Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kızlar hepinize iyi geceler esrada iyi geceler diliyo hepinize sorun olmuş nette yazamamış öpüldünüzz

iyi geceler canım kötü niyetli değilsin canım öyle düşünmüyoruz ama daha kendini tanıtmadan öyle deyince sinir oldum biraz neyse iyi geceler

sungercim canım senin memleketinde çok güzel yarışma için gitmiştim hayran kaldım valla erciyeste üşüdük biraz ama olsun artık canımmmm

sungercim canım senin memleketinde çok güzel yarışma için gitmiştim hayran kaldım valla erciyeste üşüdük biraz ama olsun artık canımmmm

kayserim güzeldir ama ayrıldım ordan iii geceler öptüm yarın inşallah deveam ederiz canım

günaydıın kızlaar..nasılsınızz..
istanbul anadolu yakasından bildiriyorum..hava çılgın delirmiş bir yagmur bir fırtına..
sağlam şemsiye bırakmıyor valla..
bizim ofisde yagmuru goren izin almıs..iki saf gelmişiz..

bu arada siteye nolmus yaaw ..sayfamı değiştiriyoruz.ceylın cevap paneli yok diye acmıs ama bunda da yok..işallah yarımız buraya yarımız oraya yazmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…