merhaba arkadaslar,hamile olmayi bekleyenler demissiniz,bende onun icin yazayim dedim,italyada yasiyorum,allhin izniyle 10 gun sonra memorilalde tedaviye basliycaz,cok heycanliyim ilk denememz olucak herhangi bi tavsiyesi yada bilgisi olan varsa ve benimle paylasirsa sevinirim
ne ilacı lullandın acaba
merhaba arkadaslar,hamile olmayi bekleyenler demissiniz,bende onun icin yazayim dedim,italyada yasiyorum,allhin izniyle 10 gun sonra memorilalde tedaviye basliycaz,cok heycanliyim ilk denememz olucak herhangi bi tavsiyesi yada bilgisi olan varsa ve benimle paylasirsa sevinirim
off be neresi yeni herkes yine buraya gelcek ya yeterrr biz yine sayfalarca yazışcaz rahatsızsan çık ya allah allah kaç aydır biz bi aradyız yeni geldi rahatsız olduu
oooooooo maşallah arkadaşım desene sen bizden tecrübelisin ..kız noldu da biri tuttu biri 2 yıldır tutmuyo ..nasibe çok inanırım vakti zamanı gelmemiş henüz demekki
nasısın canım keyfin nasıl yeni topic açmişsınız ne iş
İşte o yüzden hamile arkadaşlar buraya gibi bi başlık arındırırdı belki...
off be neresi yeni herkes yine buraya gelcek ya yeterrr biz yine sayfalarca yazışcaz rahatsızsan çık ya allah allah kaç aydır biz bi aradyız yeni geldi rahatsız olduu
ayyy canım olurmu olurmu bak hadi bakalım eşin askere gitmeden bide alıyonuz mu müjdeyiiiiiiii rabbim haayırlısını versin hakkınızdaaaa
zuhal esra yalan söylüyo 20 değil daha o 19.5 yaşında mini mini bir kızzzpardon kadın
valla ebrucum herşeyin hayırılısı olsun kısmet artık ne diyeyim ama şüphelenmedende edemiyorum acaba deyip duruyorum
bu gün gece yarısı biri sanki figen diye bağıyordu birden irkildim ama neye uğradığımı şaşırdım böyle şeyler olur mu ki kızzz bu zamana kadar hiç böyle bişi olmamıştı
hoşgeldin canım biz hepimiz buraya gelip hamile kaldık darısı sana
nasısın canım keyfin nasıl yeni topic açmişsınız ne iş
valla sen kafana göre takıl artık dicek bişey yok
canım gebelikte hormonlar değişiyo tabi ama bu ara bişeye üzülmüş ya da stres yapmış olabilirsin ..oku kendini bol bol yatmadan
oyyy yalancı esraaaaaaaaaaaben kendimi küçük sanıyodum benden de küçükmüşün esraa
canım seni kim kızdırıyo kıyamam sana bende buraya gelip hamile kalmak istiyorum geldim ama tık yok yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?