• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 03 Ekim 2010 - 13 Ekim 2010 günleri arasında
Tahmini Yumurtlama Tarihi: 08 Ekim 2010, Cuma

siteden hesapladım.şimdi benim hangi tarihte ilişkiye girmem lazım gebe kalmam için.??

OOooooo bu gece deprem olmalı sizin evde:) O işten sonra kalkma bacaklarını yukarı kaldır ve en az 1 saat dinlen hemen banyo yapma bide ilişkideyken bebek olacakmı diye düşünüp onu görev edinme yarını boş geçir sonra gene çalış 2 günde 1 unutma:)

3ekimden 13 ekime kadar en az her iki günde bir. ve mutlaka 8inde.
kiz 10 gün yoruluver, bence hergün iliskiye girin. bazi sitelerde hergün olunca spermin kalitesi düsüyormus falan yaziyo ama bence degil yani dene bence, her iki günde iliskiye girsende garantisini kimse vermiyo.

bu akşam bi çalışma yapalım o zaman yeni cicler çıksın raftan zemuszemusbayanssulusmile

eflalim sıkma canını canım benim tekrar başka bi doktora git istersen
labaratuara kan tahlili için gönderiyorlar ikili test hem ultrason hem kanda yapılıyor o yüzden normal yani

kıslarrr ben çıkıommm azcık uyumaya çalışcamm ds reyyan şımarmayın çocuklarr aaaaaa

onlar alışmış ya göre göre bebekleri halbuki biz ilk bebeğimize hasret duyuyos diil mi yada ilk olmasa da insan heyecanlı desydin bende bakcam die resmi nerde die benim ilkn dr da allah korusun cenaze haberi verir gibi bi suratla önce hamile diilsin dedi ısrarle sonrada ha hamileymşsin dedi odun ya insan bi tebrik eder bunlar böle işte

Canım her zaman ki ultrasoncum değildi bu uyuzun tekiydi eşim orda çalıştığı için mecburen baktı emrivaki oldu o yüzden soramadım ki banada göster diyemedim ya doktorumda ultrason sonucunu görünce özel bir labaratuara yönlendirdi beni kan tahlili için bugün hemen yaptırın dedi çıkınca eşime dedim o da neymiş niyeymiş burda olmuyormuymuş sen niye anlamıyorsun söyleneni diye beni sinir etti zaten ona göre benden başka herkes haklı nasıl üzdü beni ama görür o maaşını alsın hemen doktorumun muayenehanesine gidicem beklemiycem öbür ayı öyle sinirlerim bozuk ki bıktım atık.az önce mn de yazdım sodun mu tahlili diye sormamış kızdım sorumsuzsun birde utanmadan ikinci çocuğu istiyorsun diye :(

şişman insanlaar cok konusuosunuz yetişemiorum diorum size.

anam herkes gergiin .. kaydirigubbakcemile

dss pabucu yarım çık dışarıya oynayalıım...

canim didemlede mi dövüstün sen kaydirigubbakcemile3 delisin sen ya.
hadi allah kabul etsin.

kızım bu nasıl hamile ya cvp yazmadın diyo yazdık görmüyo suçlu kendi bana b.. atıyo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

kiz didem bu reyyan banada demin gicik sumru. pis sumru dedi. sen bana derdin bende ona dedim. benim bebegim onunkinden büyükya beben bebegim onu bebegini dövecek

esraaaaaaaa hoşgeldinnnn
tooxic iyi uykular kuzummmmm
kepekli geldim kız hadi oynayalımmmm kaydirigubbakcemile3

OOooooo bu gece deprem olmalı sizin evde:) O işten sonra kalkma bacaklarını yukarı kaldır ve en az 1 saat dinlen hemen banyo yapma bide ilişkideyken bebek olacakmı diye düşünüp onu görev edinme yarını boş geçir sonra gene çalış 2 günde 1 unutma:)

en son 4 ekimde oldu evlilik yıl dönümümüzde delikafadulden o gün kaklmadım hemen belime yastık koydum bu gece yine deniyim bariiiisositososito

kiz didem bu reyyan banada demin gicik sumru. pis sumru dedi. sen bana derdin bende ona dedim. benim bebegim onunkinden büyükya beben bebegim onu bebegini dövecek

benimkide seninkine yardım edecekkkkk yaşasın kötülükkkkk sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Canım boşver başka bir doktora gider görürsün bebeğini sonuçta o seninle annesi hatta sabret bak yakında dokunabileceksin bile:)
Sende sorun neydi canım?

Başka doktora kim götürecek beni anlayışlı koca nerde:(

Bende kist vardı basit kist ama geçmiyordu doğum kontrol hapı kullandım ara ara birde rahmim tersmiş Rabbim isteyince oluyor.

Back
X