hoşgeldin tatlım kız ne geçmişi geleceğe bakkkkkk kızzzzzzzzzzzz
Aman kovsanda gitmem ay kimin topiğinden kimi kovuyorlar biz buranın demirbaşlarıyız sanki biz doğuştan hamileyiz biz az mı bekledik dimi evhanım tövbe tövbe, nasılsın kuşum sen işyerinde sorun varmış?
Slm kızlar naber nasılsiniz
Aman eflal:) delisin valla adama ne demiş oda tamam doğurayım dedimi bari:) Esracım hoşgeldin naber?
Aman eflal:) delisin valla adama ne demiş oda tamam doğurayım dedimi bari:) Esracım hoşgeldin naber?
hoşgellldin tatlımmmmmmmmmmmmmmSlm kızlar naber nasılsiniz
uyyy maşallah olsun kız bebişin senle olduğunu böyle belli ediyor sana sakın dert yanma Rabbim yardımcın olsun:) Sen iyi beslen çıkarsanda kızın kendine gerekeni alır merak etme:)
Iyidir canım ne olsun aynı sadece çoook üşüyorum yarın dr randevum var ama nasıl gidicem bu soğukta eriniyorum valla
Kız kaçgün geciktin maşallah hadi bakalım bu haftanın hamişi de sen ol lütfen:)
Aleykümselam canım hamdolsun site düzelmiş sonunda sen nasılsın? Doktora gitmiştin dünmüydü sonuç iyidi galiba?
İyiyim canım yaaa şafak sayıyorum biliyorsun:) İşyerindeki durum benle ilgili değil ama ister istemez üzüldük hepimiz
hoşgellldin tatlımmmmmmmmmmmmmm
kız eskiden çıkardıktan sonra yiyemiyodum ama şimdi yiyorum insanın içine sinmiyo işteeeee yok canım dert yanmıyorum ona bişey olcak diye korkuyorum çıkarırken kasılıyorum ya ondan canım yaaaaa rabbim inşallah tez zamanda senin göbişinede bi bebek konduruverir inşallah bu hafta senden güzel haberler alıcaz içime öyle doğduuu bakkk haberin olsun
Hoşbuldum canım ay nasıl bırakıyım geçmişi neler yazmışsınız okuyum çatlarım yoksanasılsın bulantın geçemdimi hala reyan yazmıştı ayva iyi geliyor gerçekten hemide prensesin güzel olur bol bol yi gari:)
Şafağının sonu aydınlık olur inşaallah az kaldı zeynep elbette gelicek senin prensesde sende poposunu ıstırırsın nerde kaldın diye, benim ablamın olmadı çocuğu tüp bebekle falanda olmadı derdi hep doğsun dövücem nerde kaldın eşşek sıpası diye şimdi evlat edindi kıyamıyor kızına:))
hoşgellldin tatlımmmmmmmmmmmmmm
kız eskiden çıkardıktan sonra yiyemiyodum ama şimdi yiyorum insanın içine sinmiyo işteeeee yok canım dert yanmıyorum ona bişey olcak diye korkuyorum çıkarırken kasılıyorum ya ondan canım yaaaaa rabbim inşallah tez zamanda senin göbişinede bi bebek konduruverir inşallah bu hafta senden güzel haberler alıcaz içime öyle doğduuu bakkk haberin olsun
kızlar lütfen bana dua yollayın çok kötüyüm moralim çok bozuk,az önce lekelenmem olmuş peçete koymuştum onu gördüm nolur bana birer fatiha gönderin nolur.
kızlar lütfen bana dua yollayın çok kötüyüm moralim çok bozuk,az önce lekelenmem olmuş peçete koymuştum onu gördüm nolur bana birer fatiha gönderin nolur.
ayyy canım hemen yat bişey yapma bide progesteron düşük ilacı bu çok iyi geliyo bende kullanmuştım bence bi dra git gülüm yada bu ilaca başla derim ben hemen okudum fatiha inşallah bişey olmaz gülüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?