ay kızlar hiç dermanım yok kalkıyorum ateş bastı bugün ev işi yaptım yordum kendimi eşim yiycek beni dün sakın bişey yapma iki elim yakanda olur demişti ama o dündü bugün demediki
zaten çevremdekilerde kız olucağını söylüyolar şimdikten çünkü yüzümde bişiler çıkmış kırmızı isilik gibi,canım rol onlardan kullanıyorum ama onların kokusuda hoşuma gitmiyo parfüm filanda hiç kullanamaz oldum.
hamilemisiniz siz??
Canım o zaman seninki kesin kız cildin belli etmiş hemen hemde kokulara çok duyarlısın ben öyle değildim etten tavuktan tiksinmiştim sadece birde çok midesi bulananın çıkaranınki kız oluyor genelde bazen istisnalar oluyor tabi ama ben innıyorum böyle şeylre eskiden böyle tahmin ediyolarmış sonuçta.
hepınıze cnm bebk hakkında knusuounuz sankı ben bebek beklıorumda eger hamıleysenız baanada bıraz yardımcı olsanız.mesela belırtıler nezaman ortaya cıkar ben bugun test yaptım negatif cıktı reglıme 9 gun var hiç belırtı yokpardon cicim kime söylemiştin.
yok be tatlım kim demiş onu benim kızımda hiiiç bulanmamıştı,oğlumda çok çıkartmıştım hemde 4 buçuk ay,ama cilt konusunu bilmiyorum çünkü 2sindede cilt sorunum olmamıştı,bu 3numaram deişik teyzesi,vallahi çok şükür bir kızım birde oğlum var bunu hiiiç düşünmedim henüz yeterki sağlıklı ve hayırlısı olsun dualarım o yönde.
didemmm makarnadan vazgeçtim şeker,arkadaşa erişte aldırdım onu yapıyorum.
sen karar verdinmi.
hepınıze cnm bebk hakkında knusuounuz sankı ben bebek beklıorumda eger hamıleysenız baanada bıraz yardımcı olsanız.mesela belırtıler nezaman ortaya cıkar ben bugun test yaptım negatif cıktı reglıme 9 gun var hiç belırtı yok
aman ben napcamı bilmiyom sorarsan bişey yapcak halim yok bi paket hazır mantı alıp haşlıym oturuym onu yiyim diyorum
Canım üçümüzde hamileyiz bu sayfa açıldığında bebek istiyorduk çoğumuz hamile kaldı çok uğraşanda olsu şak diye tutanda:) belirtiler kişiden kişiye değişiyor herkesde aynı olmuyor benim göğüslerim çok şişmişti on gün öncesinden el vurulmuyordu ama adet sancım aynı olmuştu birde reglimden dört gün önce yerleşme kanaması olmuştu kahvarengi leke gelmişti sadece bir gün ha birde çok rüya görmeye başlamıştım ama sakın belirtilere takılma düşününce hepsi oluveriyor birden kendinde tese içinde erken 9 gün önce çıkmaz bekle adetine kadar bu işin başı sabır
En güzeli yap gitsin canım yanında salata tamamdır benimde kurtuluşum mantı erişte hep:)
yuh yani sabah anlattım o kaaa
yok bacım bişey olmaz o kadardan da ağır kaldırma yüksekten bişey almak için uzanma ve çok ayakta dolanma eve gidince hiç değilse önce bi yarın saat uzan dinlen
kızlar öğrendim 0.36 malesef hamiş değilim canlarım kısmet artık
ya hanımlar ayıp olmazsa bişi sorucam,ben çok terliyorumya sizde öyle oluyomusunuz özellikle koltuk altım çok kokuyo sanki ondan bile midem kalkıyo yani gün aşırıda yıkanırım yani çünkü midem almaz uzun sürerse.
zaten çevremdekilerde kız olucağını söylüyolar şimdikten çünkü yüzümde bişiler çıkmış kırmızı isilik gibi,canım rol onlardan kullanıyorum ama onların kokusuda hoşuma gitmiyo parfüm filanda hiç kullanamaz oldum.
hamilemisiniz siz??
hepınıze cnm bebk hakkında knusuounuz sankı ben bebek beklıorumda eger hamıleysenız baanada bıraz yardımcı olsanız.mesela belırtıler nezaman ortaya cıkar ben bugun test yaptım negatif cıktı reglıme 9 gun var hiç belırtı yok
aman ben napcamı bilmiyom sorarsan bişey yapcak halim yok bi paket hazır mantı alıp haşlıym oturuym onu yiyim diyorum
zeynep karısı az gel bana yemek yap o zaman zira ben çok hamileyim artık ve çok yoruluyom dile kolay lennn 5,5 aylık olduk
Ne var la bende bugüne bugün 5 hafta 1 günlüküm:) Gelem yapam da ne yapam baaak bi fikrim var mantı yapammı sana:)
Evet ben hamileyim :) Bak bak özgüvene bakın karılar:) Şurda öğreneli 3 gün olmuş bendeki havaya bak:)
Canım bekle bence reglin geçmeden bişi yapma:)
aaaa cidden mantımı yapcan aaaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım saol bacım ben haşlarım mantımı sonra çekerim koca bi tabak önüme açarım osmanımı ağlaya ağlaya yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?