hoşbuldum datlummm
Öyle zeynepcim atlatmam saat 10 burda ol dedi 9.30 evden çıkarım canım
Tatlım ayetel kürsi ile fatiha yolladım sana RAbbim korusun yerleşme lekesidir stres yok:)
senindemi olmuştu cnm lekelenmen benim kan deil hafif pembe gibi,ama çokk korkuyorum çok dualarınızı nolur eksik etmeyin ağlamaktan içim dışıma çıktı.
Sağol canım ağzın bal yesin, aman dikkat kendini yorma ayva ye bak iyi geliyomuş:) haftaya cumartesiye kadar bekliycem sonra test yaparım olmazsam:) Hadi bakalım yılbaşı hediyemiz olurdu bebişimiz ama nasip Allahın takdiri:)
Aaaaa kızıyorum ama bak sakın üzme kendini teyzem lopur lopur kanamayla gitti doktora da bişi olmadı bebişe sen sıkarsan kendini kötü olursun bebeğin için savaş bakayım bu ne düşkünlük görmiycem bi daha güçlü kadın ol karnında bebeğin var ve o sana tutunuyo sen böyle yaparsan o ne yapsın:) Çabuk toparla kendini artmaz inşallah ama artarsa derhal doktora gidiyorsun ahanda tepemi attırma beni haaaa:)
Çarşamba orda olacakmı öğrenirmisin belki bende giderim çarşamba adet olursam:)
kızlar lütfen bana dua yollayın çok kötüyüm moralim çok bozuk,az önce lekelenmem olmuş peçete koymuştum onu gördüm nolur bana birer fatiha gönderin nolur.
Ben ya haftaya çarşamba 7de yada cumartesi 10da gelirim:) Görüşürüz inşallah tanırmıyım acep seni:)Orda canım orda ben son gittiğimde c.tesi ve çarşamba akşam 6da yine geliçeksin dedi ama yinede sorarım istersen çarşamba saat 6 ila 8 arası olda ben 6da orda olucam sende olursan görüşürüz
Ben ya haftaya çarşamba 7de yada cumartesi 10da gelirim:) Görüşürüz inşallah tanırmıyım acep seni:)
senindemi olmuştu cnm lekelenmen benim kan deil hafif pembe gibi,ama çokk korkuyorum çok dualarınızı nolur eksik etmeyin ağlamaktan içim dışıma çıktı.
allah razı olsun cnm,aradım dr korkma dedi sabah bir gel bakayım dedi....
içimde korku var çok.
allahım yakmasın yüreği nolur kızlar dua edin.
Ben seni tanırım yakama karanfil takim mi tanıman için :) :) :) ben büyük ihtimal çarşamba günü 6da orda olurum eğer c.tesi yine çagirirsa ogün saat 10 gelirim bende o şekilde görüşürüz olmaz sa
arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun,inş dualarımız kabul olur,bende çok dua ediyorum...
şimdi çocuklar geldi biraz uzanıyim.öpüyorum.
7 tane gönderdim canım şifa olsun kurban oldugum allah korktuklarımızı yaşatmasın tekrar tekrar ne olur böyleme böyle hemen hastaneye git ne olur ne olmaz. inş korkulacak birşey yoktur belki yerleşme kanamasıdır. ama ihmal etme ne olur hemen git.
canım anca acile gidebilirsin ama bence yat eğer çok kanaman olmazsa yarın gel demiş dr çünküüüüü hadi uzan tatlım düşünme artıkkızlar bişi sorcam benim kendi drum sabah gel dedi şimdi gitsem nereye gitmem gerekiyo bu saate çünkü hiç bu saate gitmedim dr.
kızlar bende kaçar sonra görüşürüz öptüm sizleri:)
kızlar iyi akşamlar hepiniz a.e.o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?