Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın kepeklim ben iyiyim canım sen nasılsın
urfadan bildiriyorum parçalı bulutlu bir hava hakim burda
yağmur yağsamla yağmasam arasında kalmış durumda
ay ewet ya inş. bi kısmımız orda bi kısmımız burda olmayız

günaydın canım... İstanbul ben gittiğimden beri kötü bana ağlıyıorr :))
Yok diğerine bakıyorum gelen olursa yönlendiririz....

ebrarım kuzucum iim sukur yaa..bıraz üşüttüm galıba aksırık tıksırık.burun akıntısı ..etrafa mıkrop yayıyorum..
iyiki hafta sonu geldi.yatar dinleniriz.sende yarın gıdeceksın dımı doktora bende gıdıcem ınsallah.bı aydan fazla oldu goremedım ..

rodiniacım senden naber sekerim.tirabizonda hava nasıl..bugunde nıyetlı mısın Allah kabul etsin..

Cumamızda mubarek olsun bu arada..Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah..

trabzonda hava güneşli çok güzel valla...
evet bugünde niyetliyim.. haftasonu tutmayacağız.... akşamada arkadaşlar gelecek çaya....
ve allahım şu mübarek günlerin yüzü suyu hür*****e bana ikiz bebekler nasip et...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............

amiiiiiiinn.. Yarabbiim...SAĞLIKLA SIHHATLE..

ah be kuzucum dikkat etsene kendine çok geçmiş olsun canım
ewet yarın kısmet olursa gitcem dr bende çok oldu görmeyeli geçen gün burda baktım ama
burdaki ultrason çok net deil sanırım anlayamıyorum pek bişey
hadi bakalım pazartesi güzel haberlerle döneriz inş.
cumanız mübarek olsunn

Günaydın kızlar sabah beri bu sayfayı arıyom ancak buldum:) NAsılsınız bakalım? Bebişim demiş ya hamileler başka topic açsın diye gitmeyin nooooolur sizden şans topluyos biz:)

Günaydın kızlar sabah beri bu sayfayı arıyom ancak buldum:) NAsılsınız bakalım? Bebişim demiş ya hamileler başka topic açsın diye gitmeyin nooooolur sizden şans topluyos biz:)

günaydın canım bebişim dedi de dediğiyle kaldı kimsenin bi yere gittiği yok merak etme canımmmm

günaydın zeynepim kız delimisin hiç gidermiyiz bi yere biz birbirimizi çok seviyoruz
walla ben hiç bi yere gitmem kovsanız da gitmem

kız günaydınn... sen delimisin ne gitmesi gidenin kafasını kırarım... giden olursa bi daha topic e giremezzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…