Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin tatlım sabah benim kontrol vardı 12 de geldim işe
ben yaptırmadım valla aşı filan

Okudum canım maşaallah kızına tosunum benim:) sen yaptırmıycakmısın ben tereddüt ettim amma sezeryan gerekirse Allah korusun olmak lazım aşıyı.

Okudum canım maşaallah kızına tosunum benim:) sen yaptırmıycakmısın ben tereddüt ettim amma sezeryan gerekirse Allah korusun olmak lazım aşıyı.

he yaa teyzesi tosunum benim
ben sordum doktora gerk yok dedi ne biliym ya ben hiç yaptırmak istemiyodum aşıyı zaten

klomeni sormadımki günlerle ilgiliydi yazdığım

Anam bizim sayfanın adını değiştiriyorum küsenler topiği:) canım günlere takılma benimki adetten önce tuttu büyük ihtimal hesaplar onu gösteriyor yani yumurtlama günü diye hesapladığımda değil hem bence hesap işi saçma herkesinki farklı oluyor.

he yaa teyzesi tosunum benim
ben sordum doktora gerk yok dedi ne biliym ya ben hiç yaptırmak istemiyodum aşıyı zaten

Oy maşaallah kuzuma benim oğlum ne alemde acaba 4 ocakda kontrol ama ben muayenehanesine gitmiycem artık geçen ay 100 lira aldı çok sinir oldum birde hastane personeliyiz yani eşim gideriz dedi ama gitmiycem işte ya hastanede aynı bakıyorlar hatta doktorumu değişebilrim başka bir doktor geldi hemekadının özel muayenehanesi yok odasında ultrasonda var bilmiyorum artık kontrol zamanı hastaneye gidecem benim doktora bakalım tavrı ne olacak paragöz karının. ya ben o paraya oğlumun ihtiyacını aılırım doktor doğumuma bile girmiycek ebeler yaptıracak sonuçta.

Ay yine kimse kalmamış beni gören kaçıyor

kızlar ben yine geldiiiiiim,kaşarlı tost yedim midem yatışsın diye şimdide limın yiyom siz naptınız.

aşıdan bahsetmişsiniz ben oğlumda doğumdan sonra yaptırdım 4 tane bir tane kalmış onuda olunca başka olmama gerek yokmuş sağlık ocağına gittiğimde dr söyledi.
bende her hamilenin olması lazım ameliyat durumlarında sizi korumak için.tedbir yani.

ya hanımlar ayıp olmazsa bişi sorucam,ben çok terliyorumya sizde öyle oluyomusunuz özellikle koltuk altım çok kokuyo sanki ondan bile midem kalkıyo yani gün aşırıda yıkanırım yani çünkü midem almaz uzun sürerse.

slm kuşummmm
hamilelikte terliyon bacısı normal roll on lardan kullan nivea nın bende koku olmuyo ama terliyorum

İyi yapmışsın afiyet olsun elmayı denedin mi? aşıda evet ya ameliyat için gerekli inşaallah sezeryan olmamda normal olsun diye çok dua ediyorum.

Canım şimdi burnun hasas ya ondan benimki kokmuyor bende rol on kullanıyorum ama bişey okumuştum bebek kızsa kokarmış ter ne kadar doğru bilemem.

ay kızlar hiç dermanım yok kalkıyorum ateş bastı bugün ev işi yaptım yordum kendimi eşim yiycek beni dün sakın bişey yapma iki elim yakanda olur demişti ama o dündü bugün demediki

Canım şimdi burnun hasas ya ondan benimki kokmuyor bende rol on kullanıyorum ama bişey okumuştum bebek kızsa kokarmış ter ne kadar doğru bilemem.

zaten çevremdekilerde kız olucağını söylüyolar şimdikten çünkü yüzümde bişiler çıkmış kırmızı isilik gibi,canım rol onlardan kullanıyorum ama onların kokusuda hoşuma gitmiyo parfüm filanda hiç kullanamaz oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…