Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Eee ne demişler evlilik demir leblebi yut yutabilirsen:)

ya eflalim ne bileyim ya ince hesaplar yapa yapa benide yüzsüz etti valla bazı hareketlerinden cümlelerinden ben utandıkça o üstüme geldii artık bende yoruldum düzenli hayatıma düzensizlik girdii benim tek derdim notlarım olurdu şimdi ne hale geldim vitiligo hastasıyım zaten renk kaybı olmadık yerlerimde çıktı artıo iice bi kere dr demiştiki sen naptın kendine bu ne hal 1 senede bu kadar mı çıktı olmayacak yerlerine yayılmış bende dalmışım o zaman sıkıntılara gittim demek ki. eşime döndü yapma yazık kıza bişey diyemedi odaa

Eflalcim çok haklısın herkesin bi başka derdi başka bi sınavı var bencede sabretmeli insan

Öyle canım ne dertler var bende kendime çok kızıyorum eşim beni üzünce hemen yakıyorum gemileri sanki düzelmiycek bud benim sınavım bu halime hamdolsun çok mu kötü adam yoo Allah razı olsun çok iyi yönleride var inkar edemem işte insanoğlu hep kötüyü görüyoruz önce bir kötü oldumu iyiler unutuluyor hemen kör şeytan

rodiniaaaaa yapma öle kuzummmmmm gelecek bebişin sanaa

sen kendini dinlediğin için çok umutlandın kuzucum bi kendini rahatlatsan düşünmesen olcak inş.

hepinize destekleriniz için teşekkür ederimm... Eflalim çok haklısın diyecek bişi bulamıyorum... Isyan etmekte istemiyorum... Eşimde akşam yeter düşünme artık olmazsada sen bana yetiyorsun dedi... Biraz daha birbirimizin keyfini çıkartalım diyor... Oda farkında hiç belli etmiyor.. Sırf evde sıkılıyorum diye bu akşam beni maça götürecek arkadaşının biletini almış... Beni bu kadar çok seven eşime yeniyıl hediyesi ödülümde çocuk olsun istemiştim.. Artıkk ocakta ikimizde yaşgünü olmadı sevgililer günü hediyesi olması için çabalarım dua ederim bende...sağolsun kızlar göremediklerimi gösterdiğiniz iiçin...

kıss öle zaman koyma kendine o zaman daha çok strese girersinn bende izne uygun olsun die çok uğraştım ama allah böle nasip etti tatlım biliosun stres engellio en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde gelsin inş aminnnn

aynen öle eflalim ben bunu çok yapıom geçen yaz babamın parmağı kopmuştu yerinede dikilmedi kötü bi kaz atlattı allahıma şükür yaşıo ve ii çok şükür bişey olmadı onaa hemde ben izmirde yaşıodum saatler geçmedi ya yalan sölüolarsa ya bişey oluşsa die o zaman anlamıştım ne boş şeylerle uğraşıom dieee

Ay canım sende mi vitilisin bak ya birini daha buldum kendim gibi:) zor hastalık zaten sebep stres malum daha hassas insanlarız biz diğerlerine göre ben olmamış şeyleri bile olmuş gibi düşünüp ağlayabilme üzülebilme yeteğine sahibim canaımben yüzüm için elidel kullandım çok faydasını gördüm ama doktorum hamilelikte kullandırtmıyor yarım kaldı tedavim kendim yazdırmıştım ilaaı netten araştıra araştıra buldum birde çörekotu yedim balla doğumdan sonra sende başla hem çörekotu sütüde artıryor.

yaaa çok şaşırdım benim çokkkk ama ben onu kullandım geçmedi bu kafayla hiç bişey fayda etmezz
hımm bi ara yiyodum yşne yerimm

yaaa çok şaşırdım benim çokkkk ama ben onu kullandım geçmedi bu kafayla hiç bişey fayda etmezz
hımm bi ara yiyodum yşne yerimm

Canım benimkini çörekotu tetikledi üstünede onu kullandım sakın çörekotunu hamilyken kullanma düşüğe sebep olur sonra başlarsın dediğin gibi çok takmamak lazım ama yapı meselesi zaten takmıyor olsak bu hastalık olmazdı. Babanada geçmiş olsun Allah beterinden korumuş.

evet canım şimdi yemicem zaten ama uyardığın ii oldu.
benim 4 tane de kız kardeşim var tombik annem var küçükkardeşim 3.sınıfta inş kızım ona çeker çok güzel maşallah maviş ve zeki izne ayrılır ayrılmaz gitcem inş

Son düzenleme:

Canım bizde 4 kız iki oğlan benim annemde tombik babamda ama bizim en küçük üniverstede okuyor 24 yaşında bir o kaldı bekar:) inşaallah çeker kızın kardeşine

Kızlar nerdesiniz huuuu neyse ben yemeğin birini koydum ötekinide koyuyum evini süpürüp sileyim sonra görüşürüz ne pişirdin diye merak edenlere fikir olsun etli nohut, havuçlu bulgur pilavı yanınada salata ya da turşu afiyet olsun:))

kızlar şimdi zeyno söyledi çöreköotlu bal tarçın karışımı kürüne başlayacağım yarın.... Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenliyormuş. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltiyormuş..

selam kislar nasilsiniz ?

Bebis isteyenler insallah biran once hamile olurlar ve hamile olanlarda sag saglim bebislerini kucaklarina alirlar insallah ,

ve tabiki insallah benimde bebisim olurrrr

kıs bendde onu denicektim ama düzenli ise problem yratıomuş benim tavsiyem polen ve balll ben onunla kaldımm sanırımm

Slm kızlar ay yemek saati geldi sonunda bende bu arada sizinle görüşeyim didim emme kimse kalmamışşşşşş

slm teyzeleri
bugün kontrolümüz vardı kızımı gördüm maşallah 24 cm 460 gr olmuş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…