Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

evet canım ayarlamadık ama süper denk gelmiş :)) bi öğretmenin araypta bulamadığı tarih
yaz tatiliyle de birleşince bebişim 6 ayı bitircek eylüle kadar inşallah

evet ya çook şükür ..baksana sen tayin falan düşünüyormusun yoksa istanbula yerleşmeyi düşünüyormusun ben çook mutsuzum ya

evet ya çook şükür ..baksana sen tayin falan düşünüyormusun yoksa istanbula yerleşmeyi düşünüyormusun ben çook mutsuzum ya

yok canım tayin istemeyi düşünmüyorum eşimin işi burda özel sektör malum, ayrıca doktora yapıyo en az 5 yıl daha burdayız yani ama sonrasında da burdayız hiç gitme gibi bi düşüncemiz yok, hatta bir an önce ev alıp iyice yerleşmek istiyoruz Allah izin verirse, sen nereye gitmek istiyosun neden mutsuzsun?

arkadaslar iyigeceler..cok mrk ettim bnm adetime 5 ,6 gün var göbek deliğimden aşağıda bikini hizasının az üstünde yatay çizgi şeklinde bir çöküntü oluştu 3 gundr var daha önce yoktu böyle bir sey duyan oldu mu aranızda ..

canım ya çöküntü degildi kahve rengi çizgi duymuştum bu arada eskişehirlimisinnnnn

ben yeni geldim zaten ama alışamıyorum ..bu ara bunalımdayım galiba ..bizde buradan ev alalım diyoruz sonra ev alırsak daha çıkamayız diyoruz ben şöyle antalyada bi sahil kasabasına gitmek istiyorum ya da memlekete yüksek lisansa baş vurcam bu yaz. olursa süper olcak..
özel sektörse sen kalırsın zaten ama benim eşimde pek alışamadı ortamına ..bilmiyorum kafam çook karışık bakıcı meselesi falanda yoruyo beni

valla canım ilk kez duydum böyle birşeyi

canım çok haklısın bence gitme imkanınız varken gidin, istnabul çoookk zor. bende pek alışamadım aslında ama gitme imkanınmız olmadığı için kendimi zorla alıştırmaya çalışıyorum napiimm ( bende yeni geldim ama eşim uzun zamandır istanbulda o çok seviyor bana da sevdirmeye çalışıyo yazık :)

canım ya çöküntü degildi kahve rengi çizgi duymuştum bu arada eskişehirlimisinnnnn

hmm yok bnm çizgi deıl içine göçmüş resmen ya...değilim afr adım esra ..))uzun zamandr gremedm siteye öncesnde bırkere daha şüphem olmuştu fos cıktı ıdrardada cıkmıştı halbuki..bu ay da beklemıorm aslnda pek ümitli deılımde garibime gtti mrk ettım...

kız benimkide yıllardır burdaydı ama anadoludaydı burası yaşamak için daha kalabalık anadolu daha sakin gezmek tozmak iyide ..devamlı kalmak fikri çok kötü geliyor bana

merhaba kızlar..bi arkadaş kendinden bahset demiş sanırım bana dedi demediyse de üzerime aldım..eskişehirliyim ve eskişehirde yaşıyorum 27 yaşındayım 13 aylık evliyim..bu aydan itibaren bebek istemeye başladık...bu ay da 5 gün geciktim..ama geçen ay da 7 agün gecikitği için testi erteliyorum.doktorumu dinleyip 10 gün olunca kan testi yaptırıcam

canım Allah gönlüne göre versin inşallah bu ay iyi haberlerini alırız.ben ebru bebek isterken buradaydım şimdi bebeğimi bekliyorum şükür 3 ay kaldı

ben de memnun oldum canım..yazmazmıyım ya eşimden önce buraya vericem haberi..çok rahat davranıyo ya meleticem onu

aman erkekleri boşver ben 7 yıldır anlamış değilim .. benimki çocuk bile istemiyordu ..şimdi hergün okul çıkışımıza geliyor kızını almaya geliyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…