günaydıın kızlaar..nasılsınızz..
istanbul anadolu yakasından bildiriyorum..hava çılgın delirmiş bir yagmur bir fırtına..
sağlam şemsiye bırakmıyor valla..
bizim ofisde yagmuru goren izin almıs..iki saf gelmişiz..
bu arada siteye nolmus yaaw ..sayfamı değiştiriyoruz.ceylın cevap paneli yok diye acmıs ama bunda da yok..işallah yarımız buraya yarımız oraya yazmaz..
trabzonda hava güneşli çok güzel valla...ebrarım kuzucum iim sukur yaa..bıraz üşüttüm galıba aksırık tıksırık.burun akıntısı ..etrafa mıkrop yayıyorum..
iyiki hafta sonu geldi.yatar dinleniriz.sende yarın gıdeceksın dımı doktora bende gıdıcem ınsallah.bı aydan fazla oldu goremedım ..
rodiniacım senden naber sekerim.tirabizonda hava nasıl..bugunde nıyetlı mısın Allah kabul etsin..
Cumamızda mubarek olsun bu arada..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..
trabzonda hava güneşli çok güzel valla...
evet bugünde niyetliyim.. haftasonu tutmayacağız.... akşamada arkadaşlar gelecek çaya....
ve allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hür*****e bana ikiz bebekler nasip et...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............
ebrarım kuzucum iim sukur yaa..bıraz üşüttüm galıba aksırık tıksırık.burun akıntısı ..etrafa mıkrop yayıyorum..
iyiki hafta sonu geldi.yatar dinleniriz.sende yarın gıdeceksın dımı doktora bende gıdıcem ınsallah.bı aydan fazla oldu goremedım ..
rodiniacım senden naber sekerim.tirabizonda hava nasıl..bugunde nıyetlı mısın Allah kabul etsin..
Cumamızda mubarek olsun bu arada..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..
günaydın kızlar ne yaparsınız
günaydın canım hoşgeldin nassın bakalım
hayırlı olsun canım güzel yere düşmüş. ee gidersin hafta sonları artık ....evet kepeklim belli oldu nevşehire gidecek allah izin verirse
nasıl olsun bakalım uğraşıp duruyom canım sen ne yapıyon
Hoşgeldin ceylin hayırlı cumalar herkese..
allhım tüm dualarımızı kabul etsin...
Günaydın kızlar sabah beri bu sayfayı arıyom ancak buldum:) NAsılsınız bakalım? Bebişim demiş ya hamileler başka topic açsın diye gitmeyin nooooolur sizden şans topluyos biz:)
Günaydın kızlar sabah beri bu sayfayı arıyom ancak buldum:) NAsılsınız bakalım? Bebişim demiş ya hamileler başka topic açsın diye gitmeyin nooooolur sizden şans topluyos biz:)
kız günaydınn... sen delimisin ne gitmesi gidenin kafasını kırarım... giden olursa bi daha topic e giremezzz....Günaydın kızlar sabah beri bu sayfayı arıyom ancak buldum:) NAsılsınız bakalım? Bebişim demiş ya hamileler başka topic açsın diye gitmeyin nooooolur sizden şans topluyos biz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?