Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Didem gerçekten mi ama birden kesildi ya çok korktum aslında bugün kontrole gidecektim yarına erteledim eşimi arasamda gitsem mi ki
günaydın kızlaar..sabah geldim ama kimse yoktu.ben yıne bulan bulan bulanıyorum..
napıosunuz nasılsınız.
eflalciim sıkıntı etme kendine bende de oyle hassasıyet kalmadı eskisi gibi yavas yavas alısıyorus demekki.hamılelıkte evham cok olurmus dıkkat et aklına gelen kotu seyleri dusunmemeye calıs.
dscim sende hosgeldin yoktun iki gundur merak ettik nasılsın.sorma yaa ceylının test negatıf cıkmıs şimdi gecikmenin sebebine bakacaklardı.
sumrucum gunaydın canım sen nasılsın bu sabah bulantıların nasıl.
ara ara tutuyor dün çok kötüydüm mesela bugün iyiyim ama benim bulantılar bile cins valla sen nasıls oldun
günaydın kızlaar..sabah geldim ama kimse yoktu.ben yıne bulan bulan bulanıyorum..
napıosunuz nasılsınız.
eflalciim sıkıntı etme kendine bende de oyle hassasıyet kalmadı eskisi gibi yavas yavas alısıyorus demekki.hamılelıkte evham cok olurmus dıkkat et aklına gelen kotu seyleri dusunmemeye calıs.
dscim sende hosgeldin yoktun iki gundur merak ettik nasılsın.sorma yaa ceylının test negatıf cıkmıs şimdi gecikmenin sebebine bakacaklardı.
sumrucum gunaydın canım sen nasılsın bu sabah bulantıların nasıl.
Bu arada kusura bakmayın telaştan günaydın demedim nasılsınız?
sumru sen ev işini ne yaptın taşındın bittimi
yok canim ya. yeni evin yapilacaklari var daha. yani ev sahibi eve komple yeni laminat yaptiriyor sonra, banyonun fayanslarini degistirtti, laobo, kloset falan hep degisti. bakalim bugün laminat isi bitecekti. bugünden sonrada baslariz duvarlari kagitlamaya. haftasonuda esyalari tasitacaz iste. daha cok isimiz var.
bulantilar falan bence azalmasi normal. yani hem kendimizde artik ne yiyip ne yiyemicemizi biliyoruz hem bedenimizde alisiyor yeni duruma. kiz bu arada benimde göbüs azicik cikmaya basladi. :)
ayy artık bulantıları düşünmemeye calısıyorum dscim yoksa beni bunalıma sokacak nerdeyse.haftasonu gece acile gittik bulantıdan sebep.orda gördüm bi daha bebişimi kıpır kıpır oynuyordu o kadar buyumuski 20 günde kafası ellerı kolları goz cukurları bıle belli.Allahım saglık sıhhat versin ınsallah hepsine tum bebişlere.