iyiyim demek adettendir iyiyim işte... sen nasılsın...yoncammm çok çok güzel bi haber canım bu daha önce neden haber vermediin
rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
günaydın nimetcim nasılsın kuşum
sanada iyi seneler......iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senelerrrrrrrrrrrrrrrrr bacılarımmmmmmm
nabersiniz yaaaaaaaaaa yoncamlaben hamişmiiiiiiiii geçenlerde düşük yaptıydı çok sevindimn yaaaaa bizim nieeee olmuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:84::84:
sanada iyi seneler......
düngece kurtlar vadisini seyrederken bi ağlama krizine girdim.. eşim bile çok korktu ondan herhalde başım fena ağrıyor...ağzımdaki yaralardan yemek bile yiyemiorum... hamileyim belki diye ilaçta almıyorunm daha ne olsun....hayırdır senin moralin bozuk gibiiiiii bişeymi var cnmmm bi sıkıntın mı var
ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyim demek adettendir iyiyim işte... sen nasılsın...
hayırdır senin moralin bozuk gibiiiiii bişeymi var cnmmm bi sıkıntın mı var
ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hayrola cnmm niden ağladınkiiii. neyi takıyosan kafana takma fazla bak psikoloji ilaçlarına bi başlarsan 1 sene bebek ertelenir. o yüzden ilaçlık olmadan toparla kendini cnm.düngece kurtlar vadisini seyrederken bi ağlama krizine girdim.. eşim bile çok korktu ondan herhalde başım fena ağrıyor...ağzımdaki yaralardan yemek bile yiyemiorum... hamileyim belki diye ilaçta almıyorunm daha ne olsun....
ayyyy cnmmm yaaaaaaaaaa nasıl üşüttünkiii. geçmiş olsun hamilelere tek kullanımlık ilaç veriyolar dr. sor istersen bi. bendede olduydu hamişken içtim geçtiydi.kızlarr ben çok kötüyüm idrar yollarımı üşüttüm galiba sancım var çok kötü izin alabilirsem gidecem
günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
geçmiş olsun canımm mutlaka izin al..kızlarr ben çok kötüyüm idrar yollarımı üşüttüm galiba sancım var çok kötü izin alabilirsem gidecem
günaydın.... didoşşşş yeni yıla hamiş girmek nasıll...günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
offff dün çok yoğundum kuşum ya giremedim siteye allaha şükür iyiyim sen nasılsınhayrola cnmm niden ağladınkiiii. neyi takıyosan kafana takma fazla bak psikoloji ilaçlarına bi başlarsan 1 sene bebek ertelenir. o yüzden ilaçlık olmadan toparla kendini cnm.
ayyyy cnmmm yaaaaaaaaaa nasıl üşüttünkiii. geçmiş olsun hamilelere tek kullanımlık ilaç veriyolar dr. sor istersen bi. bendede olduydu hamişken içtim geçtiydi.
günaydınnn bacımm nerlerdesin bacım iyimisin dün yoktun galiba hayrola.
valla tatlım yeni yıl anlam ve ifadesini kaybediyor sanırım pek te umurumda değil bu sene kızıma kanalize olmuş durumdayımmgeçmiş olsun canımm mutlaka izin al..
günaydın.... didoşşşş yeni yıla hamiş girmek nasıll...
vallaa ben kötüyümm başım yarılıyor sanki ağız yaralarım arttı belim ve karnım sürekli ağrıyoır bugün dinlenmek istiyordum yine yokkkkkkkkkk. al işte kaynanam aradı aşağı gel dedii.. saat 10 buçuktada eşimin halasını doktora götüreceğim.. midem bulanıyor artık yoruldum... bide hamileyim belki diye ilaçta almıyorum...offff dün çok yoğundum kuşum ya giremedim siteye allaha şükür iyiyim sen nasılsın
valla tatlım yeni yıl anlam ve ifadesini kaybediyor sanırım pek te umurumda değil bu sene kızıma kanalize olmuş durumdayımm
eee varmı havadis
vallaa ben kötüyümm başım yarılıyor sanki ağız yaralarım arttı belim ve karnım sürekli ağrıyoır bugün dinlenmek istiyordum yine yokkkkkkkkkk. al işte kaynanam aradı aşağı gel dedii.. saat 10 buçuktada eşimin halasını doktora götüreceğim.. midem bulanıyor artık yoruldum... bide hamileyim belki diye ilaçta almıyorum...
vallaa ben kötüyümm başım yarılıyor sanki ağız yaralarım arttı belim ve karnım sürekli ağrıyoır bugün dinlenmek istiyordum yine yokkkkkkkkkk. al işte kaynanam aradı aşağı gel dedii.. saat 10 buçuktada eşimin halasını doktora götüreceğim.. midem bulanıyor artık yoruldum... bide hamileyim belki diye ilaçta almıyorum...
slmlar mrv nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?