Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

kasıktan neye bakıyor annen canım :44:

slm hanımlar nasılsınızz,bugün kimsecikler yok gerçi hava çok kötü bugün kar yağıyo inş çok yağarda bembeya örtü oluşur,mikroplarda çatır çatır kırılır.

kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun 3-4-5-6 devam eder gider herhalde bugun ankarada bembeyaz seviorm karlı havaları nasılsınız melisacım sen iimisin dün ferda kanaman olduğunu sölemişti

kızlar yeni sayfamız hayırlı olsun 3-4-5-6 devam eder gider herhalde bugun ankarada bembeyaz seviorm karlı havaları nasılsınız melisacım sen iimisin dün ferda kanaman olduğunu sölemişti

canım çok tşk edrim,bugün dr gittim herşeyin normal olduğunu ve hiç problem olmadığını hatta bebişimin kalp hücrelerinin bile oluşmaya başladığını söyledi çok mutlu olsun,rabbim yaşatmasın acı günler inş.

amn cnm amn allahım ayırmasın kimseyi bebeğinden düşünmek bile çok acı rabbm bizi onlara onları bize bağışlasın

hoş geldin hayatım ya sana bişi sorcam senn 27 hafta gözüküo bnm 25 ama senn kalan 134 gun benm kalan 106 nasıl oluo?

tam 3 ayım var tatlım ama çizelgede yanlış görünüyo kızlar denedi düzelmedi..nasıl gidiyo hamilelik anlat bakalım kuzun nasılmış.

tam 3 ayım var tatlım ama çizelgede yanlış görünüyo kızlar denedi düzelmedi..nasıl gidiyo hamilelik anlat bakalım kuzun nasılmış.

ii gidiyor hayatım walla kızım cok yaramaz belden asağısı rahm kanalındaymıs yani kısacası rahmimin içine etti habire oraya tekme atıo brzda aceleci gibii onun dışında iiz 9 haftan kaldı demi simdi süper ya hazırlıklar ne alemde

kızlarrr günaydınlar herkeseeee izmire bu sabah az da olsa kar yağdı kocişimde evde yaktık klimamızı ohhh oturuyorum buarada dün ilk defa baböız kulağını dayadı göbişime nasıl tekmeler 10 dk sürdü durmak bilmedi okadar heyecanlandı ki ve çok mutlu olduuu çook güzel diyooooooo rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…