ayyy haftasonu olunca kimsecikler yok yhaaa neyse artıkın bende derse gideyim bari kim var kim bakım bi demiştim canlarımm bu arada annem gelmişti kasıklarıma baktırdım adetin geçsin tekrar bakarım dedi var gibi ama belli değil dedi bebiş için
slm hanımlar nasılsınızz,bugün kimsecikler yok gerçi hava çok kötü bugün kar yağıyo inş çok yağarda bembeya örtü oluşur,mikroplarda çatır çatır kırılır.
canım annemin nasıl anladığını bilmiyorum o konuda bişi söylemedi canımcımmmm
kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun 3-4-5-6 devam eder gider herhalde bugun ankarada bembeyaz seviorm karlı havaları nasılsınız melisacım sen iimisin dün ferda kanaman olduğunu sölemişti
canım çok tşk edrim,bugün dr gittim herşeyin normal olduğunu ve hiç problem olmadığını hatta bebişimin kalp hücrelerinin bile oluşmaya başladığını söyledi çok mutlu olsun,rabbim yaşatmasın acı günler inş.
selam kızlarrr bende geldimmmmm
melis ne kanaması yeni mi oldu
hoş geldin hayatım ya sana bişi sorcam senn 27 hafta gözüküo bnm 25 ama senn kalan 134 gun benm kalan 106 nasıl oluo?
tam 3 ayım var tatlım ama çizelgede yanlış görünüyo kızlar denedi düzelmedi..nasıl gidiyo hamilelik anlat bakalım kuzun nasılmış.
tam 3 ayım var tatlım ama çizelgede yanlış görünüyo kızlar denedi düzelmedi..nasıl gidiyo hamilelik anlat bakalım kuzun nasılmış.
nasılsınız kızlar ne var ne yopk mersinde yağışlı dünden berii
slm kızlaaar sat 9 aralıktı bugün idrar testi yaptım ama bişeyciik çıkmadıı
belkii gec döllenmedir cnm regl olmadın mı? kanda baktır pazartesi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?