• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Didem gerçekten mi ama birden kesildi ya çok korktum aslında bugün kontrole gidecektim yarına erteledim eşimi arasamda gitsem mi ki

günaydın kızlaar..sabah geldim ama kimse yoktu.ben yıne bulan bulan bulanıyorum..
napıosunuz nasılsınız.
eflalciim sıkıntı etme kendine bende de oyle hassasıyet kalmadı eskisi gibi yavas yavas alısıyorus demekki.hamılelıkte evham cok olurmus dıkkat et aklına gelen kotu seyleri dusunmemeye calıs.
dscim sende hosgeldin yoktun iki gundur merak ettik nasılsın.sorma yaa ceylının test negatıf cıkmıs şimdi gecikmenin sebebine bakacaklardı.
sumrucum gunaydın canım sen nasılsın bu sabah bulantıların nasıl.

Didem gerçekten mi ama birden kesildi ya çok korktum aslında bugün kontrole gidecektim yarına erteledim eşimi arasamda gitsem mi ki

valla tatlım ya sadece uçlarında hafif kaldı onun haricinde yok bi hassasiyet yarın gittiğinde görürüsün bebişini merak etme sen stres yapma

günaydın kızlaar..sabah geldim ama kimse yoktu.ben yıne bulan bulan bulanıyorum..
napıosunuz nasılsınız.
eflalciim sıkıntı etme kendine bende de oyle hassasıyet kalmadı eskisi gibi yavas yavas alısıyorus demekki.hamılelıkte evham cok olurmus dıkkat et aklına gelen kotu seyleri dusunmemeye calıs.
dscim sende hosgeldin yoktun iki gundur merak ettik nasılsın.sorma yaa ceylının test negatıf cıkmıs şimdi gecikmenin sebebine bakacaklardı.

hoşbulduk tatlım sende hoşgeldin 2 gün evdeydim o yüzden yoktum ama özledim siziiiiiii ceylin için hayırlısı belki de budur eşide askere gidecek daha umarım bi sorun yoktur
sen nasılsın yiğenm nasıllllllll

Kızlar inşaallah bişey yoktur göğüslerim o kadar hassastı ki eşim yalışlıkla dokunsa bağırıyordum şimdi birden kesilince kokttum.

ara ara tutuyor dün çok kötüydüm mesela bugün iyiyim ama benim bulantılar bile cins valla sen nasıls oldun

benimde bulantilarim baya bi azaldi benimde dün iste bi tuttu oda yarim saat icinde gecti. yinede kizartmayla tatliyi yiyemiyorum fazla. acikinca biraz midem bulaniyo bazen ama okadar iste. eskisinden cok daha iyi

Bu arada kusura bakmayın telaştan günaydın demedim nasılsınız?

napıosunuz nasılsınız.

günaydin canim iyim ben. kavaltimi ettimya bulantim falan yok cok sükür. ama artik yiyebiliyorum diye haftasonundan beri biraz fazla kaciriyorum gibi geliyor bana. ama dikkat edicem bugün karar verdim.

bende ağır bişey yiyemyorum sumrucuğum valla yoksa çok rahatsız oluyorum
eflalim bende korktum ama şuna eminim bebişim benimle bi sorun yok normal bunlar zamanla azalacak yani benim bulantılar bile bi gün oluyor bi gün olmuyor göğüslerimde aynı şekilde

sumru sen ev işini ne yaptın taşındın bittimi

yok canim ya. yeni evin yapilacaklari var daha. yani ev sahibi eve komple yeni laminat yaptiriyor sonra, banyonun fayanslarini degistirtti, laobo, kloset falan hep degisti. bakalim bugün laminat isi bitecekti. bugünden sonrada baslariz duvarlari kagitlamaya. haftasonuda esyalari tasitacaz iste. daha cok isimiz var.

bulantilar falan bence azalmasi normal. yani hem kendimizde artik ne yiyip ne yiyemicemizi biliyoruz hem bedenimizde alisiyor yeni duruma. kiz bu arada benimde göbüs azicik cikmaya basladi. :)

ayy artık bulantıları düşünmemeye calısıyorum dscim yoksa beni bunalıma sokacak nerdeyse.haftasonu gece acile gittik bulantıdan sebep.orda gördüm bi daha bebişimi kıpır kıpır oynuyordu o kadar buyumuski 20 günde kafası ellerı kolları goz cukurları bıle belli.Allahım saglık sıhhat versin ınsallah hepsine tum bebişlere.

yok canim ya. yeni evin yapilacaklari var daha. yani ev sahibi eve komple yeni laminat yaptiriyor sonra, banyonun fayanslarini degistirtti, laobo, kloset falan hep degisti. bakalim bugün laminat isi bitecekti. bugünden sonrada baslariz duvarlari kagitlamaya. haftasonuda esyalari tasitacaz iste. daha cok isimiz var.

bulantilar falan bence azalmasi normal. yani hem kendimizde artik ne yiyip ne yiyemicemizi biliyoruz hem bedenimizde alisiyor yeni duruma. kiz bu arada benimde göbüs azicik cikmaya basladi. :)

allah kolaylık versin tatlım valla taşınmak zor

oooo siz benm göbüşü görseniz teyzeleri kocaman oldu

ayy artık bulantıları düşünmemeye calısıyorum dscim yoksa beni bunalıma sokacak nerdeyse.haftasonu gece acile gittik bulantıdan sebep.orda gördüm bi daha bebişimi kıpır kıpır oynuyordu o kadar buyumuski 20 günde kafası ellerı kolları goz cukurları bıle belli.Allahım saglık sıhhat versin ınsallah hepsine tum bebişlere.

ayyyy ne güzel bende haftaya salı gidicem 2 li test içinde randevu alıcaz onda net görürüm bvende meraktan çatlıyorum nasıl oldu acaba kuzum

hoşbulduk kızlar teşekkürler kepeklim oğlanlar iiyler büyük oğlanın ödeviyle uğraşıyoz işte çıldırıcam yakında :bbo:

Back
X