Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin canım biz hepimiz buraya gelip hamile kaldık darısı sana

zuhal esra yalan söylüyo 20 değil daha o 19.5 yaşında mini mini bir kızzzpardon kadın

hoşgeldin arkadaşım neden tedaviye başlayacaksınz ne kadardır bebek istiyosunuz

hoşgeldin canım hadi hayırlısı olsun inşş stres yapma derim canım kafana fazla takma akışına bırak hayırlı zamanda meleğin gelir inşş

off be neresi yeni herkes yine buraya gelcek ya yeterrr biz yine sayfalarca yazışcaz rahatsızsan çık ya allah allah kaç aydır biz bi aradyız yeni geldi rahatsız olduu

kız bi relaksssssssssssssss şişşt sen hamilesinn bu hiddet bu ne celal boşver takma yaaaaa bırakkkkkkkk

canım aramıza hoşgeldin ee kendinden bahsetsene biraz yumurtlama gününü internetten hesaplayıp ona göre yapmanızı ve gün aşırı ilişki tavsiye ederim canım

oooooooo maşallah arkadaşım desene sen bizden tecrübelisin ..kız noldu da biri tuttu biri 2 yıldır tutmuyo ..nasibe çok inanırım vakti zamanı gelmemiş henüz demekki

ilki acaemi şansı ikinciyi beceremedik işte şaka tabi kısmet bekliyoz bakalım allah seninkinide hayırlısıyla kucağına al inşallah

off be neresi yeni herkes yine buraya gelcek ya yeterrr biz yine sayfalarca yazışcaz rahatsızsan çık ya allah allah kaç aydır biz bi aradyız yeni geldi rahatsız olduu

Yazışın ben yazışmayın mı diyorum,ayrıca rahatsız olsam saatlerdir yazacağıma çıkarım biter,ben sadece yanlış anlaşılmak istemiyorum.Lütfen agresifleşmeyin...

canım gebelikte hormonlar değişiyo tabi ama bu ara bişeye üzülmüş ya da stres yapmış olabilirsin ..oku kendini bol bol yatmadan

kızz tooxic helal olsun bebişimi çıkarttın yha topikten bende yazacaktımda baktım sen hislerime tercüman olmuuşsun ikimiz birden yüklenmeyelim dedimm

canım seni kim kızdırıyo kıyamam sana bende buraya gelip hamile kalmak istiyorum geldim ama tık yok yaaaaaaaa

ayy boşver şu senin yapmayı becerebildiğin tek kızın napıo olur tatlım melisaxın da olduuu 3. sanada 2.gelsinnn inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…