Hhahaha benimde herif maç izliycemiş evde temizlikde yattı:)
Bende yemeği yer yatarım nasıl plan ama:)
ooo canım hayırlı olsun..ben hamile kalsam herkesi ayağa kaldırırım herkeslere duyururum nazımdan geçilmezzz herşeyi hakediosunuz siz tatlı hamişler bence meleksiznz ALLAh koruyor sizi
:26:
süpperrrrrrrr fikir valla
Kitap okurum bebişime eşim entel etcen çocuğu diyo:) Bi sunay akın patlatırız nohutumlan:) Oooooh süpper olur temizlik fikri gitti:)
Canım sağol:) Bende yeni öğrendim bu karılar sayesinde yoksa bana kalsa hala adet bekliyordum:) Sende aramıza katılırsın yakında merak etme anlatsana ne kadarlık evlisin ne zamandır çalışıyonuz? Ben 2,5 senelik evliyim 20 aydır bebiş için çalışıyoduk ancak klomen tedavisinden sonra nohutum düştü içime RAbbim büyüyüp bebek olmasını hayırlı evlat olmasını da nasip eder inşallah:=)
zaten en kolay giden fikir temizlik fikri
bizde klasik müzik dinliyoz kuzumla yatarkene bu aralar hiç kitap okuyamıyorum ya ne okuyosun sen şimdi
kaç aylık hamilesin belirtilerin neler oldu?ben 5 aylık evliyim bu3.denememizdi.klomen nedir?? ben bu ay keçi boynuzu denedim . ALLAh hayırlısıyla kucağınada versin inşaALLAh.hepinizi tek sancıda kurtarsın inş..
Kocacığım doğum günümde dünya kitap aldığı için :) okumak zorunda hissediyom kendimi Sunay Akın Ay hırsızı okuyom bi ara atatürkün özel hayatına sarmıştım:) o seri bitti:) Şimdi karma karışık kitaplar ilgimi çekiyo bu da onlardan biri:)
kaç aylık hamilesin belirtilerin neler oldu?ben 5 aylık evliyim bu3.denememizdi.klomen nedir?? ben bu ay keçi boynuzu denedim . ALLAh hayırlısıyla kucağınada versin inşaALLAh.hepinizi tek sancıda kurtarsın inş..
Amin canım sağol daha çok erken senin için ben 5 haftalık hamileyim:) Klomen yumurtalık hareketlendirirci ilaç benimkiler tembeldi de:)
Amin canım sağol daha çok erken senin için ben 5 haftalık hamileyim:) Klomen yumurtalık hareketlendirirci ilaç benimkiler tembeldi de:)
bende agatha christie manyağıyım ama hamile hamilede okunmuyo bacım
alacak kitap arıyorum kendime çocuk psikolojisiyle ilgili bişiler alıym olmazsa
Anaaaamm ben çakiyi bilem izleyemiyom evlenmeden önce korku hastasıydım şimdi korku benim hastam:) Bende alcam hamilelikle ilgili kitaplar ama erken daha bebeğim kalp atışlarıyla anne desin ondan sonra:)
günaydınn kolay gelsin canımmm.... bizde öptük seni...slmlarrrrrrrrrrr günaydınlar nabersiniz. ben yorgunummmmmmm çoooookk. onun dışında iyim. yine patron erken gelicek ama banka işleri olucak arada gelebilcem yanınıza. öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?