off ne bileyimmm ya çooookkk zor ya evlilik yaaaa
Eee ne demişler evlilik demir leblebi yut yutabilirsen:)
Eflalcim çok haklısın herkesin bi başka derdi başka bi sınavı var bencede sabretmeli insan
rodiniaaaaa yapma öle kuzummmmmm gelecek bebişin sanaa
sen kendini dinlediğin için çok umutlandın kuzucum bi kendini rahatlatsan düşünmesen olcak inş.
hepinize destekleriniz için teşekkür ederimm... Eflalim çok haklısın diyecek bişi bulamıyorum... Isyan etmekte istemiyorum... Eşimde akşam yeter düşünme artık olmazsada sen bana yetiyorsun dedi... Biraz daha birbirimizin keyfini çıkartalım diyor... Oda farkında hiç belli etmiyor.. Sırf evde sıkılıyorum diye bu akşam beni maça götürecek arkadaşının biletini almış... Beni bu kadar çok seven eşime yeniyıl hediyesi ödülümde çocuk olsun istemiştim.. Artıkk ocakta ikimizde yaşgünü olmadı sevgililer günü hediyesi olması için çabalarım dua ederim bende...sağolsun kızlar göremediklerimi gösterdiğiniz iiçin...
canım isyan en kolayı duam kabul olmuyor diye bişey yok allah katında hiçbir müslümanın duası geri çevrilmez belki istediğin olmaz ama sevap hanene yazılır başka türlü karşılık bulur bak herkesin bir derdi var sen eşinle mutlusun dimi seni çok sevdiğini söylüyorsun üzmüyor diyorsun maşaallah ne güzel benim eşimde beni çok seviyor sözde ama hep beni üzüyor 30 yaşında ama 18 yaşında gibi babasının sözünden aklından çıkmıyor beni tüketiyor böyle sevgi olur mu? Ona göre sevgi bu bende çocuk için uğraştım çok koktum olmayacak diye çünkü ablamda yaşadık bunu yıllarca ve ben gerçekten çocuk istediğim için değil olmazsa korkusuyla istedim kimseden saklamadım bunu hazır hissetmiyordum kendimi ama hep hayırlısı için dua ettim şimdi alıştım bebeğime rabbim o sevgiyi verdi bana benim sınavım eşim ve ailesi ömür boyu düzeleceğini sanmıyorum ama sabrediyorum yinede dua ediyorum umudumu yitiremem seninde sınavın şimdilik bebek rabbim nasip edecek bir anlık öfkeyle isyan etme canım bebek sahibi olunca keşke demseydim demeBak benim birde hastalığım var 17 yıldır sabrediyorum bir kadın için dış görünüş ne kadar önemlidir değilmi özellikle eli yüzü ben on yıldır makyajsız çıkamıyorum bir yere cilt hastalığım var vitiligo diye beyaz leker var elimde yüzümde vücumdumda sabrediyorum isyan etmiyorum bir gün bende normal olacağım inşallah makyaj yapmadan isnlardan elimi saklamadan gezebileceğim:)
hepinize destekleriniz için teşekkür ederimm... Eflalim çok haklısın diyecek bişi bulamıyorum... Isyan etmekte istemiyorum... Eşimde akşam yeter düşünme artık olmazsada sen bana yetiyorsun dedi... Biraz daha birbirimizin keyfini çıkartalım diyor... Oda farkında hiç belli etmiyor.. Sırf evde sıkılıyorum diye bu akşam beni maça götürecek arkadaşının biletini almış... Beni bu kadar çok seven eşime yeniyıl hediyesi ödülümde çocuk olsun istemiştim.. Artıkk ocakta ikimizde yaşgünü olmadı sevgililer günü hediyesi olması için çabalarım dua ederim bende...sağolsun kızlar göremediklerimi gösterdiğiniz iiçin...
Öyle canım ne dertler var bende kendime çok kızıyorum eşim beni üzünce hemen yakıyorum gemileri sanki düzelmiycek bud benim sınavım bu halime hamdolsun çok mu kötü adam yoo Allah razı olsun çok iyi yönleride var inkar edemem işte insanoğlu hep kötüyü görüyoruz önce bir kötü oldumu iyiler unutuluyor hemen kör şeytan
ya eflalim ne bileyim ya ince hesaplar yapa yapa benide yüzsüz etti valla bazı hareketlerinden cümlelerinden ben utandıkça o üstüme geldii artık bende yoruldum düzenli hayatıma düzensizlik girdii benim tek derdim notlarım olurdu şimdi ne hale geldim vitiligo hastasıyım zaten renk kaybı olmadık yerlerimde çıktı artıo iice bi kere dr demiştiki sen naptın kendine bu ne hal 1 senede bu kadar mı çıktı olmayacak yerlerine yayılmış bende dalmışım o zaman sıkıntılara gittim demek ki. eşime döndü yapma yazık kıza bişey diyemedi odaa
Ay canım sende mi vitilisin bak ya birini daha buldum kendim gibi:) zor hastalık zaten sebep stres malum daha hassas insanlarız biz diğerlerine göre ben olmamış şeyleri bile olmuş gibi düşünüp ağlayabilme üzülebilme yeteğine sahibimcanaımben yüzüm için elidel kullandım çok faydasını gördüm ama doktorum hamilelikte kullandırtmıyor yarım kaldı tedavim kendim yazdırmıştım ilaaı netten araştıra araştıra buldum birde çörekotu yedim balla doğumdan sonra sende başla hem çörekotu sütüde artıryor.
yaaa çok şaşırdım benim çokkkk ama ben onu kullandım geçmedi bu kafayla hiç bişey fayda etmezz
hımm bi ara yiyodum yşne yerimm
Canım benimkini çörekotu tetikledi üstünede onu kullandım sakın çörekotunu hamilyken kullanma düşüğe sebep olur sonra başlarsın dediğin gibi çok takmamak lazım ama yapı meselesi zaten takmıyor olsak bu hastalık olmazdı. Babanada geçmiş olsun Allah beterinden korumuş.
evet canım şimdi yemicem zaten ama uyardığın ii oldu.
benim 4 tane de kız kardeşim var tombik annem var küçükkardeşim 3.sınıfta inş kızım ona çeker çok güzel maşallah maviş ve zeki izne ayrılır ayrılmaz gitcem inş
kızlar şimdi zeyno söyledi çöreköotlu bal tarçın karışımı kürüne başlayacağım yarın.... Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyormuş. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltiyormuş..
annemde polen bal demişti bak kafam karıştı şimdi...kıs bendde onu denicektim ama düzenli ise problem yratıomuş benim tavsiyem polen ve balll ben onunla kaldımm sanırımm
selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmselamimi kimse almiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?