Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

ayy güzel güzelll
Allahım bizede nasip eder inşallah

ewt cnm ya muhtesem bişi brz daha büyüsün görecceksin beni uykumdan uyandırıo vurusları kilo aldıkca netleşio harekletlerr ben akşamları masal anlatıorm kıpırdamıo dinlio beni sıpam

masum mart 12 de benim doğum ama kasılmalar geçen hafta fazlaydı umarım erken gelmez ..ee seninki rahmine baskı yapıyo o zaman aşağı tarafın çıkacak gibi ağrıyo mu bana arada oluyo

evhan hoşgeldin canım benim kızımda babasının sesine daha çok tepki veriyo sinir oluyorum çilesini ben çekiyorum şebekliği babasına yapıyo

canım çok geçmiş olsun bi dahada olmasın inşallah ..Allah yavrunu sana bağışlasın

ewt cnm ya muhtesem bişi brz daha büyüsün görecceksin beni uykumdan uyandırıo vurusları kilo aldıkca netleşio harekletlerr ben akşamları masal anlatıorm kıpırdamıo dinlio beni sıpam
evet gün geçtikçe bazen çok sert tepikler atıyo bazen geriniyo gibi canımı acıtıyooo orayı ovunca geçiyooo ama çok güzel heleki süt içeyim yada hızlı müzik çalsın başlıyoooooo prensesim ama babası daha mutlu kulağına defalarca tepik atıncaaaa :)

ayyyy canım çok sevindim bişey olmamasına ama sen yinede dikkat et canım olurmuuuu

bu kızlarn hepsi böle bnmkide babası işe giderken bile kıpır kıpır oluo babası yokken daha durgun akşamö baba gelsin sesini duysun ne tarafa vuracğı belli olmuyor. 12 mart son doğum tarihindir cnm subat 15inden sonra heran gelebilir benmde mart 27 ama doktor kalmaz o zamana dedi o son tarih dedi mart 1 oldumu heran gelebilir dedi. rahime baskıya gelince hiç sorma warya anamı ağlattı ama ben o bi doğsun o ayakarını ısırmaz mıyım

evet canım 12 martta 40 hafta doluyo 36 dan sonra her an gelebilir ..sen çalışıyosun dimi izne ne zaman ayrılcan

canım mart 27 ne güzel tamda benim kızımın doğum günü,11 yaşını dolduruyo,koç burcu olacak senin kız haberin olsunn..

evhanım çok saol cnm evet dikkat etmeye çalışıyorum yavaştan ağır ağır yapıyorum işlerimi çokta dua okuyorm artık gerisi allahtan.

evet canım 12 martta 40 hafta doluyo 36 dan sonra her an gelebilir ..sen çalışıyosun dimi izne ne zaman ayrılcan

yok cnm ben hamiel kalıp ilk 4ayı hastanedde gecirince cıktım işten daha doğrusu ofisten ayrıldım beslenme danısmanlığı yapıorm belli baslı müşterilerm war onları ewden de takip ediorm zaten sehir dışında geneli çalıştığım insanların ewden takip bnmkisi

bebek aspirini ne alakaymış ilk kez duydum aman siz iyi olunda..var mı bulantı falan

evet cnm geceden beri başladı,canım çok mandalina istiyo onu yiyorum daha çok,bebek aspirini kanı sulandırıyo cnm,geçen seneki kürtajımdaki drum demişti bana bir daki hamileliğinde hangi dra gidersen git mutlaka söyle bebek aspirinini diye onu hatırlattım oda bana aaaa hemen başla hemen dedi,zaten ben dün başlamıştım içmeye.

melis koçlar zor insanlardır .benim kızımda balık olacak o balık ben yengeç ağlar dururuz herşeye artık

yok cnm ya benm kızım martı beklemicek bile hayırlısıyla ocaağı atlatalım dioruz cok aceleci ve yaramaz ama beklesede subat sonu martın ilk 10gunu dedi doktor hayırlısı bakalım

iyiymiş canım senin işin ben nasıl dayanacağım dönem sonuna kadar onu düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…