hadiyaaaaaaa ala ala herşeyi normal gibiydi dimi. ama buay o ilaçlarla hamile kalır evhan la ebrar gibi. bende kendimden korkmaya başladımyaa bendemi yükseklik var acaba. prolaktin yüksek olunca hangi belirtileri veriyo acaba. yumoşları falan iyi büyüyodu halbuki esranın. bende yaptırmam lazım hormon. gerçi ameliyat öncesi bakıldıydı ama yükseldimi k yinede.günaydın gül
esra doktora gitmişti prolaktini yüksek çıkmış birde tiroiti yavaş çalışıyormuş ilaç vermiş
Ay sende ablam gibisin alanyada kar delisi her sene bekliyor belki yağar diye13 yıllık evli düşün yani:))
hadiyaaaaaaa ala ala herşeyi normal gibiydi dimi. bende kendimden korkmaya başladımyaa bendemi yükseklik var acaba. prolaktin yüksek olunca hangi belirtileri veriyo acaba. yumoşları falan iyi büyüyodu halbuki esranın. bende yaptırmam lazım hormon. gerçi ameliyat öncesi bakıldıydı ama yükseldimi k yinede.
yuhhh kıyamam 13 yıldır beklito haaaben arada gördüm ama insan özlüyo yaa. anlıyom ablanı.
Kızlar ben artık kalkıyım eşim uyuyor kahvaltı hazırlıyım hoşçakalın.
Günaydın kızlar bende burdayım,dün akşamdna beri kar yağıyor alışveriş planımız suya düştü eskişehire gidecektik nasılsınız bakalım?
canım valla düşükten sonra kasımın 25inde oldum regl.. ama normalde hep 30 u yada 1-2si gibi olurdum bakalım bu ay nasıl olacak.. ama biz hiç korunmadık işte bu arada hafta içi oruç tuttuk kiloda vermişim...ay kimselerde yok bugün. rondinacım senin şafak kaç cnm.
deece canım hoşgeldin naslsın bakalım...aa komşumuyuz ? eskişehirde'de kar var canım..çok deil ama yerler ıslak
günaydınlar bu arada
canım valla düşükten sonra kasımın 25inde oldum regl.. ama normalde hep 30 u yada 1-2si gibi olurdum bakalım bu ay nasıl olacak.. ama biz hiç korunmadık işte bu arada hafta içi oruç tuttuk kiloda vermişim...
deece canım hoşgeldin naslsın bakalım...
nasıl olsun canım kocişi işe gönderdim biraz ortalığı toparladım.. şimdi buradayım...
koltukta uzanıp sizinle yazışmak daha keyifli....Ben olsam gönderir göndermez yatardım geri
günaydın kepeklimmm hoşgeldinizz.. şükür evdesin... iyiyim valla nasıl olalım...günaydın hatunlaaar..
biz geldik nasılsınııızz..cok sukur bugun evdeyım.
sizden naber.
herşey yolunda şükür hatta 5 günlük oruçta kilo bile verdim. 55,5 oldum.. hedef 53 falan aslında 50 olsam eski halime dönsem iyi olurdu.. sanırım bu ayda tutacak gibi değil... hiç belirti yok hepsi geçti.. bakalım aysonu regl tarihim... yılbaşı süprizi olur inşallah...slmlar rodiniacım..bende haftaiçi işteyken keske evde olsam uyusam diorum.ama haftasonu olunca 7 de uyanıyorum..haftaiçi cok yogundu cok sık giremedim.bi gelişme varmı.hersey yolunda mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?