Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

neyse kızlar annem gelmişti işlerim var biraz sonrada yatacağımm canlarım kib öpüyorum sizlerii

slm kızlar işlern yoğunluğundan gündüz giremedim okuduğum kadarıyla bi sorun yok sayfamızda taşınmış ama bişey dikkatimi çekti yok hamileler yazmasın yok bilmem ne ne bu ben biz hamile olmadan öncede bu topicteydik ve arkadaşlarımızla iyi kötü herşeyi paylaşmaktan mutluyuz bence rahatsız olan varsa kendi kafasına göre bi topic açıp ordan devam etsin akşam akşam sinir oldum beee 2 günlük üyüler gelip napcamızı sölüyolar töbe töbeeeeeeeeeeeee
neyse canlarım gülüm evhanım kepeklim rodiniam ebrarım esram tooxicim zeynom melisim eflalim unuttuğum kimse yoktur umarım 1 günde sizleri çok özledim umarım önümüzdeki günlerde yoğunluk biterde girebilirim siteye öpüyorum hepinizi :86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:

selam hayırlı sabahlar güzel bayanlar nabersiniz iyimisiniz.
ben iyim artık bipppppppppppppp li patron yüzünden giremiyorum yaa buraya. akşama kadar burda. sainirrrrrrr. neyse varmı yeni gelişme esra naptı adet oldumu varmı bilginiz.

Günaydın kızlar bende burdayım,dün akşamdna beri kar yağıyor alışveriş planımız suya düştü eskişehire gidecektik nasılsınız bakalım?

Günaydın kızlar bende burdayım,dün akşamdna beri kar yağıyor alışveriş planımız suya düştü eskişehire gidecektik nasılsınız bakalım?

slm cnmm ayyy ne güsel kar varyaaa bi geçen sene doydum kara yıllardır izmirde görmedik ıspartada yaşadım az orda gördüm şimdi antalyada hiç yokkk.

günaydın gül
esra doktora gitmişti prolaktini yüksek çıkmış birde tiroiti yavaş çalışıyormuş ilaç vermiş

slm cnmm ayyy ne güsel kar varyaaa bi geçen sene doydum kara yıllardır izmirde görmedik ıspartada yaşadım az orda gördüm şimdi antalyada hiç yokkk.

Ay sende ablam gibisin alanyada kar delisi her sene bekliyor belki yağar diye 13 yıllık evli düşün yani:))

günaydın gül
esra doktora gitmişti prolaktini yüksek çıkmış birde tiroiti yavaş çalışıyormuş ilaç vermiş
hadiyaaaaaaa ala ala herşeyi normal gibiydi dimi. bende kendimden korkmaya başladımyaa bendemi yükseklik var acaba. prolaktin yüksek olunca hangi belirtileri veriyo acaba. yumoşları falan iyi büyüyodu halbuki esranın. bende yaptırmam lazım hormon. gerçi ameliyat öncesi bakıldıydı ama yükseldimi k yinede.

Ay sende ablam gibisin alanyada kar delisi her sene bekliyor belki yağar diye 13 yıllık evli düşün yani:))

yuhhh kıyamam 13 yıldır beklito haaa ben arada gördüm ama insan özlüyo yaa. anlıyom ablanı.

Günaydın rodina bu sne tersten başladı kar batıdan hep doğudan başlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…