slm kızlar bende geldim yeni üye değilim ama 2 bebeği istiyoruz bizde bende katılabilirmiyimmmmm
Tabi ki bence hiçbir sakıncası yok:) Beni de aralarına aldı kızlar çok sıcak kanlılar:) vereliniortak:1hug:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende geldim yeni üye değilim ama 2 bebeği istiyoruz bizde bende katılabilirmiyimmmmm
offfffffffffffffff ya bende özledim sizi bende sohbet etmek istiyorummmmmmmm
Tabi ki bence hiçbir sakıncası yok:) Beni de aralarına aldı kızlar çok sıcak kanlılar:) vereliniortak:1hug:
cok sevinirim valla tesk ederimmmmma.s.
karıştım gitticanim ya hosgeldin. sorman hata. karis araya gitsin olumunekankayizsmile
tabi canım nasıl bişey arıyorsun model buluruz yardımcı olurm tabikiolumunekankayizsmiletırtıl kurabiyeeee bebişim için basit bi battaniye modeli arıyorum yardımcı olurmusun
Ne demek burda herkese yer var
karıştım gitti
tabi canım nasıl bişey arıyorsun model buluruz yardımcı olurm tabikiolumunekankayizsmile
teskkürler bazı topiklerde gruplaşmalar varya sorayım dedim kaydirigubbakcemile3
bu arada ben hoşgeldin demedim sana bağlantım çok zayıf yazamıyorum doğru düzgünnn mafoldumben
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.s.
nasılsa artık burdasın ilerleyen günlerde bakarız birlikte modellere ben bu bağlantıyla siteye zor giriyorum offf ya
esraaaaaaaaaaaa kepekli toooxiiicccc sumru ay ben geldim siz nerdesinizzzzzz
Ben burdayım canım yaaa harbi bu iş kötü oldu yaa senle düzgünce görüşemıyoruz
aynen tatlım ya sinir oldum düzelmedi gitti
sen nasılsın
aynen tatlım ya sinir oldum düzelmedi gitti
sen nasılsın
hayırlı cumalar herkese ben geldim...