Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ağlama bidenem yaww şimdi bende ağlarım buralar hep salya sümük olur haa
evet canım ufaklık çikolatalı sütü seviyor onu içince oynamaya başlıyo
aminn inş. kucağımıza alırız bebeişlerimizi rabbim olmayanlarada nasip etsin hayırlısıylaa
hadi görüşürüz canım

senein gibi temiz kalbli anesi olan bebiş büyümez mi hiç allah dualarınızın karşılığını versin inşallah canım benim

Amin kız benimde karnımı doldursun Rabbim beni de gööööör:)

kızlar bende kaçar kızımı okuldan almam lazım öptüm sonra yine görüşelim

allah kolaylık versin takma kafana sorun ne bilmiyorum ama öptüm canım kızımı almalıyım bi şey takma kafana boş ver hiç bişey senden daha önemli değil

güle güle canım Rabbim hepimizi görsün:) Kızını öp benim için annesi:)

hosbulduk canim ben 28 yasindayim italyada yasiyorum,5 yillik evliyiz sebep ilk baslarda esmin sperm eksikligiydi ama son iki yildir spermi iyi olmuyr yani infertelite,ay her ay dollenme hesaplamaktan stres oldum onun icin dedik gidip yaptiralim en azindan kafamiza takilmasin insallah hayirlisi bakalm

Özlem hoş geldin geçmişi okuyamadım hayırdır tüp bebekmi deniyceniz?
Bu arada ben zeynep:)

hoşgeldin arkadaşım neden tedaviye başlayacaksınz ne kadardır bebek istiyosunuz

hosbulduk canim saol 4 yildir bebek icin calsiyoruz olmuyor doktorlarin tavsiyesi uzerine bi deneyelim dedik asilama da olabilir ama ben pek asilamayla pozitif sonuc alan duymadim yani nadir onun icin tupbebek deneyelim dedik cunku bizim icin zor her acidan italya da yasiyoruz git gel otel tedavi derken stres arastirmalarim memorilin iyi oldugu dogrultusunda burdaki doktorumuzda orayi tabsiye etti bakalim hayirlisi tavsiyelerin varmi??

mrb zeynep ve özlem
hayırlısı olur inş..

Hoşgeldin sembas sen ne alemdesin?
Ben pkoluyum kızlar tedavi görüyorum ama henüz bişi yok 2,5 yıllık evliyim 20 aydır falan korunmuyoruz Ama nazlı kızımız gelemiyor işte:)

Özlem hoş geldin geçmişi okuyamadım hayırdır tüp bebekmi deniyceniz?
Bu arada ben zeynep:)

meraba zeynep memnun oldum,,evet tupbebek deniycez,memorialden randevu aldik bu ayin 20 sinde basliycaz hayirlisiyla,ben italyada oturyrm ilk defa tupbebek, istanbul, heyecan ve stres insallah sonuc iyi olur

Anladım tatlım tavsiye olarak sana sadece şunu söyleyebilirim sakın kafana takma benim abimlerde tüp bebek denediler fakat sonuç alamadık çünkü yengem bebişi görmeye gideceğimiz akşam strese giriyor bebişi kaybediyorduk Hadi Allah yolunuzu aydınlık etsin inşallah ilk seferde bebişin size gelir:)

Hoşgeldin sembas sen ne alemdesin?
Ben pkoluyum kızlar tedavi görüyorum ama henüz bişi yok 2,5 yıllık evliyim 20 aydır falan korunmuyoruz Ama nazlı kızımız gelemiyor işte:)

ben 5 senedir korunmuyorum canıım 2 düşüğüm oldu işte ... dün adet günümdü olmadım henüzz ama çok akındım var afferdersiniz sanki altıma yapıyorum sırılsıklam
sabah bi ağrım olmuştu sabahtan beri oda yok bekliyorum bakalım ...

kızlar napıyonuz bakayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne çekiştiriyonuzzzzzzzzz bensizzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…