Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

hoşgeldin tatlım kız ne geçmişi geleceğe bakkkkkk kızzzzzzzzzzzz

Hoşbuldum canım ay nasıl bırakıyım geçmişi neler yazmışsınız okuyum çatlarım yoksa nasılsın bulantın geçemdimi hala reyan yazmıştı ayva iyi geliyor gerçekten hemide prensesin güzel olur bol bol yi gari:)

İyiyim canım yaaa şafak sayıyorum biliyorsun:) İşyerindeki durum benle ilgili değil ama ister istemez üzüldük hepimiz

Aman eflal:) delisin valla adama ne demiş oda tamam doğurayım dedimi bari:) Esracım hoşgeldin naber?

Ay dermi Allah öyle bir imkan verse hepsi üçbuçuk atar erkeklerin kendileri yapmıyorya iki ıkın tamam diyorlar kız erkek milleti bir hasta olsa dünya başına yıkıldı sanıyor doğum sancısı çekerken düşünemiyorum bütün dünya seferber olur heralde bir erkek için

Slm kızlar naber nasılsiniz
hoşgellldin tatlımmmmmmmmmmmmmm
uyyy maşallah olsun kız bebişin senle olduğunu böyle belli ediyor sana sakın dert yanma Rabbim yardımcın olsun:) Sen iyi beslen çıkarsanda kızın kendine gerekeni alır merak etme:)

kız eskiden çıkardıktan sonra yiyemiyodum ama şimdi yiyorum insanın içine sinmiyo işteeeee yok canım dert yanmıyorum ona bişey olcak diye korkuyorum çıkarırken kasılıyorum ya ondan canım yaaaaa rabbim inşallah tez zamanda senin göbişinede bi bebek konduruverir inşallah bu hafta senden güzel haberler alıcaz içime öyle doğduuu bakkk haberin olsun

Iyidir canım ne olsun aynı sadece çoook üşüyorum yarın dr randevum var ama nasıl gidicem bu soğukta eriniyorum valla

Saat kaçta gideceksin bak sakın ihmal etme ve doktorun dediği günlerde çalışmayı sakın bırakma biliyorum ki hemen gelecek bebişin sen güven yeter:Ç)

Kız kaçgün geciktin maşallah hadi bakalım bu haftanın hamişi de sen ol lütfen:)

inşallahh 2 gün gecikti canım daha erken ama ne biliim hiç adet olcakmışım gibi değil ağrılarım vardıı oda gitti öğlen sonra agrımda kalmadı sadece belim ağrıyor

Aleykümselam canım hamdolsun site düzelmiş sonunda sen nasılsın? Doktora gitmiştin dünmüydü sonuç iyidi galiba?

Sağol canım iyidir ne olsun yok canım dün değil çarşamba günü gittim dediğim gibi prolaktin yüksek çıktı birde tiroitim yavaş çalışıyormuş ilaç verdi dr ışte yarın yine gidicem

İyiyim canım yaaa şafak sayıyorum biliyorsun:) İşyerindeki durum benle ilgili değil ama ister istemez üzüldük hepimiz

Şafağının sonu aydınlık olur inşaallah az kaldı zeynep elbette gelicek senin prensesde sende poposunu ıstırırsın nerde kaldın diye, benim ablamın olmadı çocuğu tüp bebekle falanda olmadı derdi hep doğsun dövücem nerde kaldın eşşek sıpası diye şimdi evlat edindi kıyamıyor kızına:))

Sağol canım ağzın bal yesin, aman dikkat kendini yorma ayva ye bak iyi geliyomuş:) haftaya cumartesiye kadar bekliycem sonra test yaparım olmazsam:) Hadi bakalım yılbaşı hediyemiz olurdu bebişimiz ama nasip Allahın takdiri:)

eskisi kadaar değil rabbime çok şükür ama oluyo işte yinede evet bende ayvaya dadandım 1 haftadır biraz bastırıyo midemi hele bide üstüne biraz limon biraz da tuzz yemede yanında yat oluyo kızlarrrrrr

kızlar lütfen bana dua yollayın çok kötüyüm moralim çok bozuk,az önce lekelenmem olmuş peçete koymuştum onu gördüm nolur bana birer fatiha gönderin nolur.

Ayyy ne güzel Allahım bağışlasın kızını ablana:) Bende her hafta doktora mesanem çiş dolu giderken işkence çekiyorum ve diyorum bebişim doğsun bende onu çişe götürmiycem diye:)

hoşbuldum datlummm
Öyle zeynepcim atlatmam saat 10 burda ol dedi 9.30 evden çıkarım canım

kızlar lütfen bana dua yollayın çok kötüyüm moralim çok bozuk,az önce lekelenmem olmuş peçete koymuştum onu gördüm nolur bana birer fatiha gönderin nolur.

ayyy canım hemen yat bişey yapma bide progesteron düşük ilacı bu çok iyi geliyo bende kullanmuştım bence bi dra git gülüm yada bu ilaca başla derim ben hemen okudum fatiha inşallah bişey olmaz gülüm

Kızlar acil olarak çıkmam lazım ablamla görüşücez netten epeydir görmüyorum hoşçakalın iyi akşamlar.

Tatlım ayetel kürsi ile fatiha yolladım sana RAbbim korusun yerleşme lekesidir stres yok:)

ayyy canım hemen yat bişey yapma bide progesteron düşük ilacı bu çok iyi geliyo bende kullanmuştım bence bi dra git gülüm yada bu ilaca başla derim ben hemen okudum fatiha inşallah bişey olmaz gülüm

senindemi olmuştu cnm lekelenmen benim kan deil hafif pembe gibi,ama çokk korkuyorum çok dualarınızı nolur eksik etmeyin ağlamaktan içim dışıma çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…