iyiyim kuşum sen nasılsın
yoğunluk bende de var ama haftaya daha beter olur diyorum bakalım nolcak
bnde haftaya kafamı kaldıramam herhalde üffffffffffffffffffiyiyim kuşum sen nasılsın
yoğunluk bende de var ama haftaya daha beter olur diyorum bakalım nolcak
görüşürüz tatlım öpüyorum seni bebişine iyi bak takma kayınvalideyi filangüle güle kızlar
iyi akşamlar tatlım kuzuya iyi bak annesi öpüyorum senidegüle güle didemmm
neyse kızlar bende gidecem birazdan herkese iyi akşamlar öptümm hepinizi
amannnnnnn be canım bunumu takıyon boşversene allah aşkına değermi canını sıkmaya
valla illk geldiğimde bnde beğenmedim evimi ama sonradan bi baktım çok beniimsemişim,nasıl ayrılacam ben burdan diye üzülüyorumEvet canım maalesef komşular iyi ama ev hem küçük hem kirası aidatı çok ve dökülüyor içi bulamadık kafamıza göre ev ben beğenmiyorum hiçbiryeri eşime diyorum bu evide görseydim beğenmezdim iyiki ben yokmuşum evi tutarken
Mevzu buydu didem sabahkini kopyaladım:)
bnde haftaya kafamı kaldıramam herhalde üffffffffffffffffff
görüşürüz tatlım öpüyorum seni bebişine iyi bak takma kayınvalideyi filan
iyi akşamlar tatlım kuzuya iyi bak annesi öpüyorum senide
valla illk geldiğimde bnde beğenmedim evimi ama sonradan bi baktım çok beniimsemişim,nasıl ayrılacam ben burdan diye üzülüyorum
pehh,ben yapmıyom dünür send eyapma der gibi olmuş oda.anam benim iki taraftan da tık yok,ne alcaklar ne yapcaklar bişey de bildiğim yok.alacaklar mı bakalım o da ayrı bi konu.
Banada ayrılmak zor olurda ama güzel yeni evleride görünce içim gidiyor temiz temiz:) canım sen annenle konuşamıyormusun bu mevzuyu bazı yörelerde ayıplanır konuşulmazda ben konuşuyorum napıyım aslında annelerde biraz yadırgar ama ben alıştırdım kaç torunu oldu hiçbiri konuşmamıştır ablamların ama ben aldığımıda gösteriyorum aldıklarında bakıyorum annem alıştı şimdi bak annesi bak ne ördüm diyoray kaynanamı hiç sorma çok sıkılıyor canım kızıyla bozdu kafayı annemede öyle deyince iyice sinir oldum annemin çok tuhafına gitmiş ya eşimede bugün msn den yazdım ben bişeye çok üzülüyorum annen sormuyor falan diye of bunları düşünme söylem artık dedi kestirdi attı bende beni anlasan hak versen şaşardım dedim
canım konuşmadığımdan değil yaa,annem öremez zaten bileklerinden rahatsız ama satın alır alacağını.diyorum bazen ne alıyon torununa hazırlık yokmu diye o da alırız bakalım daha yaa diyor,hani zorla ister gibi oluyo ne bileyim,öbür taraf desen hiç belli olmaz,ama onlara beşiğini aldırmayı düşünüyoruz,ufak tefek şeyleri de pek öyle hevesimi yok bilmem,1 tane oğlu var başka zaman oğluna düşkün görünür ya bilmem artık aman almazlarsa almasınlar bende kaçırırım oğlumu çok sevdirmem onlara.anlayacağın öbür taraf biraz uyuz:)
senmi demiştin öpme beni yazan önlükler var ondan alcam diye,geçen pazarda gördüm :)
anacım eşlere ailesiyle ilgili bişey dmeiyecen,hı der geçiştirir seni.onların bizi anladığı nerde görülmüş ki zaten
Belki annen süpriz yapıyordur sana ya kaynnamgile bende öyle diyorum bişey yapmasınlar sevdirmiycem görürler onlar ya o önlikten nette görmüştüm aldıormadı pazarda da görmedim daha
Ya dün akşam haberlerde altın fiyatlarını söyledi 116 olmuş yuh dedim eşimde yanımda oğlum bak gördün mü bu gidişle sanada altın takılmıycak annen gibi nasipsiz olacaksın dedim. Birde eşime dedimki gelen altınlarla hemen bilezik yapıcam yoksa bu borçlarla çocuğumun nasibi tek tek gider hiç değilse kolumda dursun onun için gerekince kullanırım dedim:)[/QUOTE
oo sen yine iyisin,ben altını falan pek göremem sanmıyorum.diyorum ya bizim 2 tarafta gevşekkk
hani hatırlarmısın,annemle kaynanama hamileyim müjdesini verdiğğimde müjdelik istemiştim,kaynanamdan altın istedim annemden daha düşük hamile elbisesi alıvereceklerdi,alalım kızm dediler hadi annemle hiç çıkamadık öyle dışarı neyse de gelince alırız.ya öteki hiç tık yok baksana.
gel de sev bu kaynanayı
oo sen yine iyisin,ben altını falan pek göremem sanmıyorum.diyorum ya bizim 2 tarafta gevşekkk
hani hatırlarmısın,annemle kaynanama hamileyim müjdesini verdiğğimde müjdelik istemiştim,kaynanamdan altın istedim annemden daha düşük hamile elbisesi alıvereceklerdi,alalım kızm dediler hadi annemle hiç çıkamadık öyle dışarı neyse de gelince alırız.ya öteki hiç tık yok baksana.
gel de sev bu kaynanayı
biliymusn hem yılsonu hemde bizim tayin işlerindne dolayı adamın cebinde 5 kuruşu kalmadı inan,arabaya gaz alcak para yok,bende düğünden kalma annemlerin bana verdiği yarım altın vardı,bebeğim için harcayayım falan diyordum onu,altın yüksek ya.baktım işler kritik.bozdurdum ona verdim,sen işlerine bak diye,yazık önc eolmaz falan dedi ama sonra napsın.tamam dedi önümüzdeki aya alacağın herşeyi karttan çekeyim ben dedi.
vayy bee dedim kendi kendime bencilliği aşmışım galiba.evlilik dayanışması bu olsa gerek
Hoşgeldin handan nasılsın canım
saol tatlım sen nasılsın klomene başlıcakmışın hadi bakalım hayırlısı bizde dr dan geldik kocaman olmuş prensesim maşallah kuzuma
Maşallah canım benim inşallah bundan sonra rahat geçirip hamileliğinin tadını çıkarırsın
Evet canım yarın yeni baştan başlıcam klomen ile hormonlar dengeye girmiş ya gerisi olur inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?