slm teyzeleri
bugün kontrolümüz vardı kızımı gördüm maşallah 24 cm 460 gr olmuş kuzum
anammmmm gelininle dünürüm gelmişşşşşşşşş maşallah kocaman olmuş benim gelin gerçi daha benim oğlanın gelmeye niyeti yok ama gelinimi bi görse varya kesin tezden gelir kaçırmayım diye dimi :)))))))
anammmmm gelininle dünürüm gelmişşşşşşşşş maşallah kocaman olmuş benim gelin gerçi daha benim oğlanın gelmeye niyeti yok ama gelinimi bi görse varya kesin tezden gelir kaçırmayım diye dimi :)))))))
canım nasılsın ne olmuş bu kızlara kimsecikler yok bende sabahtan beri koştur koştur anca sohbete dahil olabildim.
evet evet oğluşşşş gel artık hadi bekletme daha fazlaaaaaaaa
kız bu çocuk büyümüş şoka girdim bende şişmişim yine ya
kızzzzzzz maşallah gelinime iyi bakıyon valla doktor ne dedii nasılmış sağlığı falan kilosu yerinde miymiş yani bu aya göre ayyy siz böyle anlattıkça varya içim gidiyo allahım diyorum ne olur o günleri bana da nasip eyleeee yabbim duy artık beni ve benim gibi bekleyenleri kucaklarımızı doldurrrr
slm hanımlarr nasılsınızz,ben busaate kadar çıkartmadım henüz o yüzden iyiyim çok şükür.
inş tez atlarım.
slm tatlım bende yeni geldim kontrole gittik
Kızlar size bişey sorayım gebelik belirtisi ilişkiden 14 gün sonra ortaya çıkarmı ya şimdi benim adet 33 dü normalde geçen ay 3 gün erken geldi ya ona göre hesaplayıp 30 günde bi oluyorum dersem günüme 10 gün var ve bu sabah mide bulantısı ile uyandım bide gögüslerim acıyo dokundugunda degil normalde sızlıyoo biliyorum çok erken ama bundan sonra belirti yazmıyacam zati...
okudum tatlımmm maşallah senin kız sağlıkla büyümüş,inş böyle devam eder tatlım,bende haftaya gidicem bakalım ne dicek,bugün düne göre birazcık iyi gibiyim kalktım hemen evimi toplayıp süpürdüm makineye çamaşır attımda,yemek yapıcam aklıma bişi gelmiyo.........sizce sulu köftenin yanına ne olur kızlar yaa dün yapmıştımda bugünde yeter.
Kızlar size bişey sorayım gebelik belirtisi ilişkiden 14 gün sonra ortaya çıkarmı ya şimdi benim adet 33 dü normalde geçen ay 3 gün erken geldi ya ona göre hesaplayıp 30 günde bi oluyorum dersem günüme 10 gün var ve bu sabah mide bulantısı ile uyandım bide gögüslerim acıyo dokundugunda degil normalde sızlıyoo biliyorum çok erken ama bundan sonra belirti yazmıyacam zati...
inşallah canım benim ya bende bi, ev işlerini yapabilsem artık doğum iznine çıkınca tam anlamıyla toparlarım evimi mutfak dolaplarını filan temizlenmesi lazım benimde
canım bence bi kadın tutup temizlet okadarına sen girme mutfak dolapları zor temzilenir ciflenmek filan istiyo,ya kızım söylesene ne yapam sulu köftenin yanına.
şimdi eşim işyerinden aşure getirmiş bana bir kase ahçıdan istemiş kendi hakkını getirmiş yazık geri gitti şimdi işe,günlerdir canım çekiyodu saolsun.benide ayakta görünce çok mutlu oldu garibim napsın hep yatakta görüyo beni..sımsıkı sarılıp aman canım sakın hasta masta olma adam beni ölcek zannetti geçende yaa zaten yüzüm dede bişiler çıkmış zayıfladımda iyice.durup durup bana bakıp arıyo adam.
ay ya kocalarda bizimle etkileniyor tatlım ben cmt 10 lt tencerede yaptım aşureyi ohhh bol bol yedik
sulu köftenin yanına bezelyeli havuçlu pilav yapabilersin bu günlerde yemek daarcığım çok zayıf valla
ohh maşallah sana aferim sana didem kadın,dün pilav vardı bide bezelyeyi görmek bile istemiyorum,en iyisi ben makarna yapıyim yanınada havuç salatası turşu nasıl ama.
süper sin valla bende mi köfta yapsam akşama buzlukta hazır köftem var zati
ayy ben varya et görmek istemiyorum ama dün çocuklar istediği için yaptım,seninde canın istiyosa yap vallahi benim canım hiiiiiiiiiç bişey istemiyo çünkü,bakalım ne zaman yemeğe başlicam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?