Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

günaydın gül
esra doktora gitmişti prolaktini yüksek çıkmış birde tiroiti yavaş çalışıyormuş ilaç vermiş
hadiyaaaaaaa ala ala herşeyi normal gibiydi dimi. ama buay o ilaçlarla hamile kalır evhan la ebrar gibi. bende kendimden korkmaya başladımyaa bendemi yükseklik var acaba. prolaktin yüksek olunca hangi belirtileri veriyo acaba. yumoşları falan iyi büyüyodu halbuki esranın. bende yaptırmam lazım hormon. gerçi ameliyat öncesi bakıldıydı ama yükseldimi k yinede.

Ay sende ablam gibisin alanyada kar delisi her sene bekliyor belki yağar diye 13 yıllık evli düşün yani:))

yuhhh kıyamam 13 yıldır beklito haaa ben arada gördüm ama insan özlüyo yaa. anlıyom ablanı.

Genelde sivasa yazın gittiği için göremiyor e sivas gibi bir yerden alanyaya düşünce kar özlemi normal:) diğer ablamda orda onunda oğlu anneme diyormuşki annane ben ordayken niye kar yağmadı çok merak ediyorum 4 yaşında görmedi garibim:)

sorma ya ben batıdan ayrıldım batı şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı.. bu tarafta ben geldim diye sevinçten ne yapacağını şaşırıd... :))

Kızlar ben artık kalkıyım eşim uyuyor kahvaltı hazırlıyım hoşçakalın.

ay kimselerde yok bugün. rondinacım senin şafak kaç cnm.
canım valla düşükten sonra kasımın 25inde oldum regl.. ama normalde hep 30 u yada 1-2si gibi olurdum bakalım bu ay nasıl olacak.. ama biz hiç korunmadık işte bu arada hafta içi oruç tuttuk kiloda vermişim...

aa komşumuyuz ? eskişehirde'de kar var canım..çok deil ama yerler ıslak
günaydınlar bu arada
deece canım hoşgeldin naslsın bakalım...

iyiyim canım hoşbuldum teşekkürler...sabah sabah sıcacık yataktan kalktık işe geldik işte...sen nasılsın ?

slmlar rodiniacım..bende haftaiçi işteyken keske evde olsam uyusam diorum.ama haftasonu olunca 7 de uyanıyorum..haftaiçi cok yogundu cok sık giremedim.bi gelişme varmı.hersey yolunda mı..

slmlar rodiniacım..bende haftaiçi işteyken keske evde olsam uyusam diorum.ama haftasonu olunca 7 de uyanıyorum..haftaiçi cok yogundu cok sık giremedim.bi gelişme varmı.hersey yolunda mı..
herşey yolunda şükür hatta 5 günlük oruçta kilo bile verdim. 55,5 oldum.. hedef 53 falan aslında 50 olsam eski halime dönsem iyi olurdu.. sanırım bu ayda tutacak gibi değil... hiç belirti yok hepsi geçti.. bakalım aysonu regl tarihim... yılbaşı süprizi olur inşallah...

aaa masallah rodiniacım kilo vermişsin..hem biliyormusun kılo vermek hamıle kalmayı kolaylaştırıyor..ben hamıle kalmadan once 8 9 kılo cıvarı vermıstım.cok sukur bebekte bekletmeden geldı.insallah senınde yılbası suprızın gelır hemen.safak kac bu arada...

normalde hep ayın 30 u yada 1- 2 si gibi olurdum ama düşükten sonra kasımın 25inde oldum.. buayda bakalımne zaman olacağım inşallahda olmam....

ayyy haftasonu olunca kimsecikler yok yhaaa neyse artıkın bende derse gideyim bari kim var kim bakım bi demiştim canlarımm bu arada annem gelmişti kasıklarıma baktırdım adetin geçsin tekrar bakarım dedi var gibi ama belli değil dedi bebiş için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…