Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senelerrrrrrrrrrrrrrrrr bacılarımmmmmmm
nabersiniz yaaaaaaaaaa yoncamlaben hamişmiiiiiiiii geçenlerde düşük yaptıydı çok sevindimn yaaaaa bizim nieeee olmuyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:84::84:

hayırdır senin moralin bozuk gibiiiiii bişeymi var cnmmm bi sıkıntın mı var
ebrarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
düngece kurtlar vadisini seyrederken bi ağlama krizine girdim.. eşim bile çok korktu ondan herhalde başım fena ağrıyor...ağzımdaki yaralardan yemek bile yiyemiorum... hamileyim belki diye ilaçta almıyorunm daha ne olsun....

hayrola cnmm niden ağladınkiiii. neyi takıyosan kafana takma fazla bak psikoloji ilaçlarına bi başlarsan 1 sene bebek ertelenir. o yüzden ilaçlık olmadan toparla kendini cnm.

kızlarr ben çok kötüyüm idrar yollarımı üşüttüm galiba sancım var çok kötü izin alabilirsem gidecem
ayyyy cnmmm yaaaaaaaaaa nasıl üşüttünkiii. geçmiş olsun hamilelere tek kullanımlık ilaç veriyolar dr. sor istersen bi. bendede olduydu hamişken içtim geçtiydi.

günaydın karılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınnn bacımm nerlerdesin bacım iyimisin dün yoktun galiba hayrola.

offff dün çok yoğundum kuşum ya giremedim siteye allaha şükür iyiyim sen nasılsın

geçmiş olsun canımm mutlaka izin al..

günaydın.... didoşşşş yeni yıla hamiş girmek nasıll...
valla tatlım yeni yıl anlam ve ifadesini kaybediyor sanırım pek te umurumda değil bu sene kızıma kanalize olmuş durumdayımm
eee varmı havadis

vallaa ben kötüyümm başım yarılıyor sanki ağız yaralarım arttı belim ve karnım sürekli ağrıyoır bugün dinlenmek istiyordum yine yokkkkkkkkkk. al işte kaynanam aradı aşağı gel dedii.. saat 10 buçuktada eşimin halasını doktora götüreceğim.. midem bulanıyor artık yoruldum... bide hamileyim belki diye ilaçta almıyorum...

of be tatlım allah yardımcın olsun da neden bütün sülaleyi sen doktora götürüyosun onu anlamıyorum kızım ya her işlerine koşma bu kadar kötü alıştırmışsın

yaaaaaaaaaaaa senden başka kşmse yokmu bu kadınları dr. götüecek rondinacımm yaaaaa ben burda kızıyom valla hasta hasta gidiyon. dur anacım biraz evinde durrrrrr. bukadarıda fazla gerçekden nasıl katlanıyon bilmem.
ilaç alma ama istiharat et evinde ağız yaraları içinde toz sodayla gargara iyi geliyomuş bende bugün yapıcam dene istersen.
didemim ne olsun iyiyim yorgunluk dışında iyi olmaya çalışıyorum. dişetlerim yara benimde. gaz sancısı gibi arada sancılarım oluyo karnımın içi kazıyolar sanki devamlı gergin.
adete az kaldı ondan herhalde.diyorum.

slm kızlar nabersiniz işlerin yogunlugundan valla yılbasına uyuz oldum.yok hesaplar kapanacak yok işlemler bitmesi lazım dunden beri anam agladı.inşallah pazartesi sakinleşicem..

sizden naber.

anacım bence havada bısey var.herkes mutsuz hasta gergin yorgun.... kesin dunya uzerinde bısey var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…