Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

Bende akıntılıyım 3-5 gün kaldı adete bekliyoruz sen en azından hamile kalabiliyon canım ona da şükür. Düşükler hasta bebeklerin annelerine vermiş olduğu bir mükafat bence Hayırlısı Rabbimden:)

evet doğru söylüyorsuuun Allahım bilir zamanını tez zamanda güldürsün yüzümüzü inş.

Şimdi benim yazdığım şeyde agresif ne var bende açıklama yaptım bu ne ya Allah Allah kaç ay oldu bu sayfa açılalı böyle huzursuzluk yaşamadık sen kalmış bu sayfayı açanlara hamile kaldıkları için başka sayfaya gidin diyorsun sonra ben şöyle demedim böyle demedim diyorsun bizim buna üzülüp tepki vermemiz agresiflik senin cevap yazman değil mi?

kızlaar eşime söyledim test alcak akşam gelirkende nasıl yapıym hemen mi yoksa idrarımı 4 saat tuttuktan sonramı? yardımcı olurmusunuz

Kızlar sonunda düzelmiş geçmişi okuyup hemen geliyorum bekleyin beni:92:

Kaçıncı haftan halamı devam ediyo çok saçlı seninki desene? Kızdı dimi?

kız 2o hafta oldu ama hala devam ben 4.5 ay hergün çekiyodum bazen günde 2 yada 3 kere bi 15 gündür biraz iyi ama hafta bi 2 kere yine oluyo böyleeee evet canım kızdı herhalde saçlı olacak banada öyle geliyo geçen rüyamda gördüm kızımı çok küçüktü yeni doğmuşdu uzun du boyu bide saçlıydı bilmiyom ki malum oluyo herhalde

Amanıııın eflalim gerilmiş yaaa üzmeyin güzel annelerimizi kızıcam bak:) Takmayın kızlar bu topic bizim gelenede gidene de yer var burda hamileler bizim nazar boncuğumuz bebişleri de yeğenlerimiz kimse bir yere gitmiyo gideni ısırırım bak:)

kızlaar eşime söyledim test alcak akşam gelirkende nasıl yapıym hemen mi yoksa idrarımı 4 saat tuttuktan sonramı? yardımcı olurmusunuz

Kız kaçgün geciktin maşallah hadi bakalım bu haftanın hamişi de sen ol lütfen:)

Ay arada hem okuyum hem size yazıyım hasret kaldım yahu arkilerime ay kızlar rüyamda doğum sancısı çekiyordum doğuramıyordum ay bu kabuslar yedi beni sabah eşime dedem canım iki ıkınacan olacak ezelden beri bütün kadınların yaptığı şey sil kafandan diyor dedim ben artık kokmuyorum ama girdi rüyama iki ıkınacakmışım sen doğur o zaman dedim

uyyy maşallah olsun kız bebişin senle olduğunu böyle belli ediyor sana sakın dert yanma Rabbim yardımcın olsun:) Sen iyi beslen çıkarsanda kızın kendine gerekeni alır merak etme:)

Aman kovsanda gitmem ay kimin topiğinden kimi kovuyorlar biz buranın demirbaşlarıyız sanki biz doğuştan hamileyiz biz az mı bekledik dimi evhanım tövbe tövbe, nasılsın kuşum sen işyerinde sorun varmış?

Aman eflal:) delisin valla adama ne demiş oda tamam doğurayım dedimi bari:) Esracım hoşgeldin naber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…