım nasılsın?
inşallah yaaa. değerlendiriyoz tabi bu günleri tutar inşallah.ay Gül canım inşallah çatlıyordur sıvı ona işaret vallaha hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız senden ya ateş ölçseydin takipten anlardın çatlayıp çatlamadığını neyse sen çalışmaya devam et ne olur ne olmaz inşallah çarşamba güzel haberler alırısın
Gül mehtap inşaallah hemen hamile kalırsınız hadi hayırlısı.
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kızlar ben artık çıkayım dinlenicem hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?