yok cnm ya benm kızım martı beklemicek bile hayırlısıyla ocaağı atlatalım dioruz cok aceleci ve yaramaz ama beklesede subat sonu martın ilk 10gunu dedi doktor hayırlısı bakalım
ebrucum ben ve kızım koç burcuyuz....bilemem zormu olurlarmış....:44:
ohoooo şubat sonu olursa oğlumla aynı kova burcu,mart olursa koç burcu kızımla aynı
ebrucum ben ve kızım koç burcuyuz....bilemem zormu olurlarmış....:44:
bende koç burcuyum cnm 3nisan
subatın kaçıyla martın kaçı arası kova cnm
bir koç daha.. beni bu koçlar çekiyo galiba
vallahi koçlar inatçı sevecen dediğim dedik,sözünü geçiren,birazda çekingen fazla konuşmayan,akıllı dır.
şubatın 20 sinden martın 20 sine kadar kova cnm.
kızlar ben çıkıyorum a.e.o
ama kuzenm 16 mart ve balık olduğunu idda edio
ebrucum senin hazırlıklar ne alemde azda kalmıs kıznın gelmesine aramzda 2 ahfta var ama ben günler gectikce heyecanlanıorm
kızlar net gidip geldi de,ben biraz uzanıyim kızlar sonra görürşüz...
canım herşeyi yıkadım ütüledim ..kıyafet olarak eksiğimiz yok ama işte bezi ,ıslak mendili bide süt sağma makinası kaldı..sezeryan olursa süt hemen gelmiyomuş süt sağma makinası çok işe yarıyomuş hem bana sonrada lazım olacak ..sen ne alemdesin aldın mı bişeyler
kim demiş onu sezeryanda hemen süt gelmiyomuş diye,ne alaka cnm,benim 2side sezeryan ve löp löp süt akıyo göğüslerimden hiç inanma böyl şeylere sen.
canım herşeyi yıkadım ütüledim ..kıyafet olarak eksiğimiz yok ama işte bezi ,ıslak mendili bide süt sağma makinası kaldı..sezeryan olursa süt hemen gelmiyomuş süt sağma makinası çok işe yarıyomuş hem bana sonrada lazım olacak ..sen ne alemdesin aldın mı bişeyler
cnm bende kıyafetleirni aldım oda takımı aldım yatak odamız için park beşik aldım perde halı aklına gelicek herseyini aldım bezini sapuanını bebe yağını deterjanını emziğini aklına gelicek herseyini aldım ama hiç birini ne yıkadım ne üütüledim oda takımı ewimize 15 ocakta gelicek o zaman kadar kadın gelicek temizlik işimizi yapıcaz odamız fln boyanacak işte ben böle cok hevesliyim bilmiorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?