• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -2-

Kızla atıyorum durun toplu deniycem

reyyan yaaa banada bunun formulu varsa versene biz acınacak haldeyiz..libidom yerlerde :((
bacı kardeş takılıoz evde...kocam bacım dıo bana kaydirigubbakcemile3
aman dur kız şakası bile tehlikeli maaazallah nikah falan düşüverir.
demesin öyle sakın.
valla şekerim içten geliyo,bebeği hiç düşünmüyon zaten,eğer bişey olcak kaygısı yaşarsan ki çok greksizmiş o kaygı..olmuyor..normala seyrinde yani,hem daha güzel eskiden bebek olsun diye stres yapıyordu insna şimdi o d ayok
yazık yani adama da kaydirigubbakcemile3

kız sorma valla yazık ki ne yazık .. bende acıyorum adama ama napıım..hiç canım istemioo..istememeyi bırak hatta nefret eder oldum lafını duymak ıstemıorum..oyle bebekle ilgili kaygı duydugumdan değil yaa tamamen hormonal galiba tiksinti geldii..
Allah kocama sabır banada libido versin işallah.. :))

valla pişman oldum böyle olcağını bilsem hiç demezdim ne bileyim herşeyi konuşuyonuz burda bunlarıda.

ay valla dediğime pişman ettiniz haaa...yok canım merka etme laptop zaten.o da mutfakta.:utangac: Çok üzgünüm çoook

seviyorum seni alınma sakın olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

reyyan kızma bize takılacak adam arıoruuz.

kızlaar ben kactıım mesai bittii.hapınıze ii haftasonları ii tatıller.opuoruum hepinizi byeeeeeeeeee..

valla pişman oldum böyle olcağını bilsem hiç demezdim ne bileyim herşeyi konuşuyonuz burda bunlarıda.

arkadaş sendeki gibi bendede hormonlar aciyip yani dün artık bişey olmaz diye saldırdım kocama aylar sonra :hulya: :hulya: :hulya:

arkadaş sendeki gibi bendede hormonlar aciyip yani dün artık bişey olmaz diye saldırdım kocama aylar sonra :hulya: :hulya: :hulya:

kizlar bende geri döndüm. ay ben neler kacirmisim. kiz reyyan sen neler karistiriyon bakim kiz?
didem sende sadece sarildin mi???? :kedi:

ay kızlar toplu olmuyor tek tek göndericem zaman alır ama,kepekli ben sana gönderiyim sen reyyana gönder o luckye göndersin o da dideme olur mu?

takılıyosunuz ama farkındaysanız duyygusal ve sinirli bir hamileye takılıyosunuz.valla çok utandım yaaa..
gidin küstüm size bidaha size bişey anlatmak yok işte laelaelaelaelae

kızlar hangi birinize özelden atıyım belki beğenmezsiniz ama ben çok seviyorum ismimi,atıcam amma kulanmak yok sayfalarda falan sakın ha birdeben tanıyan çıkarsa ben tanımıyorum o kişiyi ona göre:) amma gizemli oldu yav.birde gönderdiğim mesaj 30 sn içinde kendini yok etsin lütfen:)

hahaha inşallah silinmemiştir 30sn:) ben görmedim.

takılıyosunuz ama farkındaysanız duyygusal ve sinirli bir hamileye takılıyosunuz.valla çok utandım yaaa..
gidin küstüm size bidaha size bişey anlatmak yok işte laelaelaelaelae

Küsme bizeeeee mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Back
X