Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

iyiyim kuşum sen nasılsın
yoğunluk bende de var ama haftaya daha beter olur diyorum bakalım nolcak

Ay kız benim eşimde ayniyat servisnde adamın canı çıkyor çok çalışıyor haftasonu bile gidiyor bazen.

iyiyim kuşum sen nasılsın
yoğunluk bende de var ama haftaya daha beter olur diyorum bakalım nolcak
bnde haftaya kafamı kaldıramam herhalde üffffffffffffffffff

güle güle kızlar
görüşürüz tatlım öpüyorum seni bebişine iyi bak takma kayınvalideyi filan

güle güle didemmm
neyse kızlar bende gidecem birazdan herkese iyi akşamlar öptümm hepinizi
iyi akşamlar tatlım kuzuya iyi bak annesi öpüyorum senide

valla illk geldiğimde bnde beğenmedim evimi ama sonradan bi baktım çok beniimsemişim,nasıl ayrılacam ben burdan diye üzülüyorum
Mevzu buydu didem sabahkini kopyaladım:)

pehh,ben yapmıyom dünür send eyapma der gibi olmuş oda.anam benim iki taraftan da tık yok,ne alcaklar ne yapcaklar bişey de bildiğim yok.alacaklar mı bakalım o da ayrı bi konu.

Aman sizde bir izne ayrılsanızda rahatlasanız.

Banada ayrılmak zor olurda ama güzel yeni evleride görünce içim gidiyor temiz temiz:) canım sen annenle konuşamıyormusun bu mevzuyu bazı yörelerde ayıplanır konuşulmazda ben konuşuyorum napıyım aslında annelerde biraz yadırgar ama ben alıştırdım kaç torunu oldu hiçbiri konuşmamıştır ablamların ama ben aldığımıda gösteriyorum aldıklarında bakıyorum annem alıştı şimdi bak annesi bak ne ördüm diyor ay kaynanamı hiç sorma çok sıkılıyor canım kızıyla bozdu kafayı annemede öyle deyince iyice sinir oldum annemin çok tuhafına gitmiş ya eşimede bugün msn den yazdım ben bişeye çok üzülüyorum annen sormuyor falan diye of bunları düşünme söylem artık dedi kestirdi attı bende beni anlasan hak versen şaşardım dedim

canım konuşmadığımdan değil yaa,annem öremez zaten bileklerinden rahatsız ama satın alır alacağını.diyorum bazen ne alıyon torununa hazırlık yokmu diye o da alırız bakalım daha yaa diyor,hani zorla ister gibi oluyo ne bileyim,öbür taraf desen hiç belli olmaz,ama onlara beşiğini aldırmayı düşünüyoruz,ufak tefek şeyleri de pek öyle hevesimi yok bilmem,1 tane oğlu var başka zaman oğluna düşkün görünür ya bilmem artık aman almazlarsa almasınlar bende kaçırırım oğlumu çok sevdirmem onlara .anlayacağın öbür taraf biraz uyuz:)
senmi demiştin öpme beni yazan önlükler var ondan alcam diye,geçen pazarda gördüm :)
anacım eşlere ailesiyle ilgili bişey dmeiyecen,hı der geçiştirir seni.onların bizi anladığı nerde görülmüş ki zaten

Belki annen süpriz yapıyordur sana ya kaynnamgile bende öyle diyorum bişey yapmasınlar sevdirmiycem görürler onlar ya o önlikten nette görmüştüm aldıormadı pazarda da görmedim daha

Belki annen süpriz yapıyordur sana ya kaynnamgile bende öyle diyorum bişey yapmasınlar sevdirmiycem görürler onlar ya o önlikten nette görmüştüm aldıormadı pazarda da görmedim daha

yok kıız sanmıyorum,bizimkilerde yavaştır biraz,bide kendilerini naza çekmeyi pek seerler,normalde gelecekler tabi mesela taşınmaya,ama konuşurken falan şunu şöyle yaparsınız bunu böyle falan der babam da tel.da :)yengem yeni doğum yaptı ona falan doğuma gitmeden önce aldı bir kaç bişey herhalde

Ya dün akşam haberlerde altın fiyatlarını söyledi 116 olmuş yuh dedim eşimde yanımda oğlum bak gördün mü bu gidişle sanada altın takılmıycak annen gibi nasipsiz olacaksın dedim. Birde eşime dedimki gelen altınlarla hemen bilezik yapıcam yoksa bu borçlarla çocuğumun nasibi tek tek gider hiç değilse kolumda dursun onun için gerekince kullanırım dedim:)

biliymusn hem yılsonu hemde bizim tayin işlerindne dolayı adamın cebinde 5 kuruşu kalmadı inan,arabaya gaz alcak para yok,bende düğünden kalma annemlerin bana verdiği yarım altın vardı,bebeğim için harcayayım falan diyordum onu,altın yüksek ya.baktım işler kritik.bozdurdum ona verdim,sen işlerine bak diye,yazık önc eolmaz falan dedi ama sonra napsın.tamam dedi önümüzdeki aya alacağın herşeyi karttan çekeyim ben dedi.
vayy bee dedim kendi kendime bencilliği aşmışım galiba.evlilik dayanışması bu olsa gerek

Artık kaynanamgilde doğumda da takmazsa çüş diyecem yapmazlar canım bekleme kuru kuru onların sevgisi bayramda eşimle konuşuyoz kaynanamın yanında bir kolye vardı imitasyon verde ben takıyım gerçeğini takmıyorsun bunu takıyım bari dedim kaynanamda ordan aman kzım doğumd atakarız altın dedi bende ben onu demiyorumki dedim yok birde takma yüzssüz ya lütufmuş gibi diyor kadın benim annemler hem beşik takımını diziyor hem altın takıyorlar onlarda elini kolunu sallıyarak gelirler artık ama bu sefer temiz patlıycam kocamada etmediğimi koymuycam hele görümcemin düğün olsun bişey yaptırmıycam biz hediyesini vermiştik zaten porselen yemek takımı salak gibi dedim kimse görm ez hediyeyi birde küçük altın takarız sonra duydumki benim kaynım altın yerine yolluk alacakmış e o zaman biz daha niye takalım zaten verdik hediyesini bişey diyecek olurlarsa zaten bir sürü masrafı var bebeğin biz hediyemizi vermiştik diycem.

Bize takılan altınları paraları kaynatam aldığı için bende zaten yoktu:) ama evlendikten sonra babamın verdiği harçlıkları falan verirdim hep öyle salağım ben sonunda sağol mu dedi sen ne sıkıntı çektinki dedi elimin emeğini verdi, kaynatam bu seneki bayrama kadar bir kere harçlık vermedi hamileyimya onun hatırına verdi bu bayramlardada benim için değil yani.

Benim çıkmam lazım kızlar görüşürüz

saol tatlım sen nasılsın klomene başlıcakmışın hadi bakalım hayırlısı bizde dr dan geldik kocaman olmuş prensesim maşallah kuzuma

Maşallah canım benim inşallah bundan sonra rahat geçirip hamileliğinin tadını çıkarırsın
Evet canım yarın yeni baştan başlıcam klomen ile hormonlar dengeye girmiş ya gerisi olur inşallah canım

inşallah tatlım hiç canını sıkma ben prolaktin ilacı kullanırken hamile kalmıştım bakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…