hoşgeldin tatlım sabah benim kontrol vardı 12 de geldim işe
ben yaptırmadım valla aşı filan
kızlar öğrendim 0.36 malesef hamiş değilim canlarım kısmet artık
Okudum canım maşaallah kızına tosunum benim:) sen yaptırmıycakmısın ben tereddüt ettim amma sezeryan gerekirse Allah korusun olmak lazım aşıyı.
küstümmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geride bişi yazdıydım nie görmediniz zeynoya yazmadan önce yazdıydım
tatlım klomen filan vardı ben o konuyu bilmiyom diye girmedim hiç
klomeni sormadımki günlerle ilgiliydi yazdığım
klomeni sormadımki günlerle ilgiliydi yazdığım
he yaa teyzesi tosunum benim
ben sordum doktora gerk yok dedi ne biliym ya ben hiç yaptırmak istemiyodum aşıyı zaten
ya hanımlar ayıp olmazsa bişi sorucam,ben çok terliyorumya sizde öyle oluyomusunuz özellikle koltuk altım çok kokuyo sanki ondan bile midem kalkıyo yani gün aşırıda yıkanırım yani çünkü midem almaz uzun sürerse.
kızlar ben yine geldiiiiiim,kaşarlı tost yedim midem yatışsın diye şimdide limın yiyom siz naptınız.
aşıdan bahsetmişsiniz ben oğlumda doğumdan sonra yaptırdım 4 tane bir tane kalmış onuda olunca başka olmama gerek yokmuş sağlık ocağına gittiğimde dr söyledi.
bende her hamilenin olması lazım ameliyat durumlarında sizi korumak için.tedbir yani.
ya hanımlar ayıp olmazsa bişi sorucam,ben çok terliyorumya sizde öyle oluyomusunuz özellikle koltuk altım çok kokuyo sanki ondan bile midem kalkıyo yani gün aşırıda yıkanırım yani çünkü midem almaz uzun sürerse.
Canım şimdi burnun hasas ya ondan benimki kokmuyor bende rol on kullanıyorum ama bişey okumuştum bebek kızsa kokarmış ter ne kadar doğru bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?