• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızlar çok uykum geldi ben yatıyım biraz hoşçakalın sonra görüşürüz inşaallah.

Canım geçen kış bir iki gün örtmüştüm ama bozuluyor ben gelemem öyle düzensizliğe tavsiye etmem yani polar iyi oluyor kaymıyorda da yazın kullanılmıyor en iyisi koltuk örtüsü diktirmek ben diktiricem benimkilede krem,gerçi ben halı yıkama makinası aldım yıkadım bir güzel tertemiz oldu tavsiye ederim yani.

Ördüğün başka şeyler varsa ekle kız resmini ben çok merak ederim.

benimkiler süet acaba tutarmı pike ya polar almak istemiyorum bende kız köşe takımı benim koltuk çok pahalı oluyor diktirme işi idare edicem şimdilik
bi tane battaniye ördüm puflu ipler modaydı ya geçen sene millet atkı filan yapıyordu onunla çekerim fotosunu ördüklerim olursa onlarıda çekerim sende yaptıkca koy foto bende çok meraklıyım

saolunn kızlar hosbulduukk..ayy devlet hastaneleri perişan yaa .Allah yardım etsin.kalabalıııık uzun kuyruklaar..neyse cok sukur hallettım sonuclar pazartesiye..

suuu kuzucum bencede biraz bekle strese sokma sımdıden kendini.ama beklerkende moralını bozma.insallaah bebişin geliir.

mislinaa hayırlı haberlerle gel insallaaah..

ds kız sen ne biliosun örgü örmeyi..ben ancak atkı örebiliyorum..annem saolsun o yacak bebişimize örgülerii :))

Kepeklim tahliller ne oldu sayfa hızlı gidiyo kaçırdıysam kusura bakma?:)mafoldumben

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hahahahha yaşasın lucky papucu yarım gel buraya gevezelik yapalım :) hahahh 88 lucky kıııız kime diyom beeen sırnaşık şey

zkolcum doktorun odasına girene kadar akla karayı seçtim.saat 11 olmustu kan ve idrar verdim.o yuzden sonuclar pazartesi ye kaldı.senden naber...

eflaal bizimde uykumuz geldi biz gidiyor muyuz..

zkolcum doktorun odasına girene kadar akla karayı seçtim.saat 11 olmustu kan ve idrar verdim.o yuzden sonuclar pazartesi ye kaldı.senden naber...

eflaal bizimde uykumuz geldi biz gidiyor muyuz..

bende salı vericem o sonuçları doktora inşallah temiz der hemde bebişimi görücem

Back
X