Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Canım o zaman seninki kesin kız cildin belli etmiş hemen hemde kokulara çok duyarlısın ben öyle değildim etten tavuktan tiksinmiştim sadece birde çok midesi bulananın çıkaranınki kız oluyor genelde bazen istisnalar oluyor tabi ama ben innıyorum böyle şeylre eskiden böyle tahmin ediyolarmış sonuçta.

yok be tatlım kim demiş onu benim kızımda hiiiç bulanmamıştı,oğlumda çok çıkartmıştım hemde 4 buçuk ay,ama cilt konusunu bilmiyorum çünkü 2sindede cilt sorunum olmamıştı,bu 3numaram deişik teyzesi,vallahi çok şükür bir kızım birde oğlum var bunu hiiiç düşünmedim henüz yeterki sağlıklı ve hayırlısı olsun dualarım o yönde.

Canım istisnalar oluyor ama gerçekten kıza hamile olanlar daha çok çıkarıyor midesi bulanıyor tabi genlleyemeyiz bunu çoğunluk diyorum, ay kız olsun erkek olsun dediğin gibi ikiside var sende bu da sağlıklı olsunda

Canım üçümüzde hamileyiz bu sayfa açıldığında bebek istiyorduk çoğumuz hamile kaldı çok uğraşanda olsu şak diye tutanda:) belirtiler kişiden kişiye değişiyor herkesde aynı olmuyor benim göğüslerim çok şişmişti on gün öncesinden el vurulmuyordu ama adet sancım aynı olmuştu birde reglimden dört gün önce yerleşme kanaması olmuştu kahvarengi leke gelmişti sadece bir gün ha birde çok rüya görmeye başlamıştım ama sakın belirtilere takılma düşününce hepsi oluveriyor birden kendinde tese içinde erken 9 gün önce çıkmaz bekle adetine kadar bu işin başı sabır

aman ben napcamı bilmiyom sorarsan bişey yapcak halim yok bi paket hazır mantı alıp haşlıym oturuym onu yiyim diyorum

En güzeli yap gitsin canım yanında salata tamamdır benimde kurtuluşum mantı erişte hep:)

ay çıkamadım bir türlü hadi hoşçakalın:86:

teşekkür cnm cvpladığın için.peki hamile kalabilmek için ne denediniz ben bu ay keçi boynuzunu denettim eşime ondan test yapmadan once ümidim cok vardı bu ay tutar die şuan belirtim yok inş kalırım kıza zamanda sizin gibi ALLAh size tez vakit hamileliği geçirip bebebğinizi vermeyi nasip etsin inşaALLAh.

yuh yani sabah anlattım o kaaa

Biliyom ama ne bilem korkuyom ben çok yaaa

yok bacım bişey olmaz o kadardan da ağır kaldırma yüksekten bişey almak için uzanma ve çok ayakta dolanma eve gidince hiç değilse önce bi yarın saat uzan dinlen

Tamam yapcam anam gelem ben yapam diyo ama yaptırmıycam ona:)

kızlar öğrendim 0.36 malesef hamiş değilim canlarım kısmet artık

Bir dahaki aya kısmet tatlım ama adet neden olmadın onu araştır bence?

Bende bende:) Kız kızımız mı olcak yosam:)

Heheh benimde suratım perşembe pazarı gibi valla

hamilemisiniz siz??

Evet ben hamileyim :) Bak bak özgüvene bakın karılar:) Şurda öğreneli 3 gün olmuş bendeki havaya bak:)

Canım bekle bence reglin geçmeden bişi yapma:)

aman ben napcamı bilmiyom sorarsan bişey yapcak halim yok bi paket hazır mantı alıp haşlıym oturuym onu yiyim diyorum

Tabi şişersin sen mantıymış pehhhh:)

zeynep karısı az gel bana yemek yap o zaman zira ben çok hamileyim artık ve çok yoruluyom dile kolay lennn 5,5 aylık olduk

zeynep karısı az gel bana yemek yap o zaman zira ben çok hamileyim artık ve çok yoruluyom dile kolay lennn 5,5 aylık olduk

Ne var la bende bugüne bugün 5 hafta 1 günlüküm:) Gelem yapam da ne yapam baaak bi fikrim var mantı yapammı sana:)

Ne var la bende bugüne bugün 5 hafta 1 günlüküm:) Gelem yapam da ne yapam baaak bi fikrim var mantı yapammı sana:)

aaaa cidden mantımı yapcan aaaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım saol bacım ben haşlarım mantımı sonra çekerim koca bi tabak önüme açarım osmanımı ağlaya ağlaya yerim

Evet ben hamileyim :) Bak bak özgüvene bakın karılar:) Şurda öğreneli 3 gün olmuş bendeki havaya bak:)

Canım bekle bence reglin geçmeden bişi yapma:)

ooo canım hayırlı olsun..ben hamile kalsam herkesi ayağa kaldırırım herkeslere duyururum nazımdan geçilmezzz herşeyi hakediosunuz siz tatlı hamişler bence meleksiznz ALLAh koruyor sizi
:26:

aaaa cidden mantımı yapcan aaaaaaaaaaaaaaaaa çok şaşırdım saol bacım ben haşlarım mantımı sonra çekerim koca bi tabak önüme açarım osmanımı ağlaya ağlaya yerim

Hhahaha benimde herif maç izliycemiş evde temizlikde yattı:)
Bende yemeği yer yatarım nasıl plan ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…