selam evhan nazlımmm naber iyimisin canım bugün sakin burasııı bekliyom yazan olsa diye
slm kızlaaar...
Sıkısıklıkta son bıkac saat ..
Su durumda bebegım az buyuk olsa dogardı emın olun..
Arada kafamı bosaltmaya gırıyorum yazarım yıne
hoşgeldin kuzum hastaymışın geçmiş olsun kız gece saat 12de karnına elini koy sağlıklı bbi bebiş istiyom deee olurmu kızımla dualar edicez sizeeeetekrar geldim kızlar...
ve aleyküm selam kolay gelsin kepekli.
Masum nasıl gidiyor senin.geçmedi mi daha ya bulantılar
evet canım sağol dışarı çıktım geldim ama öldüm... başımın ağrıısı mideme vurdu ağzıma tek lokma koyamadım hala çok kötüyüm....hoşgeldin kuzum hastaymışın geçmiş olsun kız gece saat 12de karnına elini koy sağlıklı bbi bebiş istiyom deee olurmu kızımla dualar edicez sizeeee
canım hoşgeldin sanada hayırlı cumalar olsun inşallah ve yeni yılın kutlu olsun
ayyy evet tam tosun oldu tosun prenses olacak paşa yerine:) iyi ne olsun idare ediyoz işte bu ikinci yılbaşımız olacak eşimle ayrı geçirdiğimiz hiç geçiremedik evliyken seneye inşallah malum işşşş canımmm 2011 bizim ve bebiğimiizn baktını açık etsin inşallah iyi yıllar diliyorumuyy evhaan masallah..buyumus tosuun.sende durumlar nasıl.rahatın keyfın yerınde mi..
reyyancım sen nasılsın..bebişin nasıl..
masum senden naber..benımde hala bulantılarım devam kader arkadasım napalım basa geldı cekıcez..
evet canım sağol dışarı çıktım geldim ama öldüm... başımın ağrıısı mideme vurdu ağzıma tek lokma koyamadım hala çok kötüyüm....
Slm kızlar nasılsiniz iki dk bakıp çıkıcam pazara gidicem de
Handan canım 6.hissin benim için ne diyor peki :) :)
sorma ya pazartesinin hesabı şimdiden yapılıyor... birazdan fdoktora gideceğim eşim kızdı gitmediğime ...ayyy evet tam tosun oldu tosun prenses olacak paşa yerine:) iyi ne olsun idare ediyoz işte bu ikinci yılbaşımız olacak eşimle ayrı geçirdiğimiz hiç geçiremedik evliyken seneye inşallah malum işşşş canımmm 2011 bizim ve bebiğimiizn baktını açık etsin inşallah iyi yıllar diliyorum
ahhh kyamam bensana olacağı buydu kızmada kızım sen heryere koşturuyon ne bu böyle ondan hasta oluyon biraz ara ver artık şu dışarı onları çıkarma olayınaaa
idare ediyorum be tatlımmmmm napayımmm ayyy canım dün dr a gittik kocaman olmuş teyzesiiiiiiii kesin kız dediiiii rabbime dua edicem bu 2011 yılında başta gülüm olmak üzere sen herkese hayırlı bebişler nasip et diyyeee kızımla edicez duamızı tatlım son 3 gün bakalım kısmet nasipppppppp ama içime doğuyo en geç şubatta haberini alıcaz gör bak benim 6.cı hissim kuvvetlidir bizim böyle işteeeeeee ben yazarım sana tatlımmmm
sorma ya pazartesinin hesabı şimdiden yapılıyor... birazdan fdoktora gideceğim eşim kızdı gitmediğime ...
ayy canımmmm maşallah prensesineeeee allah kucana almayı nasip etsin..
duaların. için saol canımmmmm.inşallah kısa zamanda dediğin gibi haber alırım hamiş olurumda.
canım benim ilk önce gülün haberini alıcaz gibi geliyooo ama sen en geç nisanda hamiş olacaksın demedi deme sonraaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?