Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Kızlar yaa bana turşu demeyin canım istiyor kaç aydır ama hiç iyi bulamadım bu yüzden de almadım evde yapmıştım ama iki haftada iki 10kilo salatalık turşusu bitti

SLM YARU KUŞLARIM NASILSINIZ
DİDOŞUM MAŞALLAH KIZ SENİN KUZU KOCAMAN OLMUŞŞ
ESRAM HİÇ SORMA AYNEN BİZDEDE ÖYLE OLDU 15 GÜNDE 10 KİLOLUK KARIŞIK TURŞUYU BİTİRDİK

SLM YARU KUŞLARIM NASILSINIZ
DİDOŞUM MAŞALLAH KIZ SENİN KUZU KOCAMAN OLMUŞŞ
ESRAM HİÇ SORMA AYNEN BİZDEDE ÖYLE OLDU 15 GÜNDE 10 KİLOLUK KARIŞIK TURŞUYU BİTİRDİK

tatlımmmmmmmmm hoşgeldin büyütüuom kızı tabi kendimide 2 kg daha almışımmm

tatlımmmmmmmmm hoşgeldin büyütüuom kızı tabi kendimide 2 kg daha almışımmm

ohhh maşallahhhhh kızında büyümüş nabersiniz patron bankaya gitti. bi bakim yazim dedim size. çook yoruldum ya. anamı ağlatıyo bu adam hiç dinlenemiyom.
ceylinden haber varmı almışmı sonucunu ya

ohhh maşallahhhhh kızında büyümüş nabersiniz patron bankaya gitti. bi bakim yazim dedim size. çook yoruldum ya. anamı ağlatıyo bu adam hiç dinlenemiyom.

hoşgeldin yawrummm
yok kuzum hala alamamış sonucu netten siteye ulaşamıyormuş

büyüt büyüt kızımız tombik tombik doğsun
anasıda tosuncuk olsun
sen hiççç merak etme ana kız tosuncuk olcaz

saol canım benimmmm ceylinden haberim yok valla sen nasılsın

kızlar ne dicemmm ilk klomen kullandığımda 1 gün çalıştık çatlama sonrası tutmadıydı
sonraki ay 17-18 güne kadan çalıştık tutmadıydı
sonraki ay eşim 17-18 günü ıspartaya gittiydi tutmadı
sonraki ay bayramdı çalıştık ama 17-18 gün 2 gün ara verdiydik misafirden tutmadı
buay 17-18 günleri çalışcak görüşemiycez tutmuycak herhal yine.
benim önemli günlerim 17-18 günleri herhalde. yani buayda tutmuycak oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…