• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

tırtıl kurabiyeeee bebişim için basit bi battaniye modeli arıyorum yardımcı olurmusun

canim ya hosgeldin. sorman hata. karis araya gitsin olumunekankayizsmile
karıştım gitti
tırtıl kurabiyeeee bebişim için basit bi battaniye modeli arıyorum yardımcı olurmusun
tabi canım nasıl bişey arıyorsun model buluruz yardımcı olurm tabikiolumunekankayizsmile
Ne demek burda herkese yer var

teskkürler bazı topiklerde gruplaşmalar varya sorayım dedim kaydirigubbakcemile3

karıştım gitti

tabi canım nasıl bişey arıyorsun model buluruz yardımcı olurm tabikiolumunekankayizsmile

teskkürler bazı topiklerde gruplaşmalar varya sorayım dedim kaydirigubbakcemile3

bu arada ben hoşgeldin demedim sana bağlantım çok zayıf yazamıyorum doğru düzgünnn mafoldumben
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.s.
nasılsa artık burdasın ilerleyen günlerde bakarız birlikte modellere ben bu bağlantıyla siteye zor giriyorum offf ya

bu arada ben hoşgeldin demedim sana bağlantım çok zayıf yazamıyorum doğru düzgünnn mafoldumben
hoşgeldin aramızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a.s.
nasılsa artık burdasın ilerleyen günlerde bakarız birlikte modellere ben bu bağlantıyla siteye zor giriyorum offf ya

tamam canım hb model işi kolay
buralardayım ben vereliniortak

cvp yazan herkes için tşk ederiim ds ben okula gidiom kıs düzelmedş dimi bağlantı ds ben hep yattım dediğin gibi 2 günde düzeldim bak şimdi normale döndü herkesi tek tek öptüm byes

kızlar kendinizden bahsedermisinizz
ben idil 33 yasındayım bir oğlusum var 9.5 yasında ev hanımıyım en büyük zevkim örgü örmek ahşap boyama kurdela nakısı yeni ögrendim azcık acemiyim ama gayretliyim ya
2 bebek isiyoruz rabbim verirse:Saruboceq::teytey:

aynen tatlım ya sinir oldum düzelmedi gitti
sen nasılsın

Iyiyim canım ne olsun bende bebek battaniyesi yapıcam da örnek bakıyorum bir haftadır bugün ip alicam almadan önce örnek araştırım dedim ve çok güzel bir örnek buldum ama nasıl yapıldığını anlamadım ona bakıyorum

Kızlaaar yedim yemeğimi öğle arası vermeden yanınıza geldim nede olsa bu hafta hep yattım gene iş yapmayayım ne olur ki?

Back
X