ay canım aglattın beni vallahi. demekki meyveli süt seviyor. maşallah maşallah maşallah yüz bin kere maşallah. öyle duygulandım ki. allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin. öyle yapıyorum canım akşama kadar fırsat buldukça ayet el kürsi okuyorum akşamlarıda babasına okutuyorum. tesbih çekiyorum yasin suresini indirdim telefonuma abdest alıp onu dinliyoruz. allah yüzümüzü güldürsün. yavrularımızı kucaklarımıza versin. olmayanlarında karnını doldursun. şaka maka 7 haftamız bitmek üzere maşallah benim yavrumada saglıcakla büyüsün inş.
ay canım aglattın beni vallahi. demekki meyveli süt seviyor. maşallah maşallah maşallah yüz bin kere maşallah. öyle duygulandım ki. allahım sag salim kucagına almayı nasip etsin. öyle yapıyorum canım akşama kadar fırsat buldukça ayet el kürsi okuyorum akşamlarıda babasına okutuyorum. tesbih çekiyorum yasin suresini indirdim telefonuma abdest alıp onu dinliyoruz. allah yüzümüzü güldürsün. yavrularımızı kucaklarımıza versin. olmayanlarında karnını doldursun. şaka maka 7 haftamız bitmek üzere maşallah benim yavrumada saglıcakla büyüsün inş.
hoş geldin hayırdır bidenem
İş yeri biraz karışıktı canım yaaa
allah kolaylık versin takma kafana sorun ne bilmiyorum ama öptüm canım kızımı almalıyım bi şey takma kafana boş ver hiç bişey senden daha önemli değil
Canlarım ben geldim kabus gibi bir gün yaşanıyo
kız bi relaksssssssssssssss şişşt sen hamilesinn bu hiddet bu ne celal boşver takma yaaaaa bırakkkkkkkk
canım aramıza hoşgeldin ee kendinden bahsetsene biraz yumurtlama gününü internetten hesaplayıp ona göre yapmanızı ve gün aşırı ilişki tavsiye ederim canım
hosbulduk canim ben 28 yasindayim italyada yasiyorum,5 yillik evliyiz sebep ilk baslarda esmin sperm eksikligiydi ama son iki yildir spermi iyi olmuyr yani infertelite,ay her ay dollenme hesaplamaktan stres oldum onun icin dedik gidip yaptiralim en azindan kafamiza takilmasin insallah hayirlisi bakalm
hoşgeldin arkadaşım neden tedaviye başlayacaksınz ne kadardır bebek istiyosunuz
mrb zeynep ve özlem
hayırlısı olur inş..
Özlem hoş geldin geçmişi okuyamadım hayırdır tüp bebekmi deniyceniz?
Bu arada ben zeynep:)
hosbulduk canim saol 4 yildir bebek icin calsiyoruz olmuyor doktorlarin tavsiyesi uzerine bi deneyelim dedik asilama da olabilir ama ben pek asilamayla pozitif sonuc alan duymadim yani nadir onun icin tupbebek deneyelim dedik cunku bizim icin zor her acidan italya da yasiyoruz git gel otel tedavi derken stres arastirmalarim memorilin iyi oldugu dogrultusunda burdaki doktorumuzda orayi tabsiye etti bakalim hayirlisi tavsiyelerin varmi??
Hoşgeldin sembas sen ne alemdesin?
Ben pkoluyum kızlar tedavi görüyorum ama henüz bişi yok 2,5 yıllık evliyim 20 aydır falan korunmuyoruzAma nazlı kızımız gelemiyor işte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?