Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ilki acaemi şansı ikinciyi beceremedik işte şaka tabi kısmet bekliyoz bakalım allah seninkinide hayırlısıyla kucağına al inşallah

amiinn canım Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin ..sen hangi şehirdesin

saol canım benim tşk ederimm askere gidecek yha ondan olsa gerekk

figennn ben bi kere hafızamı kaybediodum eşim mudahale etti yüzünü yıka dedi uyandım ya uyanığım sanmıştım nerde olduğumu anlamadım evi eşimi tanıyamadım dolaştım dolaştımm sonra yüzümü yıkayınca uyandımm

ayyy kıyamam canım benimm ilk ay ne gibi belirtilerin oldu canımmm

kızz tooxic helal olsun bebişimi çıkarttın yha topikten bende yazacaktımda baktım sen hislerime tercüman olmuuşsun ikimiz birden yüklenmeyelim dedimm

Niye böyledüşünüyorsunuz ki sanki size kötü niyetle yaklaştım.Tek isteğim yanlış anlaşılmamak,bunu sizlere anlatabilsem,deminden beri ne diyorum sizlerden aldığım cevapları diğer topiclerde bulamadığımı da söyledim,sadece yeni bi başlık istemiştim o da oldu zaten 3 ile.Ama yine de arınma yok işte başlık aynı olduğu için.

ohh ne güzel herkes hemşerisini bulmuş valla bende hemşeri istiyommmmmmm :2::2::2:
bende mersinliyimmmmmm

Neyse kapatıyorum,beni anlayan anladı zaten,anlamayanlar da baştan beri okurlarsa anlarlar,hormonlarınıza veriyorum.

Kendinize iyi bakın,ben yinede sizler hakkında kötü olduğunuzu düşünmüyorum,umarım sizler de benim kötü niyetli olmadığımı anlamışsınızdır.

İyi geceler...........

esracım tokatlı arkadaşım var senden iyi olmasın çok iyiiii çok şeker 4 yıldır arkadaşız canımmmm inşş seninlede uzun uzun yıllar arkadaş kalırız canımcım

canım benim internette sorun var giremiyorum bi türlü alıntı yapmazsam yazacak cevap yeride çıkmıyo esra cım ben de yeni geldim memleketine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…