• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

sağolasın canım,iyi elhamdülillah bebeğim.göbüşüm vardı zaten iyice çıkıyor artık,ama kilomu sorsan 2 buçuk kilo vermişim..nasıl oluyor bu iş pek anlamadım ya neyse :)
kızlar ben okula gidiyorum oğluşla dönünce gelirim sohbete[/QUOTtamam cnaım gel hadi bkeliyoruz

ikimiz de iyiyiz çok şükür bulantılarla da olsa şükür yaşıyoruz yaa ona şükrediyorum :))

canım allah tamamına erdirsin . hani ben geçen ay tset yapmıştım adete 3 gün kala silik çıkmşıştıya bende kendiömi o kadar kaptırdımki anlatamam ama malesef bebiş yokmuş. nasip artık. bi daha kendimi okadar heveslendirmeyecem.

opuyorumnanaktan hoşgeldin canııııım nasılsın biz iyiyiz çok şükür hayırlı cumalar ...
merhaba reyyancım sanada hayırlı cumalar canım iyiyim çok şükür aslında pek iyiy değilim grip oldum sanıyodum bir haftadır çekiyorum bugün doktora gittim sinüzit olmuşum :((( mecburen ilaç kullanıyorum doktoruma da sordum canım çok sıkkın o yüzden

ya kim örgü biliyor? ip nasil bi ip olmali? idilin sitesindeki seyler cok hosuma gitti. bende yapmak istyiorum. hele su minik minik patikler yerim yerim

ya ben birz biliyorum sadece,ama bir gösteren olsa yaparım yani,onun siresi mi var yaa,versene linkini geçmişe bakmadım

sağolasın canım,iyi elhamdülillah bebeğim.göbüşüm vardı zaten iyice çıkıyor artık,ama kilomu sorsan 2 buçuk kilo vermişim..nasıl oluyor bu iş pek anlamadım ya neyse :)

canım allah tamamına erdirsin . hani ben geçen ay tset yapmıştım adete 3 gün kala silik çıkmşıştıya bende kendiömi o kadar kaptırdımki anlatamam ama malesef bebiş yokmuş. nasip artık. bi daha kendimi okadar heveslendirmeyecem.
hayırlıs canım yaa,kendini çok kaptırmamak lazım,benim öyle oldu hepher ay beklerdim yok,ramazanda çok iş yapmadık diye ümidim yoktu hiç,beklemediğim anda hamile olduğumu öğrendim işte.
merhaba reyyancım sanada hayırlı cumalar canım iyiyim çok şükür aslında pek iyiy değilim grip oldum sanıyodum bir haftadır çekiyorum bugün doktora gittim sinüzit olmuşum :((( mecburen ilaç kullanıyorum doktoruma da sordum canım çok sıkkın o yüzden

yapma yaa çok geçmi olsun canım benim,zararlı değilmi ya ilaç..neyse sen stres yapmamamya çalış üzülmesin yiğenimm

kiz hosgeldin. insallah gitmez yine baglantin ya.

inşallah tatlımmm
ben bitane düz beyaz battaniye istiyorum ilk doğduğunda kullanmak için annesinin yaptığını örtüym kuzumun üzerine ilk bi tane gördüm sitede ama bilmiyorum karar veremedim daha

inşallah tatlımmm
ben bitane düz beyaz battaniye istiyorum ilk doğduğunda kullanmak için annesinin yaptığını örtüym kuzumun üzerine ilk bi tane gördüm sitede ama bilmiyorum karar veremedim daha

sen biliyormusun örgü? ben biraz biliyorum annem bi gösterse yaparim valla. bende söyle iste cinsiyete göre ya beyazli pembeli yada beyazli mavili birsey yapmak istiyorum

Ayyy sumrucum o sitede çok güsel modeller varyaaa çok imrendim hatta not aldım model numaralarını.tatlıkurabiyesinimi sitesi o ??

Son düzenleme:
bebişim iyi sanırım teyzesi salı günü görmeye gidicez şimdilik bi sorun yok gibi bulantım filanda kalmadı fazla :nazar:
sen nasılsın tatlım

iyi canım ne olsun kış geldi hava sürekli kapalı benimde içim sıkılıyor böyle havalarda evdede olunca sıkıcı biraz. bu ay ne olcak bakalım bebiş falan bekliyourm bakalım 4 gün kaldı adetime ama pek ümitli değilim. rabbim bebbeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım çalışıyomsun sen

Selam kızlar ben geldim.

ya kim örgü biliyor? ip nasil bi ip olmali? idilin sitesindeki seyler cok hosuma gitti. bende yapmak istyiorum. hele su minik minik patikler yerim yerim

Bende sıyırdımmı ne bulduğum bütün bebiş kıyafetlerini alıyorum eşim kızıyo ama olsun benim çok hoşuma gidiyo benim olmazsa toplayıp birinize kargolarım artıkın:)sempatiksalakcinni:hulya:

selam arkadaşlar nasılsınız benim dün adet günümdü olmadım bugünde bu saate kadar bişey yok dünden beri ateşimi ölçüyorum 36,4 falan sadece belimde adet olucakmışım gibi ağrı var 2 gündür bide dün adet olucakmış gibi kasıklarımda ağrı vardı bugün sadece bel ağrım var yaa siz ce ne yapmalıyım bi türlü cesaret edemiyorum test yapmaya yine hüsrana uğramamak için yardım edin banaaa lütfeeen

Bende sıyırdımmı ne bulduğum bütün bebiş kıyafetlerini alıyorum eşim kızıyo ama olsun benim çok hoşuma gidiyo benim olmazsa toplayıp birinize kargolarım artıkın:)sempatiksalakcinni:hulya:

harikasın tatlım valla daha ben bi çöp almadım çocuğuma sen şimdiden düzmüşsün ceyizi inşallah gelirde giyer onları
benim beğendiğim battaniye bu kızlar sizce nasıl $images.webp

Back
X