Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

selam evhan nazlımmm naber iyimisin canım bugün sakin burasııı bekliyom yazan olsa diye

idare ediyorum be tatlımmmmm napayımmm ayyy canım dün dr a gittik kocaman olmuş teyzesiiiiiiii kesin kız dediiiii rabbime dua edicem bu 2011 yılında başta gülüm olmak üzere sen herkese hayırlı bebişler nasip et diyyeee kızımla edicez duamızı tatlım son 3 gün bakalım kısmet nasipppppppp ama içime doğuyo en geç şubatta haberini alıcaz gör bak benim 6.cı hissim kuvvetlidir bizim böyle işteeeeeee ben yazarım sana tatlımmmm

slm kızlaaar...

sıkısıklıkta son bıkac saat ..

su durumda bebegım az buyuk olsa dogardı emın olun..

arada kafamı bosaltmaya gırıyorum yazarım yıne

slm kızlaaar...

Sıkısıklıkta son bıkac saat ..

Su durumda bebegım az buyuk olsa dogardı emın olun..

Arada kafamı bosaltmaya gırıyorum yazarım yıne

selam tatlım nasılsın dün dra gittik 23+1 günlük oldu boyu 26cm 580 gr olmuş teyzesi iyimi senceee:)

tekrar geldim kızlar...
hoşgeldin kuzum hastaymışın geçmiş olsun kız gece saat 12de karnına elini koy sağlıklı bbi bebiş istiyom deee olurmu kızımla dualar edicez sizeeee

ve aleyküm selam kolay gelsin kepekli.
Masum nasıl gidiyor senin.geçmedi mi daha ya bulantılar

canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar olsun inşallah ve yeni yılın kutlu olsun

uyy evhaan masallah..buyumus tosuun.sende durumlar nasıl.rahatın keyfın yerınde mi..

reyyancım sen nasılsın..bebişin nasıl..

masum senden naber..benımde hala bulantılarım devam kader arkadasım napalım basa geldı cekıcez..

sağol canım.rabbim geleceğimizi geçmişimizden hayırlı eylesin inşaallah..hayırlı evlatlarımızla hayırlı uzun seneler nasib etsin inşaallah

evet canım sağol dışarı çıktım geldim ama öldüm... başımın ağrıısı mideme vurdu ağzıma tek lokma koyamadım hala çok kötüyüm....

ayyy evet tam tosun oldu tosun prenses olacak paşa yerine:) iyi ne olsun idare ediyoz işte bu ikinci yılbaşımız olacak eşimle ayrı geçirdiğimiz hiç geçiremedik evliyken seneye inşallah malum işşşş canımmm 2011 bizim ve bebiğimiizn baktını açık etsin inşallah iyi yıllar diliyorum

evet canım sağol dışarı çıktım geldim ama öldüm... başımın ağrıısı mideme vurdu ağzıma tek lokma koyamadım hala çok kötüyüm....

ahhh kyamam bensana olacağı buydu kızmada kızım sen heryere koşturuyon ne bu böyle ondan hasta oluyon biraz ara ver artık şu dışarı onları çıkarma olayınaaa

sorma ya pazartesinin hesabı şimdiden yapılıyor... birazdan fdoktora gideceğim eşim kızdı gitmediğime ...

ayy canımmmm maşallah prensesineeeee allah kucana almayı nasip etsin..
duaların. için saol canımmmmm.inşallah kısa zamanda dediğin gibi haber alırım hamiş olurumda.

sorma ya pazartesinin hesabı şimdiden yapılıyor... birazdan fdoktora gideceğim eşim kızdı gitmediğime ...

canım benim bencede gitt artık dr ane bu böyle yaaaaaaa hasta hastaaaa vallaha pazartesi nin hesabını yaptırma hastayım eşim yat dinlen çıkmıcaksın dışarı falan dedi de kayınvalidenlere yaaa

ayy canımmmm maşallah prensesineeeee allah kucana almayı nasip etsin..
duaların. için saol canımmmmm.inşallah kısa zamanda dediğin gibi haber alırım hamiş olurumda.

aminnnn canıım benimmmmm..nedemek tatlımmmm ya ama gör bak ilk senin haberini alıcaz sen içini ferah tut yeterkiii

evhan hayırdır eşin nerde..

Gülüm senden naber.sende durumlar nasıl..safak kac oldu..

rodınıa sımdı soyle kendıne guzel yıyecek bıseyler hazırla.corba falan agzını acıtmayacak bısey sonra bı saat uyu.ogleden sonra gıdersın doktora..ii olursun ınsallah

canım benim ilk önce gülün haberini alıcaz gibi geliyooo ama sen en geç nisanda hamiş olacaksın demedi deme sonraaaaaaa

Hayırlısı canım benim tabiki önce güle versin rabbim ama benide unutmasın bekliyoruz ışte bu benim 10 ayim olucak ben en geç 12.denemede olur diye düşünüyorum ama tabiki nasip kısmet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…