kızlarrr günaydınlar herkeseeee izmire bu sabah az da olsa kar yağdı kocişimde evde yaktık klimamızı ohhh oturuyorum buarada dün ilk defa baböız kulağını dayadı göbişime nasıl tekmeler 10 dk sürdü durmak bilmedi okadar heyecanlandı ki ve çok mutlu olduuu çook güzel diyooooooo rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahhhh
kızlarrr günaydınlar herkeseeee izmire bu sabah az da olsa kar yağdı kocişimde evde yaktık klimamızı ohhh oturuyorum buarada dün ilk defa baböız kulağını dayadı göbişime nasıl tekmeler 10 dk sürdü durmak bilmedi okadar heyecanlandı ki ve çok mutlu olduuu çook güzel diyooooooo rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallahhhh
selam kızlarrr bende geldimmmmm
melis ne kanaması yeni mi oldu
ayy güzel güzelll
Allahım bizede nasip eder inşallah
evet canım dün oldu tam kan deildi çok hafif pembe gibi bişeydi çok korktum oyüzden bugün dr gittim hiç bir problemin olmadığını herşeyin çok normal gittiğini söyledi çok şükür olsun rabbime.
evet gün geçtikçe bazen çok sert tepikler atıyo bazen geriniyo gibi canımı acıtıyooo orayı ovunca geçiyooo ama çok güzel heleki süt içeyim yada hızlı müzik çalsın başlıyoooooo prensesim ama babası daha mutlu kulağına defalarca tepik atıncaaaa :)ewt cnm ya muhtesem bişi brz daha büyüsün görecceksin beni uykumdan uyandırıo vurusları kilo aldıkca netleşio harekletlerr ben akşamları masal anlatıorm kıpırdamıo dinlio beni sıpam
evet canım dün oldu tam kan deildi çok hafif pembe gibi bişeydi çok korktum oyüzden bugün dr gittim hiç bir problemin olmadığını herşeyin çok normal gittiğini söyledi çok şükür olsun rabbime.
masum mart 12 de benim doğum ama kasılmalar geçen hafta fazlaydı umarım erken gelmez ..ee seninki rahmine baskı yapıyo o zaman aşağı tarafın çıkacak gibi ağrıyo mu bana arada oluyo
evhan hoşgeldin canım benim kızımda babasının sesine daha çok tepki veriyo sinir oluyorum çilesini ben çekiyorum şebekliği babasına yapıyo
canım çok geçmiş olsun bi dahada olmasın inşallah ..Allah yavrunu sana bağışlasın
bu kızlarn hepsi böle bnmkide babası işe giderken bile kıpır kıpır oluo babası yokken daha durgun akşamö baba gelsin sesini duysun ne tarafa vuracğı belli olmuyor. 12 mart son doğum tarihindir cnm subat 15inden sonra heran gelebilir benmde mart 27 ama doktor kalmaz o zamana dedi o son tarih dedi mart 1 oldumu heran gelebilir dedi. rahime baskıya gelince hiç sorma warya anamı ağlattı ama ben o bi doğsun o ayakarını ısırmaz mıyım
bu kızlarn hepsi böle bnmkide babası işe giderken bile kıpır kıpır oluo babası yokken daha durgun akşamö baba gelsin sesini duysun ne tarafa vuracğı belli olmuyor. 12 mart son doğum tarihindir cnm subat 15inden sonra heran gelebilir benmde mart 27 ama doktor kalmaz o zamana dedi o son tarih dedi mart 1 oldumu heran gelebilir dedi. rahime baskıya gelince hiç sorma warya anamı ağlattı ama ben o bi doğsun o ayakarını ısırmaz mıyım
amin cnm çok saol,bebek aspirini verdi ona başladım 9 ay olana kadar hergün 1 tane içicekmişim.
evet canım 12 martta 40 hafta doluyo 36 dan sonra her an gelebilir ..sen çalışıyosun dimi izne ne zaman ayrılcan
bebek aspirini ne alakaymış ilk kez duydum aman siz iyi olunda..var mı bulantı falan
canım mart 27 ne güzel tamda benim kızımın doğum günü,11 yaşını dolduruyo,koç burcu olacak senin kız haberin olsunn..
evhanım çok saol cnm evet dikkat etmeye çalışıyorum yavaştan ağır ağır yapıyorum işlerimi çokta dua okuyorm artık gerisi allahtan.
yok cnm ben hamiel kalıp ilk 4ayı hastanedde gecirince cıktım işten daha doğrusu ofisten ayrıldım beslenme danısmanlığı yapıorm belli baslı müşterilerm war onları ewden de takip ediorm zaten sehir dışında geneli çalıştığım insanların ewden takip bnmkisi
amin canım Allah herkese nasip etsin ..sende kist falan var mı ?
melis koçlar zor insanlardır .benim kızımda balık olacak o balık ben yengeç ağlar dururuz herşeye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?