ben 5 senedir korunmuyorum canıım 2 düşüğüm oldu işte ... dün adet günümdü olmadım henüzz ama çok akındım var afferdersiniz sanki altıma yapıyorum sırılsıklam
sabah bi ağrım olmuştu sabahtan beri oda yok bekliyorum bakalım ...
kızlar napıyonuz bakayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ne çekiştiriyonuzzzzzzzzz bensizzzzzzzzzzzzzz
Bende akıntılıyım 3-5 gün kaldı adete bekliyoruz sen en azından hamile kalabiliyon canım ona da şükür. Düşükler hasta bebeklerin annelerine vermiş olduğu bir mükafat benceHayırlısı Rabbimden:)
Anaaaaaaaaaaaaaaaam bacım hoşgeldin beya:) Nasılsın bakem?
hoşbulduk beya nassısan iyyisennnnnnnnnnnnn sabah kötüydüm ama şimdi biraz daha iyi gibiyim rabbime şükür
evet doğru söylüyorsuuun Allahım bilir zamanını tez zamanda güldürsün yüzümüzü inş.
Sayfa 1 den itibaren okuduysanız zaten anlarsınız,ben hamilelerin burda olmasından rahatsız değilim bu 1.Muhabbete katılmayıp başlığa inanarak gelip bi mesaj yazıp girip çıkanlardan rahatsızım bu 2.hamileler buraya diye açsaydınız sizleri bulup soru sormam daha kolay olurdu bu 3.Akşamdan beri de diyorum ki sizden aldığım cevapları hamilelik bekleyenler başlıklı topiclerde bulamıyorum dedim bu da 4.
Daha da anlamadıysanız iyi niyetimi size diyecek bişeyim yok.Başlığa bağlı kalmanız bu kadar önemliyse ona da tamam ama sebepleri sıraladım.Sonuçta başlık ne olursa olsun sevenler buluşabiliyor.Başlığınız değişse bile bizler sizinle konuşmak istedikten sonra zaten geliriz topiğinize,ama en azından başlık geleni gideni çekmez kendine,yeni üyeler dediği için.Herkes kendi bölümüne bakar önce oyüzden dedim.
Beni anlayanlara teşekkürler... İyi günler.....
aman ne olsun istifra işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bide çok olunca halsiz kalıyorum
Kaçıncı haftan halamı devam ediyo çok saçlı seninki desene? Kızdı dimi?
Şimdi benim yazdığım şeyde agresif ne var bende açıklama yaptım bu ne ya Allah Allah kaç ay oldu bu sayfa açılalı böyle huzursuzluk yaşamadık sen kalmış bu sayfayı açanlara hamile kaldıkları için başka sayfaya gidin diyorsun sonra ben şöyle demedim böyle demedim diyorsun bizim buna üzülüp tepki vermemiz agresiflik senin cevap yazman değil mi?
Kızlar sonunda düzelmiş geçmişi okuyup hemen geliyorum bekleyin beni:92:
kızlaar eşime söyledim test alcak akşam gelirkende nasıl yapıym hemen mi yoksa idrarımı 4 saat tuttuktan sonramı? yardımcı olurmusunuz
kız 2o hafta oldu ama hala devam ben 4.5 ay hergün çekiyodum bazen günde 2 yada 3 kere bi 15 gündür biraz iyi ama hafta bi 2 kere yine oluyo böyleeee evet canım kızdı herhalde saçlı olacak banada öyle geliyo geçen rüyamda gördüm kızımı çok küçüktü yeni doğmuşdu uzun du boyu bide saçlıydı bilmiyom ki malum oluyo herhalde
Amanıııın eflalim gerilmiş yaaa üzmeyin güzel annelerimizi kızıcam bak:) Takmayın kızlar bu topic bizim gelenede gidene de yer var burda hamileler bizim nazar boncuğumuz bebişleri de yeğenlerimiz kimse bir yere gitmiyo gideni ısırırım bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?