Sitedeki yeniler ve hamile kalmayı bekleyenler,yeni hayatımıza beraber başlayalım -3-

vallahi koçlar inatçı sevecen dediğim dedik,sözünü geçiren,birazda çekingen fazla konuşmayan,akıllı dır.

duygusal olmayanıda ekleyelim lütfen..zekasına aklına hayranım ama azcık konuşkan olsa çoook sakin ben de bi o kadar hareketli..ama alıştım galiba artık zor gelmişti başlarda hemde çok zoorr baktım değişen birşey yok bende kabul ettim artık napıyım

ebrucum senin hazırlıklar ne alemde azda kalmıs kıznın gelmesine aramzda 2 ahfta var ama ben günler gectikce heyecanlanıorm

ebrucum senin hazırlıklar ne alemde azda kalmıs kıznın gelmesine aramzda 2 ahfta var ama ben günler gectikce heyecanlanıorm

canım herşeyi yıkadım ütüledim ..kıyafet olarak eksiğimiz yok ama işte bezi ,ıslak mendili bide süt sağma makinası kaldı..sezeryan olursa süt hemen gelmiyomuş süt sağma makinası çok işe yarıyomuş hem bana sonrada lazım olacak ..sen ne alemdesin aldın mı bişeyler

kim demiş onu sezeryanda hemen süt gelmiyomuş diye,ne alaka cnm,benim 2side sezeryan ve löp löp süt akıyo göğüslerimden hiç inanma böyl şeylere sen.

cnm bende kıyafetleirni aldım oda takımı aldım yatak odamız için park beşik aldım perde halı aklına gelicek herseyini aldım bezini sapuanını bebe yağını deterjanını emziğini aklına gelicek herseyini aldım ama hiç birini ne yıkadım ne üütüledim oda takımı ewimize 15 ocakta gelicek o zaman kadar kadın gelicek temizlik işimizi yapıcaz odamız fln boyanacak işte ben böle cok hevesliyim bilmiorm

ben oda yapmayacağım canım ev bizim değil ..burada da kalıcı değiliz park beşik yeter şimdilik..sen baya baya hazırlık yapmışsın maşallah sağlıkla kavuş bebişine inşallahda güle güle kullansın.hangi marka
aldın beb yağını şampuanı vs.. ben karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…