- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
canım bence ümidini kesme daha 8 9 gün varmışşşşşşşşş umut herzaman olsun hayatında bekle bakalım inş.hamilesindir
selam neşe nasılsın
ebrucum merhaba iyiyim çokşükür canım sen naslsınn günlerdir görüşemşyoruz merak ettim seni, bi ara geçmişte okudum bi sıkıntın mı vardı kasılma falan ?
evet canım ya geçen hafta kasılmalarım vardı baya baya artmıştı doktorda çok yormuşsun kendini dedi..bel ağrım içinde ilaç verdi ama hala belim çok kötü..sen nasılsın canım sorun yoktur inşallah
geçmiş olsun canım ben bi ara bel ağrısından çok kötyüdüm biliyosun ama bu aralar iyiyim bolbol dinleniyorum çünkü, onun haricinde pek bi sıkıntım yok gibi, sana bişey sorcam nöbet olayını naptın doktordan rapor mu aldın ne zaman aldın bana anlatırmısın biraz sanırım benimde bu hafta sondu yaa nöbet kabus benim için :SS
canım tam haftam dolduğunda doktora gittim gebeliğinin 24. haftasını doldurmuştur nöbet tutamaz diye rapor verdi ..okula verdim 2 hafta geçikmeli değiştirdiler nöbeti şükür bu hafta tutmamaya başladım ..değiştirmeselerdi dilekçe yazıp yine bırakacaktım..ayy dinlensemde geçmiyo bu benim bel ağrılarım ya kabus gibi
canım inşallah geçer sei en iyi ben anlarım bu konuda bebek aşağıda olunca daha çok bel ağrısı yapıyomuş sanırım doktorum öyle dedei benim bebişim de aşağıda biraz, şimdi benim yarın 23+5 olacak verirmi acaba doktor rapor?
verir canım verdiğinde dolacak zaten . okul nasıl gidiyo bebelerin nasıl
iyi walla bebeler de iyi bakalım ikinci yazılılara başlıyoruz onları hazırlıyorum bi yandan da, yeni atamalar yapıldı ya bizim okulda çok açık vardı 10 yeni öğretmen geldi tanışıp kaynaşıyoruz:)
aynen bizde başlıyoz 2.lere arkadaşlar hazırlıyo soruları rahatım bu sefer..kız bize gelen giden yok valla kaçla atanmış sınıfçılar
selam canım hoşgeldin iyiyiz seen nasılsın ?
sınıfçılarla tanışmadık henüz öğlenci yapmışlar ben sabahçıyım ya branşlar var daha çok, sözleşmeli atamada da 10 kişi daha gelcek inşallah bütün ücretliler gidip kadromuz yerinde oturacak sen izne kaçıncı haftada ayrılcan canım
canım ben 36 da izne ayrılacağım inşallah 32.haftada çalışabilir raporu alıp 2 hafta daha çalışacağım sonraki 2 haftta yarı yıl tatili ..4 hafta doğumdan önce 12 hafta doğumdan sonra kullanacağım inşallah..senin 32. hafta hangi aya denk geliyo 33+ 0 yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?